Bestelling en producten waren perfect!

Door de Cattery van onze Ragdoll Lizzie hebben we jullie leren kennen, zij waren vol lof van jullie. Nooit geen problemen en altijd correct. Het vertrouwen in jullie was zo groot van hun en nu ben ik zeer blij dat ik ook lid ben en kan bestellen. Dankjewel!!!

Ik ben tevreden over Zooplus. Leuke aanbiedingen, makkelijk ZooPoints sparen, duidelijke webshop met goede uitleg over de producten, pakketjes worden netjes verpakt en komen altijd goed aan. Ik bestel via Zooplus sinds we onze pup hebben (nu 1 jaar oud). Ik zie geen reden om niet te bestellen bij Zooplus. Bedankt voor de goede service!

Snelle en nette levering.

De artikelen werden snel en netjes geleverd.

Ruime keus voor van alles wat Fluffy is, met 4 of 2 pootjes ♡

Ruime keus. Genoeg opties. Goeie service qua achteraf betalen. Leveren altijd super snel, nadeel bii dhl dat track&trace niet goed meeloopt. Te vaak melding NA of OP moment ontvangst. Plenty of choice, for all furry friends, 4 and 2 paws. Best service in terms of payment afterwards. Can be helpful if you need to try different sizes. Only DHL is late with keeping track&trace up. Still, years later. ZooPlus itself great service, many options and variety of ALL products. Food non food housing sleep clothes snack toys medicine EVERYTHING!

Fijne website, snelle levering

Product wat ik zocht snel kunnen vinden. Als vaste klant krijg je ook korting en kun je vaste producten snel nabestellen. Producten worden ook snel verzonden.

Super, simpel en snel

Wij hebben hier diverse keren Nullodur kattengrit besteld. Site is overzichtelijk en je krijgt een duidelijk overzicht van je bestellingen. Je kan dan ook een vorige bestelling zo weer opnieuw bestellen. Fluitje van een cent. Je bestelling staat hooguit een paar dagen later, goed ingepakt voor de deur. Dus al met al prima geregeld en voor herhaling vatbaar.

Prima winkel, erg veel keuze

Wij bestellen brokken voor onze hond. Zooplus heeft zowat alles op voorraad. Vind het ook.pretrig om 2 zakken tegelijk te kopen voor extra korting. Daarnaast sparen we punten voor gratis artikelen. Heel.leuk opgezet en ook veel keus. De bezorging mag van mij standaard met PostNL, want dat gaat altijd goed.

Snelle levering en en zeer goede prijs/kwaliteit

Bestelling werd zeer vlot afgehandeld en geleverd

1 minpuntje…. Die grote verpakkings dozen. Vaak is de onderkant half open waar dan de kattesnoepje uit hangen.

Uitstekende service besteld snel geleverd Kan niet beter.

Supersnel en vlot

Alles verliep vlot en snel, van bestelgemak tot levering. Toppie

Gebruiksvriendelijke site. beste prijs. correcte verzending

⭐️ ⭐️ ⭐️

Zeer tevreden over de site

Tot dusver zeer tevreden over zooplus bestelling altijd snel binnen

Echte aanrader

Sinds enkele maanden is Zooplus onze vaste webshop geworden voor alle benodigdheden voor onze diertjes. Elke keer opnieuw een snelle levering, kwaliteitsvolle producten, leuke acties en goede prijzen! Fijn puntensysteem waarbij je kan sparen voor leuke cadeautjes. Onze diertjes zijn blij dus wij ook :-)

Dik in orde!

Ruim keuze, goede prijs, snel en verzorgde levering.

professionele service

snel geleverd, stevige doos zodat alles in perfecte staat arriveert

Altijd optijd geleverd. Super service.producten voldoen altijd aan mijn verwachtingen. Prijs altijd het voordeligst.

Perfecte service

Goed geregeld bij Zooplus. Alles netjes verpakt en je wordt op de hoogte gehouden hoe ver je bestelling is.

Ideale webshop voor alles voor mijn hond

Uitgebreid aanbod, snelle verzending en leuk spaarsysteem!

Great experience with every order

It has been a great experience every single order that we have place with this shop, no matter where we were around Europe! They always have really great prices, delivery time is awesome and we always make our cat happy!

Ruime keuze, correcte info

Als opvang mama voor kittens is het heel makkelijk voor mij met de ruime keuze aan grote hoeveelheden aan mooie prijsjes te geraken. Zooplus is daar echt perfect voor!

ik ben zeer tevreden over de service van zooplus, evenals over het uitgebreid aanbod

Ik bestel meestal hypo-allergene voeding en hondensnoepjes voor mijn hond die dus allergisch is. Over het algemeen héél tevreden over de dienst. Nu recent is het wel twee maal voorgevallen dat de Hill's z/d niet in voorraad was. Maar de service waarbij je gemaild wordt als de voeding weer beschikbaar is, is dan weer uitstekend.

Snelle levering , top producten

Snelle levering , top producten voor een scherpe prijs

Steeds correcte levering

Steeds mooie acties! Door de tracing code kan je steeds up to date bekijken wanneer je levering komt, ook bij vertraging kan je dit daar volgen.

Top kwaliteit

Onze hond vind de wolf producten heerlijk.

+31 132082053

Over zooplus