perfect

hallo ik zou niet weten wat er nog beter kan het is in 1 woord perfect alles word keurig netjes verpakt en super snel bezorgd ook zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en en kortingen en het belangrijkste mijn hondjes zijn er stapelgek op wat ik altijd bestel ik zou dan ook echt niet weten wat er nog beter zou kunnen ben een zeer tevreden klant en nogmaals mijn beoordeling is in 1 woord perfect

Uitstekende service

Steeds een snelle levering. Bij problemen zorgen ze voor een snelle oplossing.

De winkel die alles heeft, voor ieder dier. De site die altijd zijn afspraken nakomt. De site waarbij de levering altijd op tijd is . Voor mijn schatjes maar één site waar ik bestel.

Good & fast!

Good & fast! With great customer service and point gathering system :)

Een uitgebreidere website.overzichtelijk..mooie prijzen.En bijna altijd binnen 2 a3 dagen in huis.

NU 2 JAAR KLANT..KATTEN ETEN EN KATTENBAK GRIT.DAAR HOEF IK NIET MEER MEE TE SJOUWEN..

Aanrader!

Goed assortiment, snelle levering en kwaliteit van de producten voldoet ook. Heel fijn het gemak om zo online te bestellen.

Zeker de nr. 1 online dierenwinkel van Nederland!

Iedere keer hier het gemak opzoeken om eten te bestellen voor mijn poezenkind. Wat een snelle levering! En als ze toch iets later zijn geven ze dat netjes door per email. Ga zo door :)

Handig, snel en verzorgd

Vroeger ging ik steevast naar de fysieke winkel om mijn dierenvoeding te kopen. Tot ik zooplus leerde kennen. Lekker makkelijk online te bestellen, snelle en stipte levering en goedkoper! Ook een zeer uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Dikke aanrader!

Perfecte levering!

Zoals steeds perfecte levering, snel, deftig verpakt! Echt een aanrader!

Scherp geprijsd en snelle levering

Ik koop ons hondenvoer op zooplus omdat ze vaak voordeliger zijn dan de overige aanbieders

Snel,prijstechnisch goed, goede keus. Doorgeven aan dierenvrienden.

Zeker doorgegeven aan vrienden. Goede prijzen. Snelle levering. In een woord miauw goed. Natuurlijk is het voor alle dieren een geweldige site. Zeker eens op gaan kijken.

topbedrijf, vlotte bestelling goede prijsverhouding

vlotte levering, overzichtelijke site waar je jouw bestelling op makkelijke manier kan plaatsen

Snel en goede levering

Zooplus is een fijne site. Krijg de product altijd snel binnen en zijn van goede kwaliteit. Ook het klantenservice is fijn!

Scherpe prijzen en de goede service!

Groot aanbod, scherpe prijzen, service is goed, leuke acties en verzending altijd op tijd. Daarnaast spaar je voor zoopoints welke je kan inwisselen voor leuke cadeaus.

Super service

Laatst was mijn katje helaas overleden nog voor ik haar het voer kon geven ivm overstappen. Dat kon ik nog netjes terug sturen, en ook mijn geld terug gekregen. Dat vind ik mega fijn, laatste bestelling was blijkbaar later dan gebruikelijk en heb ik extra Zooplus punten gekregen. Dat had ik niet verwacht, kortom Zooplus is super goed, haal alle dieren spullen daar. Raad het ook iedereen aan.

tevreden hond en kat!

De bestellingen worden altijd vlug verzonden door Zoo plus. De hond en kat zijn erg tevreden!

Mooie website, snelle levering (als het product voorradig is)

Helaas was het product dat ik wilde bestellen lange tijd niet leverbaar, maar dat gold ook voor andere aanbieders. Ik kreeg keurig een melding toen het product wel weer te bestellen was. Goed verpakt, snelle levering daarna.

Bestelling van drie dozen kwam in twee keer

Ik moest helaas twee keer thuis blijven, ik had totaal drie pakken voer in twee dozen. Voor de tweede bestelling van 12.00 uur gevraagd en deze dag een mail gekregen we komen tussen 11.15 en ....uur. De levering op diverse dagen houdt me tegen

Snelle levering en prima producten.

Ik bestel graag bij Zooplus. Ik weet wat ik hier kan verwachten, wat erg fijn is!

Probleem met post netjes en snel afgehandeld

Snel en goed

Snelle en goede levering plus de dieet voeding voor onze kat is hier goedkoper

Sneller dan gedacht.

Op zaterdag besteld en op maandagochtend vroeg al in huis!

Heel gelukkig met Zooplus!

Goede prijs en snelle bezorging! Veel keus ook. Mooie aanbiedingen. Ik ben super tevreden. Ook fijn die zoo points, met name voor goede doelen.

Geweldig ik hoef nooit meer te sjouwen

Makkeke site herbestellen van bestellingen. Punten sparen. Top.

Komt altijd goed

+31 132082053