super

alles tip top in orde en snel geleverd

Fijne webshop met goede klantenservice

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst bij Zooplus en deze werden altijd binnen de gestelde levertijd geleverd. Ook is de klantenservive vriendelijk mocht je een probleem hebben. Met de gespaarde punten heb ik een leuk kadootje voor mijn kat kunnen aanschaffen!

Leuke onlinewinkel

Een hele vlotte levering en heel goed van kwaliteit

Goede site en snelle levering

Ik zal de volgende keer zeker weer bestellen bij zooplus

Super snelle levering en koopkoper

Reeds een jaar klant en steeds tevreden over de producten, prijzen en levering , doe zo voort

Duidelijke website en een snelle en goed levering

Goede prijzen, snelle levering en leuke extra's

Ik ben erg tevreden over Zooplus omdat het mijn leven gemakkelijker maakt. Ik moet niet speciaal rijden naar een dierenspeciaalzaak omdat ze het favoriete eten van mijn hondje ook verkopen. Daarnaast een ruim aanbod aan snacks, speeltjes en dergelijke. Overlaatst had ik ook wat zooplus punten opgespaard, waardoor mijn hondje kon genieten van enkele extra snacks die ik voor haar had uitgekozen. Tenslotte is het toch een pak goedkoper om online voeding te kopen voor mijn hondje, dus mijn portefeuille is ook blij. De levering is ook erg snel trouwens. Kortom: mijn viervoeter en ik zijn zeer tevreden van zooplus!

Super fijn online bedrijf

Prima service en groot assortiment. Prijzen zijn ook super voordelig, en de spaaraktie is ook super geweldig.Snelle levering nog nooit problemen gehad, kortom top !!!

De beste en vertrouwelijke site om dingen te bestellen

Ik bestel heel vaak bij jullie omdat jullie de juiste spullen hebben voor mijn geliefd huisdier, bestelling altijd op tijd geleverd en alles zit er in.

Zoals altijd top!

Inmiddels ruim een jaar klant bij Zooplus en nog steeds helemaal tevreden! Goede prijzen, leuke aanbiedingen en uitstekende levering!

Snelle afhandeling van de bestellingen

Het is een prettige winkel en ze hebben een snelle afhandeling van je bestelling en bij de producten staan goede beschrijving waar ik mijn juiste keuze kan maken.

Snelle complete webshop met veel keus

Zeer overzichtelijke en snelle webshop voor jouw huisdieren. Goeie service met spaarpunten systeem bij elke aanschaf. Kortom zeer tevreden elke keer als ik aan het huisdiershoppen ben.

Goedkoper, veel keuze , Correcte Snelle levering

Veel keuze , meestal goedkoper dan in de winkel , gemakkelijk te bestellen , snelle en correcte levering! Af en toe een presentje via kortingscode super tof !

groot keuze aanbod!

snelle levering en goede service!

Goede ervaring met zooplus

Ik bestel geregeld bij zooplus. Ik heb alleen maar goede ervaringen. Een keer was er iets niet geleverd. Na contact gehad te hebben, heeft zooplus het netjes nagestuurd. De bezorging mag wel iets sneller. Het was eerder de volgende dag in huis. Nu moet ik 2 a 3 dagen wachten.

Altijd goede service en veel keuze

Ik heb al vaker besteld van zooplus. Het aanbod is zeer groot en super goedkoop. Ook leuk zijn de extratjes die je soms bij krijgt. En natuurlijk de bonuspunten. Enig min puntje is de bezorging. Ook al kan zooplus er misschien vrij weinig aan doen. Maar mijn pakketjes worden eigenlijk bijna altijd bij de buren bezorgd zonder het eerst bij mij te proberen. Dit is jammer omdat ik voor sommige dingen toch kies hierdoor om plaatselijk te kopen. Maar voor de grotere voorraden van voer of speeltjes blijf ik voor zooplus kiezen.

Geweldig voer voor onze katten

Overstappen naar Hill's brokken voor onze katten was geweldig. Ze spugen amper nog en ze vinden het heerlijk.

Goede kwaliteit goede levering.

Ben erg tevreden over de katten voeding. Altijd goed geleverd . De kat vind het lekker en eet goed, dus baasje tevreden. Soms is er een smaak niet van Cheshire blikjes nat voer en dan krijg ik een melding en kan een andere smaak kiezen. Kortom erg tevreden. Misschien een tip zorg dat jullie voldoende smaakjes en variatie op voorraad hebben, zo hou je tevreden klanten.

tevreden

goeie klantenservice en producten

Leverd snel en van goede kwaliteit, wel jammer dan je moet bijbetalen voor een extra pakket bij een grote bestelling en dat het dan met 3 verschillende vervoerders kan komen.

Altijd perfect

Altijd is alles zoals verwacht en optijd binnen

Goede service, correct en snelle levering en bij problemen word je zo geholpen

Zeer tevreden bestellingen binnen paar dagen in huis en zeer betaalbaar

Snelle en correcte leveringen

Ik heb nu al 2 x iets besteld bij jullie en vind de servies correct en snel. Producten zijn goed geprijsd. Enige opmerking is dat sommige dozen wel aan de dunne kant zijn om zware dingen in te versturen. Doe zo verder.

snelle & compleet

Bestellingen worden snel en compleet geleverd, soms met nog wat extra's voor ons huisdier. Achteraf betalen werkt ook helemaal prima. Top service!

+31 132082053

Over zooplus