Prima webshop!

Snelle afhandeling, scherpe prijzen en goede levering.

Uitstekend! Nog op geen foutje kunnen betrappen

Goede website, de bestelde spullen worden prima verpakt, afgeleverd en nergens goedkoper.

zeer goed!

alles was netjes verpakt, de verzending was compleet. de snoepjes voor de hond (Wolf of Wilderness Snacks) zijn heel goed, onze hond vindt ze super en de honden op de hondenspeelweide ook :). zeker aan te bevelen. ben ook tevreden over de prijs-kwaliteit.

Super die Zooplus !!!

Zeer breed assortiment super handige bestelsysteem en óók nog zeer snelle levering met uitstekende communicatie via de mail! Ik ben fan van Zooplus en mijn honden ook!

Uitstekend!

Makkelijk bestellen via de zoo app, en snel thuisbezorgd! Ik ben erg tevreden!

Super tevreden

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Geweldig.

Vlugge levering, retourneren gaat prima, klantvriendelijk medewerkster aan de telefoon. In een woord Super.

Snel

Snelle , vlotte verzending.

Aanrader Zooplus

Zooplus is zeker een aanrader, je vindt producten hier voor een goeie prijs, ook hebben zij acties/pakketten van 12 of 48stuks. Hierdoor kom je meestal ook goedkoper uit. Wij bestellen hier vaker voor onze lieve mooie kitten Luna.

Echt een aanrader!

Altijd voordelig en snelle en correcte verzending. Ik ben blij met Zooplus!

zeer goed

Goede produkten, makkelijk te bestellen, ruim assortiment

Bestelling gedaan. Later geleverd dan vermeld en mail gekregen met verontschuldigingen. Heel blij mee. Want normaal is het altijd heel stipt

Snelle levering/goede service

Snelle levering/goede service

Mijn favoriete shop voor mijn favoriete haarballen!

Zooplus is een betrouwbare online webshop waar je alles voor je liefste huisdieren kan vinden. Van dieetvoer tot mandjes, van krabpalen tot anti-stress verstuivers. Ze hebben het allemaal en bieden altijd de beste prijs!

Snelle levering goede kwaliteit

Zeer goede service

Heel tevreden

Giede producten en betrouwbare leverancier en levering

Zeer tevreden.

Overzichtelijke website. Alles te vinden. Zeeer ruim assortiment. Met de klantbeoordelingen per product ook makkelijker een keuze te maken. Prijzen zijn fijn. Met de app bestellen nog simpeler. Duidelijk qua levering. Echt. Geen minpuntjes hier. Ga zo door. :)

Ruim assortiment, goede prijs

Het assortiment is echt ruim en alles voor een goede prijs, top! Alleen duurt de bezorging via dhl soms erg lang.. zit al een week te wachten en nog steeds niks ontvangen.. misschien beter met PostNL versturen?

Super!!!

SNELLE LEVERING EN SCHEELT ERG VEEL IN PRIJS ELDERS!!!

Zeeer snelle service

Met korting besteld werkt voortreffelijk

Goede service, snelle verzending

Prim prijs, super service en snelle verzending

Fijne en perfekte levering De kat is er super blij mee De volgende keer zeker weer

De bestelling wordt zeer vlug en verzorgt geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

super