Zooplus heeft heel wat lekkers voor uw hondjes en katjes!

Mijn hondje denkt nu altijd als er en doos toekomt, dat het lekkere hapless zijn van Zooplus!Jehebt veel variatie in de snacks alsook Royal Canin!Ben heel tevreden over Zooplus!Groetjes Conny

kan alles bestellen en nog sparen voor punten en korting

Gewoon prima.

Met het abonnement voor de hondenbrokken komen we nooit zonder te zitten. Altijd ruim op tijd en een goede communicatie.

Iedereen aan te raden.

Juiste levering. Achteraf betalen. En bij vragen wordt er adequaat gereageerd en opgelost.

Zoals altijd correct

Recent hadden we over de 60 katten snoepjes gekocht voor onze 2 katten. Vorige week is helaas eentje gestorven dus de andere kat heeft wel een tijdje voorraad. Ook voor de 2 honden is er weer heel wat lekkers besteld. Ze lusten het graag, het is betaalbaar voor ons als baasjes en Zooplus levert correct en netjes. Dus win win voor iedereen :-)

Mijn dieren zijn even goed gelukkig als ik.

Zooplus is betrouwbaar, snel en heeft alle mogelijke producten

Kwaliteit aan een betaalbare prijs

Eindelijk een website waar kwaliteitsvolle producten kunnen gekocht worden tegen een betaalbare prijs. Alles wordt ook snel geleverd. Dankzij de punten die je kan sparen, kan je leuke (gratis) extraatjes voor je diertje kiezen.

Prima prijs verhouding met concurrent . En snel bezorgd?

Scherpe prijzen, en super vlotte afhandeling

Scherpe prijzen op de ganse collectie

makkelijk online shoppen !

Handig om alle producten terug te vinden, snel geleverd of verwittiging als er vertraging is, goede service klantendienst bij vragen. Prijzen zijn lager dan in de winkel

Eerste maal besteld en verliep perfect ,geweldige site en veel keus

Altijd snel geleverd en kan ik ook altijd laten bezorgen op een afhaal punt wat voor mij erg fijn is. Website is ook overzichtelijk en met de punten kan ik altijd leuke speeltjes erbij bestellen voor mijn kat.

Ik ben super tevreden

Mijn bestelling werd snel geleverd. De prijs is ook goed vooral als je een voordeelbundel besteld.

Goed maar de levering was slecht

De producten zijn super maar de levering was minder. Ik heb 2 weken moeten wachten omdat de levering terug naar verzender was gestuurd en ik zo wat in de problemen raakte IVM kattenbakzand die ik nodig had

Na dat ik de bestelling heb geplaatst word het met 2-3 dagen bezorgd op je aflever adres

They love it!!

Voor zowel mijn kat als mijn hond bestelde ik nieuw voer bij Zooplus.... ze zijn er echt dol op! Ook bestelling en bezorging verliepen vlekkeloos.

zeer tevreden

Ik ben er erg tevreden. Mijn bestellingen komen altijd snel binnen. Alles voor mn katten is vindbaar op de site

Zeer vlot geleverd

2 grote pakketten besteld waaronder een krabpaal en alle benodigdheden om terug een kat in huis te nemen. Alles is zeer vlot geleverd geweest. Ook degelijk verpakt waardoor ik niets van schade heb opgelopen. Ook de prijzen waren goedkoper dan bij andere webshops. Ik had alles eerst goed vergeleken en Zooplus.nl waren de goedkoopste. Nu weet ik dit voor het vervolg het eten, kattenbakvulling, snoepjes. ..ook daar te bestellen en gemakkelijk aan de deur afgezet.

Goede vlotte website met mooie prijs-kwaliteit

Vlotte website waar ik snel de producten vind die ik nodig heb voor mijn huisdieren. Zowel voeding als verzorging. Prijs-kwaliteit zeker oké. Is ook vaak goedkoper dan andere webistes. Ook steeds vlotte verzending.

Levering duurde te lang

Aangezien het om Kattenvoer ging en ik ruim op tijd bestelde zat ik daarom nu toch een paar dagen zonder voer en moest ik dit apart gaan kopen..erg vervelend

Heel tevreden

Prijzen zitten goed, levering is heel netjes en op tijd. Topservice. Heel vriendelijke klantendienst! Zeker een aanrader. Er is ook een puntensysteem waar je gratis leuke gadgets voor je hond/kat mee kan krijgen. Heel leuk!

formidabel goed

altijd mooi ingepakt komt altijd vlug en in goeie conditie aan met regelmatig gratis staal in een woord PROFICIAT

Helemaal top

Leuke dingen mijn hond is er gek op

Website overzichtelijk gevolgd clotted en snelle levering

Eenmaal je artikels Helen’s Zinjanthropus Jan op 2 min vlot een herbestelling doen Levering steeds binnen de vind werkende dagen Steeds scherpe prijzen

+31 132082053

Over zooplus