Fijne leverancier

Fijne folder met aanbiedingen En word in de winkel fijn geholpen MVG

Snel geleverd en altijd te vredeb

Zoo plus is een voordelige webshop die veel heeft. Ik bestel er geregeld voor onze hond en 2 katten. Die zijn naar mijn idee ook altijd heel tevreden over de snacks en of andere spullen

Tevreden klant

Ik bestel hier iedere keer de voeding voor mijn hond, Royal canin poodle. Tevreden over de service en na enkel dagen coorect thuis bezorgd. Terwijl ik voeding bestel, koop ik bijna iedere keer verzorgingsproducten erbij. Ik ben een tevreden klant!

Bestellen en ontvangen gaat altijd super snel. En ook het sparen van zooplus punten vind ik super tof! Zo kan ik puntjes sparen en dan eens iets extra en iets nieuws gratis bijbestellen voor de diertjes in ruil voor zooplus punten! Op en top!

Super snelle service en goede kwaliteit

Dik tevreden

Snelle en correcte levering

Perfect, maar ook wanneer een product kapot is op tegenvalt wordt dit super snel opgelost.

Goede kwaliteit producten

Groot assortiment en goede kwaliteit producten!

Fijne en overzichtelijke webshop

Door de app kan je makkelijk de spullen bestellen waar je naar opzoek bent en het afrekenen gaat vlot net als de bezorging

Super deluxe krabton

Laatst de naturel paradise krabton gekocht een mooie stevige krabton ! En dat voor een mooie prijs! Ook veel aanbiedingen voor natuurvoeding bij de katten super ! Mijn katten zijn alvast dol op cosma snoepjes en natvoer!

Goede en snelle levering, zeer goede service als een product niet is zoals gehoopt.

Prima product snelle levering.

Heel tevreden

Iedere bestelling is tot nu toe in orde,houden zo.....en zo een gelukkige klant!

Topp

Super fijne winkel om te bestellen voor onze katten. Erg tevreden mee!

Correcte en vlugge levering , levering is verzorgt , er is ook een goede opvolging van de bestelling

Zeer goede , en lekkere producten volgens mijn twee likkebaardende vriendjes !!!!! Correcte leveringen en ook vlugge leveringen !!!! En goed van prijs !!!!

Goede perfecte service, iets verlaat bezorgd maar zonder dat ik er om vroeg kreeg ik daarom extra zooplus punten. Dat geeft weer pluspunten!

Alles in orde

Alles in orde

goede producten /goede service

Makkelijk om te bestellen, snelle levering.

Prima producten snelle service

Mijn honden en katten vinden de producten lekker en de speeltjes leuk. De producten worden prime verpakt en snel verstuurd

Hallo , Ik zou zooplus aanraden (heb al veel mensen aangeraden) Ik bestellede in 2020 voor de eerste voor mijn twee kattjes Ik wist niet goed welk voeding ik moest kiezen ze hebben me daar mee geholpen

Alles prima, zeer tevreden!

Groot assortiment, leuke aanbiedingen, gemakkelijk bestellen en ook nog vlot geleverd. Handig dat je een eerder gedane bestelling kunt herhalen en het sparen van punten voor gratig producten is natuurlijk hartstikke leuk. Korting voor vaste klanten: top! Ik zie geen reden om ergens anders te bestellen. Ga zo door, Zooplus!

Leuke site en goed overzichtelijk. Veel keuze en ook niet te duur,ik zou zeker weer bij Zooplus bestellen. Ook makkelijk om in deze tijd zo online te kunnen bestellen voor wat je nodig hebt voor de dieren.

Bestellen ging héél vlot, levering wat minder

Bestelling héél vlot, levering postNL minder vlot.

steeds correcte levering

zéér uitgebreid assortiment,snelle levering en steeds bereikbaar,wat wil een mens nog meer

Heel tevreden

Snelle levering Goede klantenservice Voordelige aanbiedingen Uitgebreid assortiment Advies indien nodig

+31 132082053

Over zooplus