Artikelen snel en compleet ontvangen.

Goed en snelle levering. Artikelen goed verpakt. Had grote bestelling maar alles netjes ontvangen.

Mijn kat vind het lekker

Snel thuisbezorgd

Snelle correcte levering

Al meerdere malen bestellingen geplaatst en keer op keer komt alles netjes verpakt en op tijd binnen.

Prima service en groot aanbod

Zooplus biedt een ruim aanbod en heeft geregeld leuke acties. De service is prima. Laatst een kortingscode ontvangen omdat de levering wat vertraagd was. Heel netjes en klantvriendelijk. Absoluut een aanrader.

Goede service en snelle verzending

Goede ervaring en snelle verzending

Bestel regelmatig altijd netjes verpakt en op tikd bezorgd

Ik raad het iedereen aan!

Alles wat je nodig hebt, met veel korting en super snel geleverd. Ook het punten systeem vind ik geweldig elke keer gratis een nieuw speeltje of snoepje voor de hond.

Veel keus en snelle levering

Veel keus voor mijn kat met een blaas probleem

Tevreden over houdbaarheid product en snelle levering.

BiologischYarrahvoer niet in winkels verkrijgbaar dus bij Zooplus besteld en tevreden over de lange houdbaarheid van de pakken droogvoer plus de snelle, correcte levering. Kan het anderen aanraden. De financiële afhandeling was even lastig, misschien storing?

binnen2 dgn had ik mijn bestelling al binnen...en n vriendelijke bezorger

Keurig bedrijf.

Keurig bedrijf, snel contact via email, super!

Toppie

De bestelling werd snel geleverd.Als ook de prijzen zijn top.Doe zo verder,ik blijf een tevreden klant.

Altijd een prima levering en product

Helaas waren de laatste 2 keer de zakken voer beschadigd....er zaten gaatjes/beschadigingen aan de zak..... Omdat ik het voer direct nodig ben doe ik er maar niet moeilijk over! Misschien gebeurt het ook niet weer......

Duidelijk en snel

Ik was opzoek naar natte voeding voor mijn kieskeurige hond. Ze bieden voldoende verschillende merken aan die testpakketten hebben. Hierdoor kon ik dankzij de snelle levering spoedig een grote voorraad bestellen van het product dat mijn hond het lekkerst vond. Bovendien is het bijzonder handig dat er ook foto’s van klanten beschikbaar zijn om hun ervaringen te zien. Ik raad het iedereen aan om bij jullie te bestellen.

Aanrader!

Bijzonder snelle levering en netjes verpakt!

Altijd keurig geleverd

Producten worden altijd keurig op tijd geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

Gewoon TOP!!!! De beste site die er is voor je huisdier!!!

Super snelle en goede service, zowel op de site als de klantenservice.

Super snelle levering. Goede prijs en kwaliteit

Snel en betrouwbaar

Bestelling snel binnen en compleet. Katten weer helemaal happy!

Eén van de beste online dierenwinkels

Meerdere malen besteld. Ruim assortiment, snelle bezorging, concurrerende prijzen. Leuk spaarprogramma en vaak ook toffe acties!

Topkwaliteit

Grote keuze, topkwaliteit, snelle levering

Kwaliteit, snelle levering en goede service.

Na de bestelling worden de goederen snel geleverd in stevige verpalling. Ik bestel altijd" Wolf of wildernis ", heel veel keuze en super kwaliteit voedsel voor mijn beste vriend Cleo, Rottweiler.

Altijd goed

Nooit problemen met bestellingen, goede levering en goede prijzen.

snelle service

snelle service