Super service!

Duidelijke website met veel aanbod erg fijn dat ze ook diervoeding hebben die je alleen kan kopen bij de dierenarts. Bij zooplus is het zelfs goedkoper! Zeer snelle levering. Goede communicatie. Fijne producten en erg leuk dat je ook kunt sparen dat je kan besteden aan goede doelen of een extra kadootje voor jouwhuisdier.

Topservice

Topservice

Super service

Altijd nestjes verpakt en altijd snel geleverd, heb nooit lang hoeven wachten op een pakketje En de diertjes zijn er ook altijd super blij mee

Goede webshop met een ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

Fijne webshop met een ruim assortiment, zeker niet duur en regelmatig mooie aanbiedingen.

Snelle goede service.

Uitstekend.

betrouwbaar en heel klantvriendelijk

Leveringen altijd snel en heel goed ingepakt. Prijzen steeds competitief. Klantvriendelijk ten top.

Slechte ervaring

Helaas is mijn bestelling na anderhalve week nog niet aangekomen. Dus maar gewoon naar de plaatselijke dierenwinkel gegaan om brokjes voor mijn hongerige kat te kopen. Weet niet of het aan de DPD ligt of aan Zooplus, maar dit is heel vervelend.

Heel goed!

ze hebben eigenlijk wel alle spullen en merken die ik zoek. en de levering is snel. ook zijn de acties met gratis spullen leuk.

Ruim assortiment en goede service

Uitgebreid assortiment, vaak ook interessante acties, nuttige korting via het spaarprogramma. Als ze te vaak hetzelfde krijgen, gaan mijn katten in staking, dus ik gebruik de aanbiedingen om regelmatig eens wat anders te proberen. Voor mijn senior met schildklierproblemen is het aanbod helaas niet voldoende, hiervoor wijk ik uit naar amazon.de.

Ruim assortiment, snelle levering waarbij je keurig op de hoogte gehouden wordt over de status van de levering g.

Goedkoper en snelle levering

Heel erg te spreken over ZooPlus, de meeste artikelen zijn goedkoper als in de winkel en de levering is snel. Alles komt altijd goed ingepakt aan en er ontbreekt nooit iets bij ons. Erg tevreden!

Veel aanbod met een goede prijs kwaliteit verhouden

Sinds ik zooplus heb ontdekt bestel ik alle spullen voor mijn 2 katten en hamster op deze website. De kwaliteit van de spullen is super goed en je betaald er niet de hoofdprijs voor. Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen!

Goede prijs kwaliteit en een ruim gamma, kortom alles wat mijn huisdieren gelukkig maakt.

Snelle levering, leuke acties, weg van het cosma katten eten en krabpalen zijn wou maar, even sterk in cavia en vissen eten. Bijna al mijn dieren wensen en noden onder 1 webadres. Alleen de paarden en tuinvogel afdeling mogen nog wat meer toenemen in aanbod. Spaarplan is ook tof. Wie wordt er nu niet blij van een cadeautje. Zalige webwinkel!!!

Zeer goede service

Duidelijke website, breed assortiment en sneller geleverd dan verwacht.. zeer tevreden dus.

fine winkel

snelle levering en ze hebben veel assortimenten.

Super keuze en super service

Uitgebreide keuze en goede service Bij problemen steeds snel een antwoord en een oplossing.

Zooplus is zeker een plus top

Bestellen altijd bij zooplus altijd op tijd en goede producten gewoon een top online dierenwinkel.

Correct verpakking, op tijd geleverd.

Dit was mijn tweede bestelling, ben zeer tevreden.

Hebben veel en goede service

Ik bestel nu al een tijdje bij Zooplus aangezien mijn poes speciaal voeding voor haar blaas moet hebben. Bij Zooplus ben ik minder kwijt dan bij de dierenarts. Ook heb ik een spaarplan, waardoor ik nog meer bespaar. Een poos terug had ik besteld, maar dat was niet aangekomen. Na mijn belletje is dit direct opgelost en kreeg ik een nieuwe bestelling binnen. Waarschijnlijk was dit bij de post achterover gedrukt.

Snel en scherpe prijs

Uitgebreid assortiment, vaak ook interessante acties, nuttige korting via het spaarprogramma. Wel geen levering de volgende dag, alhoewel 2à3 dagen levertermijn aanvaardbaar is

Goede service, veel en goede producten, snelle levering.

Hele fijne site, snelle levering en scherpe prijzen

Zooplus heeft bijna alles wat je huisdier nodig heeft. En dat voor hele prettige prijzen. Daarbij heb je het snel in huis, is het uitstekend verpakt en hebben ze een heel fijn retourbeleid (mocht je iets gekocht hebben wat je toch niet nodig hebt)

Snelle levering en zeer overzichtelijke site

Ervaring is super goed, nog nooit problemen gehad!

Goede website

Overzichtelijke website en goede en snelle levering.

klasse winkel - heel uitgebreid qua voeding speeltjes enz - correcte levering

website zeer duidelijk - bestelling gemakkelijk te plaatsen - betaling direct via QR code - directe mail over bestelling en levering - afspraak dag uur levering zeer correct en vriendelijke beleefde mensen

+31 132082053

Over zooplus