Mijn kattenvoer is altijd op tijd. En het is goed verpakt, zodat het tijdens vervoer niet open scheurt

UITSTEKEND!

Top website, top dienst, top producten, beste prijzen. ZOOPLUS UITSTEKEND!

Ruime keuze, snelle levering

Al meerdere malen besteld bij Zooplus. Altijd geleverd volgens de gestelde levertermijn. En tevens sparen voor punten die je in kan wisselen voor producten.

snelle levering, ruim aanbod van dierenbenodigdheden

Ik koop hier graag, omdat er een groot assortiment is en de levering snel is. Ook is de prijs/kwaliteitsverhouding goed

Service zonder gemiauw

Bestel al geruime tijd voer voor onze katten naar volle tevredenheid. Snelle bevestiging Snel factuur overzicht Verwachte leverdatum en levering altijd binnen 2 werk dagen En meestal goede levering Puntje van kritiek is DHL laatste zending duurde ruim een week. Wetende dat Zooplus hier niks aan kan doen en ligt dus echt bij de vervoerder. Moest helaas wel even voor nood bij de supermarkt ander voer halen om de uiteindelijke levering te kunnen overbruggen.

Prima producten tegen een redelijke prijs en een zeer correcte afhandeling en bezorging

Bezorging in tijdvak van een uur. Keurig op tijd

Mooie overzichtelijke en klantvriendelijke webwinkel!!

Mooie overzichtelijke en klantvriendelijke site. Leuk spaarsysteem voor gratis artikelen. Leuke acties bij sommige evenementen zoals de King & Queen deken bij het wk voetbal. Prima service en goede berichtgevingen via de mail!! Ik koop het hondenvoer altijd hier!

Super tevreden voor snelle levering

Heel tevreden, supersnel geleverd. Niets op aan te merken. 3%korting voor 3jaar. Stuk goedkoper dan in de winkel.

Op tijd geleverd perfect

Goede website alles wat je zoekt is makkelijk te vinden

Netjes optijd geleverd

Fijne site Goede survice Een keer een kattenspeeltje wat niet in orde was gehad, werd zonder gedoe vergoed .

Snelle levering, goede garantie regeling gekregen voor mijn kattenluik

Kattenluik Sureflap XXL was stuk gegaan doordat een vreemde kat heel vaak op het deurtje stond te beuken. Uiteindelijk werkte het automatische mechanisme niet meer en kon de kat binnenkomen. Zoo plus maakte er geen probleem van en we kregen een nieuw kattenluik toegestuurd.

tout ce qu'il me faut rapidement

Je trouve tout ce qu'il me faut pour les différents besoins de mes chats à de bon prix et je reçois ma commande rapidement.

Heb niet lang moeten wachten op de bestelling. Het bestelde goed beantwoordde aan mijn verwachtingen. De hond is heel tevreden met haar kussen.

Prima producten tegen een goede prijs

Bestel al langere tijd bij zooplus. Is altijd prima. 1 klein dingetje is dat de levertijd weleens varieert. Dit kan lastig zijn omdat je af en toe dan zonder hondenvoer zit. Gebeurd niet veel. Maar op tijd bestellen.

Bestelling komt snel , genoeg keuze ,en de prijzen zijn goed

Groot assortiment, snelle levering en zeer correcte nazorg. Uit eigen initiatief extra spaarpunten gekregen toen de levering iets verlaat was. Goede service en gemakkelijke, gratis terugzending nadat bleek dat mijn hond deze brokken niet goed verdroeg. Ook weer snel de nieuwe brokken in huis. Een pluim voor Zooplus, ik ben er erg tevreden over.

Vlot en efficiënt

Ruim aanbod dat niet meteen in BE voorhanden is, makkelijk te bestelling en snelle, correcte service. Ik ben fan.

Snelle levering, overzichtelijke site

Prima winkel, zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.

perfecte ervaring

snelle levering, goede klantenservice

Precies zoals getoond op de site

Producten snel geleverd. Goede kwaliteit en nette verzending.

snelle correcte levering

Prijs , levering correct

Correct en snel Zat een item niet bij, snel nageleverd

Fijne website /APP. Alles makkelijk te vinden en voor een schappelijke prijs. Leuke aanbiedingen en een leuk spaarprogramma. Blijf zeker nog klant.

Goede winkel, goede service

Fijne aanbiedingen en bezorging loopt meestal goed. Enige rare vind ik de toeslag als ik meerdere producten koop die niet in een doos passen.

+31 132082053

Over zooplus