De beste prijs!

Super goede prijs en levertijd is vlot!

Het best gesorteerde dier voer winkel.

Bestellen en gelijk bezorgen.

Levering was zoals beloofd: snel, volledig, stevig verpakt. Mijn katten zijn dolblij met de kattenspeelkussentjes (gevuld met valeriaanwortel en spelt).

Super tevreden

Super tevreden met de snelle en correcte leveringen. Hondjes blij, baasje blij

ZEER TEVREDEN

VLUGGE LEVERING OVER ALLES ZEER TEVREDEN

Uitstekend en snel

Prijzen zijn aanvaardbaar. En levering is snel.

Alles goed verzorgd, tijdige levering goede service.

Pretitig contact als er iets mis gaat,en leuke aanbiedingen.

Zeker aan te raden

Zeer correcte behandeling, zelfs als de koerier een steek laat vallen! Prima service!

Goeie club!

Goeie ervaring, artikelen zijn voorzien van revieuws wat erg handig is. Verzending kan soms wel iets sneller.

wederom prima

48 blikken Pedigree senior blik nat voer besteld, Vlot in huis en netjes verpakt en dat tegen een nette prijs.

Altijd snelle levering, vriendelijke klantcontact. Af en toe een beschadigd product maar wordt altijd snel opgelost. Zeker een aanrader

Zonder problemen bestellen andere dag bezorgd en goedkoper!

Snelle service, goede kwaliteit

Onze fokker heeft ons aangeraden om hondenvoer te bestellen bij Zooplus. In 1 woord : top ! Je kunt keuzes maken uit verschillende kg. Dit wordt thuis bezorgd en zo hoef je niet zelf te sjouwen met grote zakken hondenvoer. Het is een snelle service en heel makkelijk te bestellen via de app.

Snelle levering en goede producten

De levering is erg snel en de producten zijn goed. Mijn honden zijn altijd blij als zooplus geleverd wordt

Uitstekende service

Alle bestellingen zijn perfect verlopen en de producten zijn zeer sterk geprijsd. Wel spijtig dat de meeste kortingen enkel geldig zijn op de app.

super!

Mijn katers beginnen al de dozen te herkennen van zooplus. Eenvoudig te bestellen en leveringen verlopen prima.

Producten zijn prima, levering is slecht

Mijn pakketen zijn geleverd door dhl. De bezorger had alles voor de deur gezet en nam nog net even een sprintte naar zijn bus. Zwaaide nog even vriendelijk en weg was hij. Wat blijkt beide dozen stuk overal kattengrid terwijl dat niet eens in mijn bestelling zat. Eenmaal die dozen uitgepakt blijken meerdere blikken kapot gebarsten die ik weg heb kunnen gooien van de hond. De katten melk blikjes die in een stevig doosje zitten waren ook beschadigd. De producten van zooplus zijn prima echter laat de levering te wensen over. Ik maak nu heel erg de overweging om mijn producten bij iemand anders te gaan bestellen.

vlotte levering en snel verkeerd pakket omgewisseld.

Ik kan deze weg voor het aankopen van dieren benodigheden enkel adviseren. Handig aan de deur geleverd aan markt conforme prijzen.

Goede producten voor goede prijzen

Veel keuze en goede merken. De prijzen zijn ook prima. Levering tijden variëren.

Duidelijke site overzichtelijk

Fijne webshop goede producten tegen een goede prijs! Alleen de leveringen varieren weleens van de volgende dag tot 2 dagen later! Maar heb ik geen last van ik bestel optijd!

Goede website

Goede website en voordelige keuze, prima klantenservice Maar door toedoen van hun transporteur is mijn bestelling verloren Nu hoop ik de nalevering zo spoedig mogelijk te ontvangen

Vlot en goed

Elke bestelling/levering gaat vlot en is keurig en adequaat verpakt. Bestellen via de website gaat eenvoudig en snel. Vooral de optie een voorgaande bestelling te herhalen is super handig.

ik bestel reeds enkele maanden bij zooplus, en zou het niet meer kunnen missen. Van brokken, tot speelgoed en krabpalen. Niet alleen is er een zeer uitgebreid gamma, dat ik in mijn lokale handel niet vind. Maar het is steeds aan voordelige prijs, en de levering gaat vanzelf! Alles wat ik maar wensen kan!

+31 132082053

Over zooplus