Sinds ons dierenvoer niet meer lokaal te koop is, shoppen we bij Zooplus. Altijd goede service, netjes bezorgd, leuke acties of extraatjes. Extra leuk zijn de ZooPoints. Regelmatig wat leuks of nuttigs uitzoeken!

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, Ruime keuze.

Tevreden klant!

Bestellingen worden snel geleverd. Ik heb geen opmerkingen.

Makkelijk en niet te duur.

Zeer tevreden van de website en regelmatige promoties. Goedkoper dan in de plaatselijke winkel. Minder tevreden van de bezorging, reeds diverse malen aangegeven maar telkens wordt het pakket ergens gedropt ipv in het bezorgingspunt.

Afhandeling van een afgezegde bestelling verloopt inefficient

Ik ben altijd zeer tevreden (geweest) over het aanbod, de service en leversnelheid geweest van Zooplus. De prijzen en het puntensysteem zijn ook heel gunstig. Maar de afhandeling van een bestelling die recent binnen enkele minuten werd afgezegd wegens een vergissing verliep bijzonder inefficient en nogal klantonvriendelijk. Eenmaal 'in het systeem', kan er niets meer gewijzigd worden en komt de pakketbezorger dit gewoon afleveren. Het moet dan aan de deur worden geweigerd hetgeen ik heb gedaan. Niet alleen is dit inefficient maar ook extra belastend voor het milieu. Over de terugbetaling van het bedrag en het teruggeven van de punten heb ik na een week nog niets gehoord. Wel dat de bestelling is 'afgerond'. Als aankopen/ bestellen zo vlot gaat, zou het vlot afhandelen van zo'n situatie ook moeten kunnen. Ik vind dat een minimum aan service van elke winkel. Ik beveel Zooplus om die reden voorlopig niet aan totdat mijn vertrouwen weer is hersteld.

altijd op tijd geleverd en super producten tegen de beste prijs

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Het "hondenjasje" is van goede kwaliteit en pasvorm. Komt goed van pas in deze natte en koude tijd voor onze koningspoedel NOA.

Prima levering. Zeer tevreden

Bestel alles voor mijn kat bij zooplus

Al jaren super tevreden over Zooplus!!

Super tevreden over de snelle levering. Maar Zooplus heeft ook aantrekkelijke prijzen.

Geweldig snelle levering niets negatief te melde altijd goed

Telkens als ik op zooplus kijk, is er wel altijd iets dat ik wil!

Ik heb ondertussen al een aantal keertjes besteld bij zooplus. Ik ben er zeer tevreden over en mijn katjes natuurlijk ook!:) Hier is voor elk wat wils , klein of groot. Veel diversiteit ook. Ik heb 1 katje dat moeite heeft met haar voeding en hier op zooplus heb ik de juiste voeding gevonden dat ik kan kopen. Het kost me 10€ minder via deze weg dan bij de DA. dus dat vind ik SUPER!

Fijne website

Overzichtelijke website en goede prijskwaliteit verhouding.

goede webwinkel met goede producten

sinds kort heb ik een kat en op voorspraak ben ik bij zooplus gaan kijken. ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had voor mijn nieuwe huisgenoot en ze is er erg tevreden mee. wel zou ik het fijn vinden als er wat meer probeer verpakkingen waren wat betreft de voeding. mijn nieuwe huisgenote blijkt nogal erg kieskeur en niet wetend of ze het wel zal eten maakt dat ik niet graag grote verpakkingen aanschaf voor een eerste keer. gelukkig vindt ze miamor en zoolove lekker

Zeer goede webshop met erg goede producten. Altijd wel iets wat je zoekt. Zeker ook zeer goede prijzen! Ik ben fan.

Zeer tevreden klant !!

A satisfied customer is the best business strategy of all !!

Altijd snel bezorgd! Een heel klein minpuntje…… De knuffelzakjes die ik besteld had, waren heel klein, op de site stonden ze groter en daarom dacht ik dat ze groot waren.

Vlot besteld, vlot geleverd. Zo hoort het.

Ben al een aantal jaren klant en persoonlijk nog nooit slechte ervaringen gehad. Bestellen gaat vlot, leveringen gebeuren snel en stipt.

Slechte communicatie

Heb het verkeerde geleverd gekregen dan dat ik besteld heb. Foto's ingestuurd en daarna hoor ik niks meer.

Voorheen altijd tevreden , nu al een hele week geen pakket noch reactie

Heb meerdere malen besteld bij zooplus en tot voor kort best tevreden. Nooit wat bijzonders alleen wel geleverd en netjes. Nu al een week op een pakket aan het wachten en krijg enkel de melding dat ik nog even moet wachten ivm drukte. Dit is absurd, je zal maar op hun woord de levertijden aannemen en dan dat je huisdier zonder het nodige komt te zitten omdat het langer als een week duurt.

Top producten

Bestel altijd bij Zooplus voor mijn katten en vissen , mijn vrouw doet dit voor de honden. Altijd top producten en snel geleverd. Dankjewel Groetjes Gerhard

Producten helemaal ok. Milieueffecten?

De ontvangen producten vinden de honden heerlijk. Maar, ik lees nergens dat er gebruik gemaakt wordt van milieuvriendelijke ingrediënten, verpakkingen e.d. en ook niet van beschermde dieren. Geen info te vinden, betekent dat wel of niet?

Altijd betrouwbaar, en goede producten

Snelle leveringen. Vriendelijke klantendienst. Veel keuze in producten.

Snelle en correcte levering

Ook een correcte klachtenafhandeling

Op een zaterdag besteld en dinsdag al in huis!

Goede kwaliteit en service

Ik bestel altijd netjes en “ruim” op tijd. Nu was mijn bestelling inderdaad een paar dagen later en krijg ik een kortingscode van jullie hiervoor, dat vind ik erg aardig. Nooit problemen met deze winkel. Aanrader!!!!

+31 132082053

Over zooplus