Heel mooi

Super site

Altijd supersnel hier ,tof dat je punten kan sparen en daar iets mee kan kopen

De scherpste prijs

De scherpste prijs en ruim assortiment. Leuke spaar en kortingsacties

In 1 woord: top!

De producten zijn zoals omschreven en afgebeeld. Goede communicatie over verzending en levering. Bovendien is de levering ook snel en correct. Ik bestel steeds bij Zooplus. Bij je bestelling kan je aanduiden of je punten schenkt aan een goed doel, fijn!

snelle bezorging.

De nieuwe geur van tigerone katten korrel van Ambi pure reukt zo lekker. Ik ga mijn oude geur omzetten naar de nieuwe geur.

Je hebt keuze uit een ruim assortiment. Het is makkelijk te betalen en ze hebben een goede service.

Snel en goed

Al mijn bestellingen worden altijd snel verstuurd en zonder problemen. Goede kwaliteit voer en kattengrid. Mijn beestenbende is tevreden Vooral de optie langere verzending beter voor t milieu spreekt me zeer aan.

Goede service!

Gemakkelijke site, goede producten en snelle levering.

Bestellingen werden tot nu toe correct en op tijd geleverd

Altijd goede levering en goede service! Heel blij mee! Ga zo door! Top!

Snel geleverd. Goed product. Eerlijke prijs

Fijne grotere verpakking voer. Stuk goedkoper dan in de winkel. Snel geleverd.

Goede ervaring

Soms duur als je de promoties niet volgt. Ik mis ook een uitgebreider gamma voor kippen

Makkelijk, veel variatie, mooie aanbiedingen

Makkelijke app, fijn dat je favorieten kunt opslaan en een bestelling kunt herhalen. Vrij snelle levering en leuk dat er een puntenspaarprogramma is. Enige minpunt is dat de royal canin diabetic nooit met korting is.

Mooie makkelijke Side. Snel geleverd tegen scherpe priks

Gemakkelijk bestellen. Mooie updates en aanbiedingen. Is voor mij een blijvertje

Ruime keuze, nette prijzen en bestellingen worden altijd snel verstuurd.

Een super, geweldige, fantastische ervaring

Ondanks de drukke tijd en leveringen met de feestdagen was mijn bestelling nog zeer optijd en kon mijn trouwe viervoeter optijd genieten van verse brokken…. En erna fijn spelen met zijn nieuwe speeltjes ❤️

Top shop

Alles naar wens, groot assortiment, correcte levering,

Goedkoper dan vele anderen, verzendtijd kan beter maar het waren feestdagen

Vergeleken met PetsPlace zijn er heel wat items goedkoper hier, zoals de urinary care voeding voor katten. De verzendtijd was niet optimaal (5dagen; normaal werd 3dagen beloofd), maar dit ligt waarschijnlijk aan de feestdagen. Ik vind het ook niet zo erg aangezien dit beter is voor het milieu & snelle verzending niet altijd een must is.

Zoveel keus. Ik vind hier meer snacks voor mijn katten dan in de supermarkt. Ik heb letterlijk alle catsatisfaction smaken hier gekocht. Vind het leuk om mijn katten te verwennen met verschillende smaakjes. En vind de acties leuk dat je 5% korting krijgt op je volgende bestelling.

lekker en goed voer. en ook leuke speeltjes. heel kort gezeigt alles wat je huisdier nodig heeft.

alles goed geregeld en snel verstuurd. netjes je factuur in je mail. ik ben zeer tevreden en mijn beestje's ook. helemaal top . THANK YOU

zeer goed

zeer goede service bestelling komt heel msnel

Makkelijk te bestellen, wordt op tijd bezorgd.

Fijne stevige brok

Ik moet hier minder hoeveel brok van geven aan mijn honden terwijl ze betere voedingswaarde binnenkrijgen van een goede kwalitatieve brok.. Ook hun ontlasting ziet er steviger en minder uit.

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen, leuke kortingen en spaar acties, snelle levering en uitstekende klantenservice!

+31 132082053

Over zooplus