Overzichtelijk/goedkoop

Een fijne website met zeer ruime keuze. Over het algemeen de goedkoopste.

Top producten voor een top prijs

Mooie krabpaal besteld en vlot binnen ....mijn katten zijn er erg blij mee .

Goede prijzen, snelle en nette levering

Via een overzichtelijke site, met goede marktconforme prijzen (vaak met leuke aanbiedingen/kortingen erbij!) alles bestellen wat je nodig hebt voor onze 4 voeter of katten. Word altijd zeer netjes geleverd (goed ingepakt, duidelijk met aandacht). Besteld, is 1 of 2 dagen later in huis. Waren alle sites,/bedrijven maar zo! Ga zo door zoo plus, bedankt!

betrouwbaar en snel

Super overzichtelijke website. Gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Onze bestelling wordt heel snel geleverd en goede kwaliteit

Waanzinnig goed, te gekke acties en vertrouwd

Heb meerdere leveranciers gehad maar bij Zooplus voel ik me echt thuis. Altijd worden de producten goed ingepakt en nauwkeurig verzonden. Ben blij dat ik ooit op hun website terecht ben gekomen, Chapeau.

Fijne winkel

Nog nooit teleurgesteld.

Snelle levering vanuit zooplus. Alleen laat vervoerder DPD te wensen over

Vandaag besteld,morgen in huis.

Super snelle levering van een goed product. Goed verpakt.

Duidelijk wat je koopt en goede kwaliteit

Enig min puntje vind ik dat ze 3 artikelen in 3 keer hebben bezorgd.

Goede service en goede producten

Goedkope producten van goede kwaliteit. Goede service. Het kortingsplan is een aanrader als je vaak besteld. Eén tip voor Zooplus is misschien om wat meer in te zetten op nieuwe speeltjes voor katten. Ik zie al een lange tijd vrijwel hetzelfde aanbod.

Altijd super!

De bestelling wordt altijd keurig geleverd, fijne producten.

Een hele fijne webwinkel

Je bestelling is altijd vlug binnen en leuk dat je ook nog zoopoints kan sparen en geen verzendkosten betaald

Alles kwam snel. Alleen wel in 2 leveringen. Maar binnen een halve week. Top kwaliteit.

SUPER

Werkt perfect, makkelijk te vinden en wordt snel bezorgd.

Zeer goede kwaliteit van producten, makkelijk te bestellen en vlotte levering. Wij zijn vaste klant bij Zooplus.

perfect

duidelijke website, de bestelling ging simpel en de levering ging zoals afgesproken.

Altijd correct - snelle levering

+ Zeer goede prijzen + Snelle levering + Overzichtelijke website - De besteldienst zet gewoon de colli af (in de regen) terwijl men thuis is. Men belt niet aan. De colli kan zo door iedereen meegenomen worden. Dit is niet de fout van ZOOPLUS maar de firma die de colli's aan huis besteld.

super online winkel!

Ik ben pas recentelijk klant bij Zooplus, maar ondertussen heb ik al herhaaldelijk al mijn eten voor de katten en hondensnacks aangekocht. Heel tevreden over de prijs, vlotte en zeer correcte levering.

Ruime keus en niet duur

Zeer tevreden over de keuze, prijzen en levering Ga zo door

Bestelling volgende dag al gebracht.

Klantvriendelijk en uitgebreide keuze

Ik ben al jaren klant en ben erg tevreden met het uitgebreide aanbod aan voeding voor mijn hondje. Met de spaarpunten kan ik kiezen uit een extraatje. Leuk!

Ja, gewoon een heel goede winkel / webshop

Koop al langer ons kattenvoer bij zooplus. En die 10 kg zakken van Purina bevallen heel goed. Ik weet ook precies wanneer ik moet bestellen. Levering is altijd op tijd ! Ben niet zo'n type van spaarkaarten e.d. maar het spaarplan van zooplus is gewoon prima. 1 keer aanmelden en klaar. Voor het eerst van de spraarpunten kattensticks besteld. haha nooit gedacht van mijzelf. Verder; als ik bij zooplus ook de houten korrels kan bestellen voor in de kattenbak [Plospan 20 ltr] en voor dezelfde prijs zou ik die zeker ook bij zooplus bestellen. Moet ik nu apart voor naar de bouwmarkt.

fantastisch

ik bestel reeds meerdere jaren bij zooplus en ben er super tevreden van. Snelle levering en indien je vragen hebt over een bepaald product dan staat de klantendienst steeds tot uw dienst. zou zeggen doe zo verder.........jullie tevreden klant ! Het bonuspunten spaarsysteem vind ik ook super, je koopt producten en tegelijker tijd spaar je voor gratis producten.......kan het nog beter?

Vaste en tevreden klant bij Zooplus

Ik bestel al de kattenvoer en kattenbenodigdheden bij Zooplus. Nog nooit problemen gehad. De bestellingen zijn altijd uitstekend verpakt en zitten in goede stevige dozen. Zooplus is veel goedkoper dan in de dierenwinkel!! Dus goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben heel tevreden over de geleverde producten tot nu toe. Duidelijke webshop waar je terecht kan voor al je dierbenodigdheden, raad het iedereen aan! :)

+31 132082053

Over zooplus