Uitstekende kwaliteit en het gebruik om iets te bestellen Vlugge bediening Ben gewoon heel tevreden dat ik daar gebruik kan van maken

Bestellen is makkelijk, betrouwbaar. Goede producten en vlotte levering.

Uitstekende ervaringen met Zooplus.

Goede service en snelle levering

Kwaliteitsproducten aan een goeie prijs, aan huis geleverd

Ik bestel het hondeneten voor onze trouwe viervoeters steeds bij jullie. Bestellen gaat makkelijk. Je spaart bonuspunten per bestelling die je dan kan inruilen voor gratis producten.

Top service Goedkoop Mooie website

Mijn laatste bestelling werd in 2 keer gebracht. Wat niet erg is was goed ingepakt was niks beschadigd.

Het pakket kwam in perfecte staat toe op de dag dat het beloofd was.

Tevreden klant

Fijn website en app, snelle levering, je kan punten sparen en zo gratis artikelen bestellen. Leuke acties. Verder staan er veel reviews met foto’s bij producten.

zooplus zo doe je het dus !

Wij hebben sinds enkele maanden twee jonge kittens in huis. Zooplus heeft een groot assortiment in voeding zowel natte als droge, allerlei speeltjes , onderhoud voor kattebak, Zijn zéér tevreden over presentatie , bestel faciliteit , het aanbod, prijs, en leveringen . Dank team zooplus tot spoedig!

Correcte levering, prima prijs

Artikelen worden snel geleverd tegen prima prijzen.

Makkelijk bestellen. Top prijzen en altijd leuke kortings acties. Snel en netjes geleverd.

Blije kat

Ruim assortiment waar we elke keer wel wat nieuws in vinden. Super als je kat van afwisseling houdt. Die van ons pakt de zooplus pakketjes zelfs elke keer mee uit en daar heeft die kartonnen doos dan zeker niets mee te maken. Bovendien als baasje ook goed voor je portefeuille want ze zijn goedkoper dan de supermarkt en hebben vaak leuke aanbiedingen.

Had ik dit maar wat vroeger geweten...

Een enorme keuze tegen heel schappelijke prijzen op een gebruiksvriendelijke website en pijlsnel geleverd.

Toppie!

Supersnelle levering en zoals steeds goed verpakt en mooie kwaliteit ! Topsite!

Snelle en correcte levering

Levert goed en snel en goede producten voor mijn sheba

Snelle levering top organisatie

Ik ben super tevreden met jullie uitgebreid gamma en jullie mooie prijzen,super tevreden met de snelle levering, top!!

Uitstekende een eerlijke service

Vlugge levering van de aangekochte producten. Groot aanbod met regelmatig interessante aanbiedingen. Onlangs was er bij een levering een probleempje en toen ik het meldde werd dit onmiddellijk opgelost.

Heel goede service

Alles snel en volgens afspraak

Zeer tevreden met bestelling en de levering.

Goede online webwinkel voor dierbenodigdheden

Al 3 jaar heeft mijn poes diabetes en krijgt daarvoor speciaal voer van Hill's dat ik bij Zooplus bestel. Goede prijs en fijn is dat je punten spaart, waarvoor je gratis artikelen kunt meebestellen. Zodoende is Zooplus de allergoedkoopste! In het verleden kon de bestelling nog wel eens op zich laten wachten, maar tegenwoordig wordt er snel geleverd. Ben dik tevreden en mijn poes ook.

Mijn jongste kat is heeft een gevoelig spijsvertering. Hadden merken zoals royal canin en hills al geprobeerd. Daar at ze veel van en dronk veel. Met als gevolg dat ze haar eten niet binnen kon houden. Van dit merk heb ik al de sensetive gehad en nu voor de 2de maal de light. En ze over eet haar niet en niet meer elke ochtend haar braaksel moeten op kuisen. Prijs en kwaliteit zijn zeker oke. Na lange zoektocht eindelijk eten gevonden dat men 2 dames lusten en goed verteren.

Een hele fijne betrouwbare online winkel

Mijn ervaring met Zooplus is zeer positief. Zijn leveren snel, zijn duidelijk in de communicatie en hebben mooie producten. Ook de klantvriendelijkheid en service is dik in orde.

Alles in huis voor onze twee katten

Het bestellen gaat altijd supereenvoudig, zowel op de website als via de app. Positief vind ik dat je van alle producten kunt kiezen welke grootte verpakking je wilt en duidelijk ziet wat het scheelt in de kiloprijs. Wat ik ook positief vind zijn de bonuspunten die je spaart. Toch leuk om eens in de zoveel tijd bijvoorbeeld een nieuw speeltje gratis uit te kunnen zoeken. De levering via DPD is altijd prima, al krijg ik wel de indruk dat ze nieuw altijd blij zijn bij het bezorgen van 30 kg kattenbakvulling.

Levering zeer snel, goede kwaliteit, prima klantenservice

Voor mijn 2 katten bestel ik alles via zooplus. Altijd een snelle levering en goede kwaliteit van zowel het eten als overige spullen. Ook als er een zak kattengrit per ongeluk kapot is doen ze niet moeilijk en wordt er meteen een nieuwe verzonden. Prima service. Ik zal altijd bij zooplus blijven bestellen.

+31 132082053

Over zooplus