Zeer goede service en scherpe prijs van de producten. Het spaarprogramma geeft leuke extraatjes waarmee ik mijn kleine tijgers nog wat meer kan verwennen.

Fijne service en snelle verzending

Fijne service en snelle verzending. En heel blij met de catmate drinkfontein!

Mijn bestelling is altijd correct, snel geleverd en op tijd! Ben zeer tevreden

Uitstekende geweldige service

Besteling altijd corect nooit iets verkeerdt geleverd gekregen en het punte sparen vo gratis spullen zijn geweldig en het spaarplan vo huisdieren is ook echt de max

De beste plek om alles te kopen wat je ooit nodig hebt.

Voor zover ik weet heeft Zooplus veel meer mogelijkheden dan een dierenwinkel. Het voordeel is dat het zoeken en vinden van de beste producten voor uw huisdier een stuk eenvoudiger is op Zooplus. Bestellen is een makkie. De ervaring is altijd soepel. Alles wordt weergegeven zoals verwacht, geen ongewenste verrassingen. Mijn kat kan de Zooplus-doos herkennen aan een groen lint. Hij weet dat wat er ook in zit, allemaal voor hem is. Hij zit er bovenop en eist dat hij een voorproefje krijgt van wat er nieuw in de doos zit. Hij zou een woordvoerder van Zooplus kunnen zijn. Ik raad ten zeerste aan om op Zooplus te winkelen.

Een goede service en makkelijk bestellen

Altijd erg makkelijk te bestellen en te betalen. Daarnaast altijd een goede service als er toch iets mis is met de bestelling. Kortom een goede service en een fijn bedrijf

Super snel en gemakkelijk

Ik bestel hier vaak kattenvoer en soms ook speeltjes en andere accessoires. Het is gemakkelijk om te bestellen en komt binnen een paar werkdagen al in huis. Ze hebben ook een fijne klantenservice!

Super snelle levering en super klantvriendelijk

Nu meerdere malen wat besteld. Steeds super snelle levering alleen de laatste keer niet. Maar kreeg meteen een kortingscode voor de volgende bestelling. Ook de klantenservice is snel en makkelijk te bereiken. Echt een hele fijne webwinkel.

Goede prijs en snelle verzending

Zooplus heeft groot assortiment, goede prijs en je hebt het product snel in huis. Wat wil je nog meer?

Ik kende zooplus niet maar mijn zoon vertelde erover en sindsdien koop ik alles wat ik nodig heb vie jullie Ben zo tevreden dat ik zooplus niet meer kan missen

Gewoon goed

Goede prijs, communicatie en snelle levering. Meer moet dat niet zijn

Top!!!

Vlugge verzending aan de laagste prijs!

Fijne website vlotte service

gemakkelijk

vlotte en gemakkelijke bestellingen, met af en toe kortingen! handige site!

Snelle levering en goedkoper dan elders.

Bestel er vaak,nooit problemen.

Ik bestel hier een paar keer per maand, wordt altijd vlot geleverd, nog nooit een foutieve levering ontvangen. Nette prijzen.

Ruime keuze , TOP , voordelig

Keer op keer tevreden!

Goede prijs kwaliteit

Nooit problemen. Altijd wel te vinden wat ik nodig heb

Goede prijs , goede service, goed product.

Een duidelijke website en de producten zijn een stuk goedkoper dan elders. Netjes binnen de beloofde tijd geleverd en de producten deden aan mijn verwachting. Ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen , scheelt ook vaak een hoop centjes ;)

Zooplus app : is heel gemakkelijk om bestelling te plaatsen, alles overzichtelijk en duidelijk En de bestelling wordt ook snel geleverd. Een heel tevreden klant .

Super super

Deze site ben ik heel blij super service en leuke dingen Mag voor .ik wel iets meer in de aanbieding komen op deze site maar verder een super site Bestel graag hier echt

supper correct en snel bezorgd gorde survers

ik betaal minder en krijg waar voor mijn geld

Correct, eerlijk, vlotte afhandeling van de bestellingen.

Super content

Snelle en goeie levering!

Als ik bestel bij Zooplus is het er meestal binnen twee dagen. Ook wordt je geattendeerd op de acties die voor jouw huisdier van toepassing zijn. Ook kun je je vorige bestelling makkelijk herhalen.

Altijd een supersnelle levering en een goede service afhandeling

Goederen worden altijd super snel geleverd. Zelfs ook in deze tijd. Mocht er iets niet goed gaan met de bestelling, dan lossen ze het altijd goed op.

+31 132082053

Over zooplus