Bestellingen worden altijd netjes verzorgd en snel verzonden. Heb tot op heden geen klachten.

zeer goed

Geen pakket gekregen gebeld vriendelijke meneer zij dat pakket verloren was zonder veel bla bla nieuw pakket opgestuurd hopelijk nu ok zoals de vorige bestellingen dus nog steeds supper score doei

Correct en snel

Bij de online bestelling van hondenvoeding stond de bestelde zak volledig ingepakt na 2 dagen bij ons thuis. Alles was onbeschadigd. De levering werd ook per mail aangegeven

Beste webwinkel

De kwaliteit, prijs en verscheidenheid van de producten is zeer goed Ik had problemen met een product en de telefonische communicatie was uitstekend, de klantenservice is snel, efficiënt en goed, ik ben zeer tevreden, ik beveel deze webwinkel aan.

Helemaal top!

Producten worden goed stevig ingepakt en snelle levering.

Groot assortiment en snel geleverd

Wat ik heel fijn vind, is dat ik speciaal voer kan kopen voor m’n kat. En er is een grote keuze in kattenbakvulling. Heel erg fijn.

Geweldige website kan alles vinden wat ik nodig heb voor de hond

Duidelijke site goede service snelle levering

Goede service, vlugge levering

Website 100% betrouwbaar, makkelijk alles op te zoeken...veilige betaling...EN stipte levering! Ik bestel niet meer op andere sites

Onze katten willen Zooplus!

Zooplus heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gezond voedsel, speeltjes en andere artikelen voor onze twee katten voor de voordeligste prijzen. En onze maandelijkse bestelling wordt gratis gebracht. Kan niet beter!

Geweldig aanbod

Er is veel keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen. De spaarpunten zijn ook de max. Zeer snel geleverd. Nog geen problemen ondervonden. Ik zou zeggen"super" tevreden en onze hond ook!

Easy and Simple

Would recommend to any pet owner.

Toppers

Snelle levering, Goed ingepakt !

Wij gaan nog bestellen bij jullie vlotte levering

Mooi assortiment De beste prijzen Snelle levering

Zeer tevreden,goede service snel geleverd

Ik heb al meerdere keren besteld bij zooplus. De kwaliteit van de producten zijn goed. Ook de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. De service en de levering zijn prima. Kortom een zeer tevreden klant die zeker weer gaar bestellen.

Uitgebreid aanbod en gebruiksvriendelijke site

Groot aanbod aan concurrentiële prijzen en snelle levering.

Snel,makkelijk en altijd een mooie prijs!

Wij hebben al heel wat besteld bij Zooplus, en het was/is altijd snel geleverd. Maar ook een goede prijs/ product verhouding. Vaak goedkoper dan bij een dierenspeciaalzaak. Ook vindt ik het een goed overzichtelijke site.

Grote keuze in voer en overige artikelen. Ik mis 1 ding dat is de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid van brokken (bv 1 kg) te bestellen om te proberen, dit aangezien ik een hele moeilijk etende hond heb.

Goede competitieve prijzen en zeer snelle verzending.

Zooplus heeft mooie competitieve prijzen op hun artikelen. En de bestellingen worden zeer snel klaargemaakt en verzonden. Had mijn artikelen op 2 dagen wat heel verrassend was.

Altijd top service!

Grootste online keuze, altijd snelle levering en top loyaliteitsprogramma

geweldig

super leuke aanbiedingen, veel keus, heel snelle bezorging achteraf betalen wat ik heel fijn vind.

Topservice, vriendelijk onthaal , betaalbare produkten.

Steeds tevreden van de service . Laatst een "probleem" met levering , onmiddelijk reactie zodat probleem snel was opgelost . Topservice , telefoononthaal :heel vriendelijk , mensen zoeken mee voor een oplossing . Prijzen zijn zeer redelijk, kwaliteit oké ! Leuke dingen voor de dieren . Ik ben fan !

geweldig

de bestelling kwam optijd en goed aan

Makkelijk en vlot

Duidelijke website en snelle levering

Goeie service

Alles is correct bij de levering !

+31 132082053

Over zooplus