Levering duurt wel lang Verder prima producten en goed verpakt.

Super bedrijf

Altijd snel en goed afgehandeld Zeer goede service

Zooplus doet wat wordt beloofd

We bestellen het voer steeds bij Zooplus. Kwaliteit is prima, service correct. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Wij zijn fan.

Zooplus is compleet plaatje

Zooplus leverd op tijd. De prijzen zijn schappelijk. Je krijgt mooie kortingen en leuke aanbiedingen. Kortom een tevreden klant!

Super producten en snelle levering

Overzichtelijke site en goede betaalbare producten! Snelle levering.

Snel en netjes geleverd.

Snel geleverd en mooie aanbiedingen

Geweldig, mooi productaanbod, eenvoudig bestellen en snel bezorgd!

Geweldig, mooi productaanbod, eenvoudig bestellen en snel bezorgd! Super leuke kerstcadeaus ook voor honden zoals de Rocco Adventskalender. Baasjes van honden waar ik op pas waren er erg blij mee en verrast.

Fijne online dierenshop

Veel keuze voor de hond, zowel in voeding, snacks als hondenkleding.

Uitstekend aanbod en snelle service

Het assortiment is erg uitgebreid en het is makkelijk om op te zoeken welke producten geschikt zijn voor je huisdier. Daarnaast zijn er regelmatig goede aanbiedingen. De producten worden snel geleverd en de communicatie is helder.

Zeer mooie winkel, altijd een goede prijs als je het vergelijkt met andere winkel.

Prijs kwaliteit zitten heeeeeeeel goed bij jullie juist zijn altijd de goedkoopste als ik vergelijk met andere winkels. En het leven wordt altijd maar duurder en duurder en daarom koop ik graag bij jullie.

Altijd tevreden bij Zooplus

Sinds ik Zooplus ken, ben ik niet meer teruggegaan naar andere dierenspeciaalzaken. Ik vind het punten systeem erg fijn, waarbij je verschillende producten gratis kan uitproberen. We hebben veel speeltjes voor onze kat gekregen op die manier. En soms geven ze een gratis proefje bij je aankoop. Ik heb net Zooplus gemak genomen, waarbij je automatisch om de aantal weken, dierenvoeding krijgt toegestuurd. Dit is helemaal top voor onze kat die maar 1 soort eten mag ontvangen. Ik kan ze alleen maar aanraden!

Veel keuze voor mijn katten met blaasproblemen. En vooral netjes geprijsd!

Snelle levering, goed verpakt

Voordelige bestelling, vlotte communicatie en snelle levering. Gewoon Perfect!

Na de bestelling zeer snel al geleverd

geweldig

Een hele fijne webshop. Afgelopen keer was mijn pakket kwijt, na een telefoontje werd het opnieuw verzonden. Ze hebben ook fantastische aanbiedingen. Een goede keuze om alles voor je beestjes te kopen

Fijn, betrouwbaar en snel!

Ik vind dat er vele fijne producten te bestellen in een duidelijk overzicht. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden en krijgt vaak een bericht over recente kortings-acties. Ik heb vertrouwen in jullie en dat is erg belangrijk voor mij. De levertijd is snel en er bestaat een 20% kortingsregeling als je Zooplus laat beslissen wanneer je bestelling wordt geleverd en dan is het nog steeds snel binnen. De App van Zooplus is ook erg fijn en handig!

Positief, happy

Ik en mijn katten zijn heel erg blij met jullie. Zodra de koerier aan de deur komt, mogen we de doos in ontvangst nemen en openen met z'n 3tjes en baasje verwent ons met lekkernijen. Hartelijk dank

uitstekende ervaringen

je kan er bestellen aan zeer interessante prijzen. Ook een snelle vlotte levering

Gewoon goed.

Sturen bestellingen altijd op tijd zelfs nu tijdens de feestdagen. Gewoon goed, nog nooit een klacht gehad. Krijg wel ooit een melding van een andere webshop die dan met dat product iets goedkoper is.

Heel veel keuze en regelmatig kortingen

Snelle leveringen

Assortiment, bestelling en bezorging is TOP.

Ruimschoots aanbod; prijs en kwaliteit zijn goed. Bestelling bij Zooplus verloopt prima. Snelle bezorging van het product. Duidelijke berichtgeving via de mail.

altijd mooie aanbiedingen

altijd snelle levering

Fijne prijzen en snelle bezorging

Ik bestel al een tijdje bij Zooplus. Voor het kattenvoer zijn zij voor het merk dat wij gebruiken het voordeligste. Dit waren zij ook voor het specifieke katten grind dat wij gebruiken maar helaas is deze in prijs gestegen. Bij elke bestelling kun je punten sparen die je vervolgens kunt inwisselen voor cadeautjes voor de dieren. Daarnaast kun je tegenwoordig ook spullen/dierenvoer krijgen als je voor een bepaald bedrag besteld. Erg fijn!

Fijne website

Bestel altijd de kattenbrokjes met korting hier. Wel even rekening houden met langere verzending, maar dat is het wel waard.

+31 132082053

Over zooplus