Prijs en kwaliteit zijn goed

Bezorging volgens afspraak. Voor onze katten bestel ik alles via Zooplus en hier ben ik zeer tevreden over (voer, kattenbskkorreld, krabpalen, mandjes en de bezorging). De producten die ik voor ons konijn gebruik zijn echter niet te krijgen bij Zooplus, dus daarvoor ga ik naar een andere webshop. Jammer.

Goede duidelijke site, snelle levering

Goede service en kwaliteit

De producten worden verkocht aan scherpe prijzen. En een goede service ivm leveringen.

Snelle en vlotte leveringen!

Goede kwaliteit....snelle levering! Hond en kat blij...ik ook!

De levering kwam weer mooi op tijd en mijn lieve dieren genieten weer volop van jullie lekkere eten van prima kwaliteit! Mijn hondje is gek op het "Wolf" voer! Er zitten grote stukken echt vlees e.d in....hij geniet daar echt van! Hij vindt zijn "likbak" ook geweldig en omdat hij daardoor lekker lang over zn eten doet, vind ik dat ook erg prettig!

Bestellen en leveren uitstekend

Makkelijk te bestellen en je wordt prima op de hoogte gehouden ivm levering, top!

helemaal tevreden

altijd correct en vlot geleverd

Helemaal tevreden over meerdere bestellingen!

Recent kittens geadopteerd, en in de 2 weken daarvoor het grootste deel van de benodigde artikelen hier besteld. Dus meerdere bestellingen gedaan, maar allemaal netjes verpakt en compleet geleverd! Ik ben zeer tevreden. Over de snelheid van de levering ga ik niks zeggen, want dat ligt altijd aan het postbedrijf en heeft niks te maken met deze beoordeling, maar de mails dat de artikelen ingepakt waren en klaar om te verzenden, kreeg ik vaak dezelfde dag al! Ook vaak hele leuke kortingen, fijn dat er punten gespaard kunnen worden en ook mooi dat er ook nog eens een besparingsprogramma is; dit scheelt toch weer voor terugkerende bestellingen. Dikke 10!

Uitstekende en vlugge levering

Alles was correct en vlug geleverd.

De service is snel en correct. Alles wordt netjes verzonden.

Goede kwaliteit en service

Goed kwalitatief hondenvoer voor een nog betaalbare prijs. Uitstekende service, nooit problemen met een bestelling gehad.

Snelle service en ruim assortiment

Super site om alles te bestellen voor je huisdier! Zeker een aanrader!

Correcte service aan een sterke prijs

Gebruiksvriendelijke site, snelle bestelling mogelijk. Interessant fideliteitsprogramma.

snel geleverd en product was goed

product was snel geleverd en was zoals beschreven en zonder beschadigingen

fantastisch

vlugge levering , correct in terugbetalingen ! goede kwaliteit .

een aanrader !

Goede afhandeling ,aanrader

Snel en goed geleverd

Snel bezorgd en goed verpakt. Duidelijke informatie mbt verzenden

Lekker bestellen snel thuis.

Zo prettig om op je stoel bestellen en snel geleverd voor een goede prijs!

Verkeerde levering

De geleverde producten kwamen niet overeen met mijn bestelling. Van de 48 blikken waren er 24 verkeerd. Ik heb dit gemeld, maar geen reactie daarop gekregen. Daarnaast is door DPD bij bezorging ook een fout gemaakt en moet ik deze zelf ophalen bij een depot. Dit is natuurlijk door DPD maar kwam nog bij de verkeerde producten Mijn bestelling zou worden geleverd op maandag 6 september. Omdat ik niet thuis was heb ik meteen om 9 uur 's ochtend de levering gewijzigd naar 7 september. Echter is toch op 6 september getracht te leveren en stond het pakket bij een depot

Ongeïnteresseerd naar klant!!!?

Er wordt veel te traag en onvolledig op calamiteiten gereageerd. Dit heeft mij maar uiteindelijk ook Zooplus onnodig meer werk gekost.

Groot assortiment, vriendelijke medewerkers aan de telefoon en snel bezorgd. Top!

Reeds jaren tevreden klant

Vroeger voor de vissen, nu bestel ik al jaren voeding voor de katten. Voordeliger prijzen dan in de gewone winkel. Enorm ruime keuze. Punten spaarsysteem vind ik top. Eerdere bestellingen zijn makkelijk opnieuw te plaatsen. Correcte opvolging en leveringen.

Sneller en goedkoper

Sneller en goedkoper dan naar de winkel gaan en zelf sleuren tot aan je deur, toppie!!! Met veel leuke cadeautjes af en toe en je kan ook lekker sparen om je huisdier toffe extraatjes te geven , geweldig!

Ruime keuze Snelle levering

Ruime keuze, snelle levering.

Groot assortiment voor onze senior katten en vissen (binnen en buiten)

De multi-vitamine pasta van Gim Cat (om als een voorbeeld te noemen) is ideaal om medicijnen/tabletten mee te geven, ze slikken het met gemak, van mijn vinger. Zowel de gewone als de extra variant! Hopelijk komen er nog meer senior producten voor de 15 jaar+ katten!

+31 132082053

Over zooplus