Ik ben een regelmatige besteller bij Zooplus. Leuke acties met bijvoorbeeld gratis kalender of speeltjes voor je huisdier rondom kerst, Sinterklaas en Valentijn. Maar ook het puntensysteem is waardevol evenals het persoonlijk spaarplan. Verder de bezorging met DHL ook zeer prettig omdat wanneer je niet thuis bent toch instructies kan achterlaten voor waar rondom het huis!

Kat doodziek na verkeerde blikjes van Zooplus, maar reageren nauwelijs

Onze kater Diesel heeft sinds een aantal maanden suikerziekte. Hij had een hoge suikerwaarde: 30! Ik heb gelijk een vracht Kattovit Diabetes blikjes besteld., Hij reageerde heel goed en zat binnen een korte tijd op de 20 en niet heel lang daarna naar de 4. Hij deed het dus super goed op Kattovit . Voordat wij op vakantie gingen heb ik weer ong. 72 blikjes besteld. Ons buurmeisje gaf eten en toen ik terugkwam trof ik 3 zieke katten aan. Eentje zat nauwelijks beweging in. Steeds vond ik overal braaksel. Ze eten allemaal van hetzelfde voer (wil niet dat Diesel per ongeluk van de anderen snoept) en stuk voor stuk waren ze niet helemaal lekker. Ik wilde even testen of het aan het voer lag, of dat er misschien iets anders aan de hand was. Toen ik ze ander voer gaf, ging het weer goed. Maar bij het terugschakelen naar het zachtvoer van Kattovit, ging het weer helemaal mis. Diesel viel nóg meer af (wat niet de bedoeling was) en ze lieten het voer allemaal staan. Aten ze het toch op, dan vond ik weer her en der braaksel Diesel deed zijn behoefte ineens weer naast de kattenbak. (net als de eerste keer toen ik ontdekte dat hij suikerziekte had) en bij controle was zijn suiker ineens weer verhoogd naar de 26.4 !!! Ik mocht dus weer helemaal opnieuw beginnen en heb Zooplus hier een aantal keer over aangesproken. Het moest aan het voer liggen. Ik heb foto's gestuurd van de productiecode op het blik. Steeds moest ik weken wachten op reactie. Na een maand proberen een reactie los te krijgen kreeg ik een mail: 'Het voer dat u heeft gekregen is inderdaad niet goed. Sorry, Gooi het maar weg' . Geen vergoeding voor de blikjes, Geen vergoeding voor de dierenartsbezoekjes. (facturen van de da hebben ze doorgestuurd gekregen) Geen vergoeding voor de 2 uur die het me per keer kostte voor het da bezoek. Geen smartegeld. Geen uitgebreide excuses. Bied iets aan om het leed te verzachten! Desnoods een 4 dubbele portie van het voer (dit keer geen ziekmakend). Echt schandalig dit.

Super goede service

Prima website, snel geleverd en klantenservice is ook top!

Fijne website met goede producten. Als er iets is word je goed geholpen.

Goed prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering zonder foutjes. Begripvol wanneer er n probleem is

Zeer goede service

Zooplus ervaar ik als zeer prettig. De producten die ik wil bestellen zijn altijd op voorraad en worden snel en compleet geleverd. Tevens biedt bestellen via zooplus veel voordelen zoals het herhalen van bestellingen, het spaarplan voor extra korting en uiteraard het bonussysteem waarmee gespaard kan worden voor leuke extraatjes.

kwalitatief zeer goede artikelen

een zeer snelle levering en steeds alles in perfecte staat en aan zeer mooie prijzen.

Altijd goed

Duidelijke communicatie, goede prijzen en snelle levering.

Top bedrijf

Duidelijke site, goede spullen en snelle levering!

Netjes, compleet en op tijd

Bestelling is netjes verpakt, compleet en volgens planning geleverd

Vlotte levering

De geleverde producten voldoen aan hun beschrijving. Vlotte levering. Vriendelijke bediening.

Goed assortiment

Goede kwaliteit, goede service en snelle verzending.

Toppie

Altijd klopt mijn bestelling en krijg ik het op tijd.Laatste keer zelf de verkeerde brokken besteld en ik hoefde deze niet terug te sturen en mocht de zak aan het asiel schenken.Wat een service en goed doel!Toppie Zooplus!!Ik ben en bleef klant want dit maak je niet vaak mee.

HEEL tevreden!!

Had een klein probleempje met de aanschaf van hondenvoer,na een telefoontje met een vriendelijke telefoonniste,fantastisch opgelost,prima service,Wanda.

Goede kwaliteit producten met 1 kritiekpuntje

De producten zijn goed qua kwaliteit en prijs. Het verzenden van zware spullen zoals kattenbak grit is nog wel eens lastig blijkbaar want de dozen zijn vaak stuk bij aankomst door het gewicht. De verzending is wel snel dus dat is super fijn!

Breed assortiment, fijne prijzen!

Zooplus beschikt over een enorm assortiment en heeft ook altijd fijne prijzen. Geen enorme voordeel acties maar een geweldige prijs- kwaliteit! Laatst nog een leuk sint presentje bij de bestelling gekregen. Die kleine dingen doen het erom, ik ben daarom vaste klant.

Fully satisfied with Zooplus wide assortment and excellent service

Easy to navigate website, wide range of products covering most customers needs, attractive prices

Lekker warm in zijn holletje

Kiku mijn Chihuahua ligt graag onder een deken. Soms kruipt hij zelfs tussen de kussensloop en zijn kussen. Nu het wat kouder wordt in de slaapkamer kruipt hij tevreden in zijn slaapzak. Desnoods kan er nog een dekentje bij in. Geschikt voor kleine honden of iets groter. Kan geen foto maken,hij gaat helemaal achterin liggen. Kiku is super tevreden. Slaapzak is licht en warm. Makkelijk wasbaar vlug droog. Vlugge en correcte verzending. Blij met deze aankoop.

Zwaar *loten

Speelboog little Leo komt uit China en is steeds slechter geworden wat kwaliteit geworden. Inmiddels is ook de onderkant aangepast en is binnen drie dagen stuk zodat het binnenwerk opgegeten kan worden. Oogde metalen oogje waar de muizen aan hangen laten los en kunnen opgegeten worden met alle gevolgen van dien. Zeer slecht product!!! Niet kopen, het is gevaarlijk.

Beste keuze voor je beste vriend!

Super aanbiedingen voor je beste vriend met de grootste keuze uit alle merken van hoge kwaliteit. En al er iets fout loopt een uiterst efficiënte en vriendelijke klantenservice!

Duidelijk, veel aanbod en snel in huis

Duidelijke omschrijvingen op de site en het was ook fijn dat je makkelijk je bestelling kon volgen. En snel in huis is altijd fijn toch?!

top winkel om online te kopen

veel keuzes voor de hond snelle service goede prijs kwaliteit

top winkel om online te kopen

veel keuzes voor de hond snelle service goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goede aanbiedingen.

Keurig na 1 dag wordt alles bezorgd. En voor goede prijzen.

Uitstekend!

Het is een fijn idee dat ik zo’n grote zak kattenvoer kan bestellen en dus niet hoef te dragen! Ik blij en de kat blij, wat wilt een mens nog meer!

+31 132082053

Over zooplus