Snel en goed

Snelle en goede service

Alles snel en vlot verlopen

Handig bestelformulier, zeer zeer groot gamma , vlotte opvolging van de bestelling, 2 dagen later was mijn bestelling hier. Handig!

Klasse service. Snel. Goedkoop

Top service en leuk geprijsd.

Ik bestel regelmatig kattenvoer/ snacks en dan de grotere/ voordeel verpakkingen. Dit scheelt veel in prijs. De service is Top.

Altijd snel bezorgd en goed verpakt.

Er is voor ieder dier wat te vinden.

Gaat geweldig goed

Zowel via de computer als dat je vragen steld

super tevreden

ben heel blij met de service die jullie bieden en de snelheid waar jullie mee leveren de mensen van de dienst dat het brengt zijn ook heel vriendelijk tot de volgende aankoop binnen 14 dagen tevreden klant ook de honden zijn tevreden met af en toe een geschenkje gr els

Producten worden altijd netjes en snel bezorgd. En je betaald niet voor alles de hoofdprijs.

Altijd snel, goed geprijsd en kwalitatief goed

Sinds enkele maanden bestel ik bij Zooplus. Het assortiment is zeer uitgebreid waardoor ik zowel kattenvoer als speeltjes kan bestellen. Als ik iets specifieks nodig heb, dan is het altijd wel te vinden bij Zooplus. De bezorging is snel en accuraat. Het puntenspaarsysteem vind ik ook een groot voordeel, alsmede de korting die je als vaste klant kunt krijgen.

Altijd op tijd en anders wordt je juist en op tijd geinformeerd

Mijn bestelling weer geplaatst en net als altijd snel verzonden en de honden kunnen weer heerlijk genieten van het lekkere eten!

Goede service, mooie producten en een redelijke site

Ik kan alles wat ik wil bestellen vinden hoewel er soms zoveel varianten zijn met de aanbiedingen dat je wel goed moet opletten om de beste deal te vinden

Altijd op tijd Goede service

Snelle correcte levering

makkelijke site genoeg betaalmogelijkheden snelle levering

uitstekende service goede producten correcte bezorging, Top altijd!

Zeer uitgebreid assortiment. Correcte klantenservice. Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ik ben erg blij met Zooplus en mijn poezen helemaal! Ga zo door! Een zeer tevreden klant!

Ruime waaier van artikelen en overzichtelijke site .

Snelle levering, uitstekende keuze

Snel en goed

Altijd zeer goede ervaring

Weer ontzettend goed geholpen door Zooplus. Had een zak ontvangen met brokken maar daar zat helaas een scheur in waardoor de brokken door de doos lagen en de brokken wat droog waren. Mail contact gehad hierover en een zeer passende oplossing geboden gekregen. Ook werd er binnen 1 dag geantwoord wat op vandaag niet meer door veel bedrijven kan worden waargemaakt.

top

Ruim aanbod, snelle levering, puntensystem voor leuke extra's.

Snel en correct

Altijd snel en correct afgeleverd

Zooplus is TOP !

Duidelijke webshop, net even voordeliger, snelle levering, handige spaaractie en heel veel keus. Ik weet geen verbeter punten. Dus doooooorrrr.

Uitstekende webwinkel, ruim aanbod

Mijn ervaring is dat ik veel van mijn dierbenodigd bij Zooplus aanschaf. Groot aanbod, ook in kwalitatief betere voermerken, speeltjes en andere benodigdheden. Prijs is gemiddeld. Spaarprogramma interessant en met de Zoopoints zijn leuke en nuttige dingen aan te schaffen. Uitstekende webshop, ik zal hier zeker blijven winkelen voor mijn hond en katten.

Top ! Bestel altijd alles bij Zooplus voor de diertjes :) Nooit geen problemen gehad Echt top service

De beste site voor onze dieren!

Altijd scherpe prijzen, snelle levering en duidelijke site. Wij kopen nergens anders meer.

Zeer goed en snelle levering

+31 132082053

Over zooplus