Uitstekend ! Kan niet beter !!!

Zelf heb ik al heel veel via zooplus gekocht En telkens tip top in orde en vlotte service!! Super producten aan een lage prijs ! Zowel voor kat , hond , konijn , vogels en al de andere diertjes :) Dus zeker kopen via zooplus !!!

Goede service.. Duidelijk. Gemakkelijk bestellen. Pakket goed te volgen.

Groot assortiment

Ze hebben altijd wat ik nodig heb voor onze katten. Zelfs speciaal dieet voer dat ik in opdracht van onze dierenarts koop. Snelle verzending. Gewoon goed en betrouwbaar.

Prima ervaring

Bestellen gaat makkelijk. Levering in goede staat en in korte tijd. Sparen voor punten maakt het leuk daar je uit veel verschillende producten kan kiezen..

Zeer correcte en snelle levering.

Tussen datum aankoop en levering thuis slechts 3 dagen. Alle producten mooi en netjes en goed verpakt aangeleverd. Zeer goede service.

steeds snel en correct geleverd

zeer goed

Goed tevreden

Goede levering, producten prima alleen in de snack hanger voor vogels zaten beestjes en larven.

Fijne online dierenwinkel

Inmiddels al meerder keren hier besteld, onder andere het voer van de hond komt tegenwoordig via Zooplus. Goede service, ruilen en problemen worden goed opgelost. Het spaar systeem zorgt dat je een leuke korting opbouwt en toch zijn de prijzen sowieso al scherp. Blijf hier ook bestellen in de toekomst.

levering pakket voer poezen

snelle levering, goede service

Groot aanbod en snelle levering.

Snelle en complete service

En daarbij een duidelijke website.

Fijne app bij huisdieren

Fijne app met veel producten voor huisdieren. Makkelijk bestellen, altijd de laatste aanbiedingen én leuk om wat extra te sparen.

Ben zeer tevreden over de produkten en de prijs.

Fjord

Ik ben zeer tevreden over hun service. Veel producten beschikbaar, sommige producten hebben een betere prijs dan andere winkels. Klantenservice is zeer efficiënt. Ik moest artikelen retourneren en ze haalden zelfs de doos van huis op. Het is een plezier om bij Zooplusnl te kopen.

snelle en correcte service voor een scherpe prijs

reeds verschillende bestellingen geplaatst en steeds snel en correct geleverd. Ook qua prijs is Zooplus zeker concurrentieel met andere sites.

snelle en correcte service voor een scherpe prijs

Great website to get dog food and snacks

We are happy with the variety of dog food and snacks Zooplus offers!

Super, praktisch, gevarieerd

Ik krijg mij bestelling binnen de bepaalde tijd. Heel veel keuze voor mijn 3 poezen. Zij zijn alvast zeer tevreden en hun baasje ook

Altijd correct

Op zooplus altijd talloze kortingen. Uitgebreid gamma. Voldoende informatie bij de producten. De site is heel overzichtelijk.

Vertrouwde kwaliteit en service!!!

Al jaren een zeer tevreden klant en mijn huisdieren evenzo!!!

Vlotte levering en goede prijs/kwaliteit

Gebruiksvriendelijke webshop; producten makkelijk te vinden en te bestellen. Vlotte levering en goede communicatie over de bezorging.

Goed en snel

Spreekt voor zichzelf

Snelle en goede service

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en snelle service. Top!

Alles Super!

Alles verloopt altijd goed. Snelle levering, goede producten en correcte prijzen. 1 maal den kapot pak aangekregen en direct vervangen door een nieuw. Kan niks negatief zeggen

Gewoon goed.

Altijd tevreden koppies thuis als ik bij zooplus besteld heb. Laatste keer ook een leuke fluffy mand mee besteld en daar is nu constant ruzie om wie er als eerste in ligt:-)

+31 132082053

Over zooplus