uitstekend

Breed assortiment voor mijn katten, dieetvoer en speciaalvoer. Scherp geprijsd en ook nog thuisbezorgd!

Goede webshop, prima service en verzending

Snelle levering met goede kwaliteit

Snelle levering met goede kwaliteit

Zeer fijne winkel met zeer goede service en breed assortiment

Ik bestel nu al geruime tijd bij Zooplus. Ik ben zeer tevreden over het assortiment en de kwaliteit. Maar ook de service en de snelle levering is een grote plus. Ik kan Zooplus zeker aanbevelen.

Zooplus levert uitstekende producten, snel en tegen redelijke prijs!

Als je een product bij ZOOPLUS bestelt dan is het over het algemeen binnen twee, maximaal drie dagen in huis. Wij bestellen hondenvoer van Royal Canin. Daar doet onze hond het goed op. De kwaliteit ervan is prima! Zooplus levert deze hondenbrokken tegen een redelijke prijs. Wij zijn er tevreden over!

Snelle en correcte levering, goede prijs-kwaliteit

Mijn pakket werd snel geleverd. De bundelkortingen zijn mooi meegenomen, alsook de kortingen bij besteding van een bepaald aankoopbedrag. Ik bestel zeker nog eens. Ook het feit dat ik via Trooper met mijn Zooplusbestelling een kattenopvang in de buurt kan steunen is en groot pluspunt!!!

Super deals!

Wij zijn nog steeds zeer tevreden over Zooplus. We bestellen zowel voor onze hond als onze kat, en kunnen steeds genieten van aanzienlijke kortingen. Ook het bonusprogramma is echt een pluspunt! Je kunt al snel kleine extraatjes hiermee verkrijgen, wat erg leuk is. Enkel de verzending duurt soms wel lang, dus best op tijd bestellen!

Alles voor een blije kat!

Ik bestel hier al een hele poos o.a. voer voor mijn beestjes. De bestelling gaat gemakkelijk en het is ook fijn dat er vaak aanbiedingen zijn. Ook het aanbod is erg breed, niet alleen in voer maar in alles!

Niks op aan te merken!

Altijd snel geleverd, heel veel keus en deskundige informatie. Blije kat ^^

Zeer tevreden !

Altijd netjes en correct geleverd. Bij schade aan verpakking na transport, altijd bereid nieuwe voeding te versturen of geldelijk te compenseren. Steeds vriendelijk en behulpzaam : echt top !

Artikelen prima, transport slecht

Twee van de drie dozen waren dusdanig beschadigd dat je zo op het product keek. Dozen waren dus open op een hoek. Gelukkig waren de items (krabpaal en kattengrit) niet beschadigd.

Hebben alles wat ik zoek en ook nog voor een mooie prijs De levering is ook super snel dus heel blij mee! Bestel zeker volgende keer weer hier!

goede producten

Breed assortiment, snelle levering

Alles is te krijgen bij Zooplus. Niet te veel keuze in soorten. Scherpe prijzen. Duidelijke informatie bij niet leverbaar, optie voor melding hierover. Levering is altijd vlot, maar niet te specifiek vooraf. Leveringsmoment wordt gebeld zodra pakket aangeboden wordt. Altijd binnen 3 dagen, zoals benoemd op de website.

Betrouwbaar en goed

Mijn ervaring met zooplus begon toen ik noodgedwongen na een voet operatie thuis in het gips zat De sevice was top, snel, duidelijke info en prima product kwaliteit. Inmiddels ben ik weer mobiel maar blijf bij zooplus mijn bestelling doen. Super tevreden

Okay

Op zich tevreden, helaas was dit keer de zak kattenbakvulling kapot geleverd.

Snelle levering en goed verpakt. Ook nog eens goedkoop voor een goede kwaliteit eten voor alle huisdieren.Ik ben zeer tevreden met Zooplus.

Ik heb voor mijn kittens een fontein besteld. Erg snel geleverd en het is een prima apparaat. Mijn kittens drinken er gretig uit.

Prima levering.

Snel geleverd van bestellen tot thuis.

Alles prima in orde.nig geen enkel probleem ervaren

We zijn altijd netjes en correct behandelt, bestellingen altijd prima op tijd bezorgd.vriendelijke klantenservice.een dikke 10 namens ons.

Topservice

Ik schrijf niet snel een review, maar nu neem ik toch even de tijd. De service is snel, vriendelijk, top! Ook bij vragen bij aankoop EN naverkoop staat het team steeds paraat. Weinig winkels die zo nog werken! Bedankt hiervoor!

Goede service, prijzen en producten

Sinds lange tijd weer eens een bestelling geplaatst. Nu voor het eerst honden producten, en ik ben zeer tevreden. De prijzen zijn over het algemeen heel goed, en de verzenfing gebeurde snel. We hebben voor nu een Kong wobbler, autotuig en een knuffel voor onze toekomst 10-jarige hondenvriend. Ik weet zeker dat hij er lang van kan gaan genieten!

Mijn ervaring is altijd positief geweest en de klantenservice is heel behulpzaam en vriendelijk. Mijn dierenbenodigdheden zal ik ook bij zooplus blijven bestellen!

Goede leverancier van dieren producten en snel geleverd!

Wij zijn heel tevreden over zooplus

Wij zijn heel tevreden hoe heel het traject verloopt, We hebbe onze producten ook altyd optijd in huis

+31 132082053

Over zooplus