Super dienst

Ruim assortiment voor een goede prijs

Ik bestel al een tijd alles voor mijn dieren hier. Veel keus, binnen een paar dagen in huis en nooit problemen gehad.

Goede en snelle service

Gemakkelijk om te bestellen Interssante reviews Handig om melding in te stellen wanneer een product niet meer voorradig is Sommige producten zijn duurder dan elders

Klantenservice

Bij levering van mijn laatste levering,alleen kattegrit, was bij aflevering 1 zak gescheurd,gevolg grit in doos. Chauffeur was snel weg! Via klantenservice gemeld,snelle reactie en korting van 30% gekregen! Prima service dus!

Makkelijk bestellen, snelle bezorging maar kapot geleverd (2x)

Er is veel keuze voor een goede prijs waardoor ik hier graag bestel. Jammer genoeg is bij allebei mijn bestellingen een blikje voer kapot geleverd. Aangezien het vlees is kon ik het weggooien. De eerste keer goed geholpen door de klantenservice. De tweede keer had men het blijkbaar in het magazijn al gezien en er een blikje van een ander merk (met granen, wat ik juist niet wil kopen) én met minder inhoud voer bij gedaan. Een mooi gebaar maar niet genoeg. Had dan tenminste dezelfde inhoud erbij gedaan zodat ik niet een dag minder voer had. De eerste keer dacht ik dat het toeval was maar nu het een tweede keer is gebeurd krab ik mij toch wel achter de oren of ik hier nog eens zal bestellen. Jammer, want ze hebben veel aanbod.

Snel en goed

Heel tevreden over, al meermaals besteld

Al veel besteld voor onze hond en heel tevreden over!

Altijd een goede en korecte levering

Nooit problemen gehad altijd goed Ik heb een goed gevoel bij deze firma

Betrouwbaar in levering

De bestellingen worden goed en snel geleverd. Breed assortiment.

Alles perfect geregeld als je iets besteld.Chapeau

Alles perfect geregeld als ik iets bestel.Chapeau

Snel en duidelijk

De levering is redelijk makkelijk te bestellen en de afhandeling is duidelijk en snel.

Altijd snelle levering en producten goed

Bestel al een paar jaar bij Zooplus, producten zijn goed en een stuk goedkoper als in de winkel. Leveringen altijd binnen 3 dagen in huis . Gewoon een goede webshop

Great service

great customer service, extensive product selection, cheaper options

Snelle levering en goedkoop!

Snelle levering en Goedkoop !

Alleen goede ervaringen

Ik ben al bijna 10 jaar klant bij Zooplus (in 2 verschillende landen). Ik heb alleen maar goede ervaringen elke keer als ik iets bestel. Verzending is altijd op tijd en ze hebben een goede selectie producten.

Snel.. makkelijk ..op tijd gebracht

Ik had mijn pakket binnen 3 dagen Netjes verpakt , ik had het aan het eind verwacht maar was in korte tijd bij mij ik moest 1x een andere dag aangeven want ik had al een afspraak op die tijd staan. Ik vind het heel fijn dat ik hiervoor niet hoef te winkelen .. een uitkomst dus Voor mij een minpuntje maar dat zal mijn eigen schuld zijn. Ik ben wat gehandicapt en dacht dat ik 2 zakken catsan had gevraagd omdat een grote zakt voor mij niet hanteerbaar is. Veel te zwaar , zoals ik schreef , ik zal niet duidelijk genoeg zijn geweest.

Voer besteld voor mijn hond en katten, alles netjes geleverd!

Goede snelle service

Alles beschikbaar,leuke speeltjes en service ook heel erg goed

Goede en snelle service

Als wij wat bestellen is het meestal binnen twee werdagen binnen product is goed verpakt

Snel en gemakkelijk

Snelle en vlotte levering

Altijd in orde.

Vlotte en correcte afhandeling.

Snelle levering en prima online winkel met goede service

Altijd ruime keus en vlotte levering. De service is ook prima en dat Zooplus goede doelen steunt vind ik een pluspunt.

Super online-winkel.

Aanbevolen door mijn zus die al jaren klant is. Zeer tevreden over de bestelmethode, steeds snelle levering (meestal binnen de 2 dagen. Spijtig genoeg bij de laatste levering 1 van de kattenbakvullingzakken gescheurd waarvan de halve inhoud onderin de doos lag... Niettegenstaande nog steeds fan van jullie!!!

Alles wat je wil voor je beste vriend Snel vers en goed verpakt geleverd

Snel, uitgebreid gamma, voordelig en goed verpakt krijg je al dat lekkers voor je beste maatje aan de deur geleverd . Bestel via trooper en steun dan ook nog eens gratis een goed doel …. Geweldig

Kwalitatief goede en snelle service.

Dankzij Zooplus komen mijn twee viervoeters niets tekort. Er is een ruime keuze, waardoor je producten uit kunt kiezen op je specifieke wensen. Daarnaast worden de producten snel geleverd.

+31 132082053

Over zooplus