Dieren fantastisch

Verzending is snel binnen na bestelling. Mijn katten spelen graag met de leuke speeltjes van jullie. Zelfs een kat van 13 jaar geweldig. Jullie hebben veel aanbod en fijn dat dit online is want niet alle dierenwinkels hebben wat jullie wel hebben en voor leuke prijs.

Gewoon super!

Eenvoudig online betalen. Altijd zeer snel geleverd. Uitstekende kwaliteit. Prijs kwaliteit is goed.

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit Goede acties

Goede producten en altijd een snelle levering

Goede producten en altijd snelle levering

Super webshop en correcte leveringen

Webshop is handig en overzichtelijk, leuke aanbiedingen en door het sparen van de punten hebben onze poesje regelmatig een cadeau. Correcte levering en je wordt keurig op de hoogte gehouden als het een dag vertraagd is.

Super snel

Ze hebben veel gevarieerd voer en het word heel snel verwerkt dat ik het snel in huis hebt. Top bedrijf

In mijn bestelling zaten meerdere dingen, de ene helft kreeg ik heel snel, maar de zak voer die ik echt nodig had, liet langer op zich wachten. Het bleek dat die uit Polen moest komen... Dat vond ik dan wel bijzonder...

Goede ervaringen met Zooplus!

Goede producten voor een goede prijs, verzending is ook altijd snel Gewoon zeer tevreden!

prima goedkoop en altijd snel.

Veel goedkoper als andere. Altijd snel geleverd. Dus prima kan niet beter.

Vriendelijk en behulpzaam, tegen vriendelijke prijsjes

Groot assortiment voor vriendelijke prijzen, en binnen 3 a 4 dagen bezorgd. Mijn laatste bestelling had wat gedoe met afleveren, pakketje kwijt? Gebeld naar de klantenservice en zonder pardon werd mijn bestelling nogmaals ingevoerd voor een nieuwe verzending. Originele bestelling kwam echter toch binnen en ik kon kosteloos en zonder moeite de 2e bestelling annuleren. Top service dus!

Ik koop nergens anders meer

Since I found zooplus, I have not wanted to buy anywhere else. They have everything I need and more. Delivery could be a little faster, but for the price and quality I will wait a little longer.

snelle verzending, lage prijzen, leuke acties

Groot assortiment en snelle levering!

Altijd de beste prijs, snel geleverd en veel keuze. Ook het spaarplan is een leuk extraatje. Zeker een aanrader om hier te bestellen .

Zeer snelle levering

Het honden rek voor de auto is perfect

Zooplus heeft een uitstekende service.

We hebben een keer een zak hondenvoer gehad, dat soort hadden we al eerder gehad, maar deze keer vond onze hond het niet lekker en liet het staan. De geur van de brokjes was ook vies. Onze hond is totaal niet kieskeurig en eet eigenlijk alles, maar dit dus niet. We hebben er over gebeld met de klantenservice en hebben een nieuwe zak gekregen, nadat we eerst wel een foto op hadden gestuurd van de brokken. Dat vonden we echt geweldig! Dus eigenlijk zou het een tien moeten zijn voor de service!

Positieve ervaring

Ik heb bij zooplus alleen maar positieve ervaringen. Snelle levering en hebben alles wat ik nodig heb. Of het nou voor mijn hond,knaagdieren,vogels of vissen gaat alles is van goede kwaliteit.

Snelle levering goede spullen goede prijs.

Gewoon erg goed, op alle fronten.

Reden tot terugkeren en bestellen

Snelle service en bij mankementen wordt het keurig opgelost. Webshop is overzichtelijk en logisch ingedeeld.

Ruim aanbod, goede service

Prettige site met ruim aanbod. De mogelijkheid een seintje te krijgen als een niet voorradig product opnieuw voorradig is, ervaar ik als prettig. Ook ruim aanbod dieetvoer, wat ik erg fijn vind omdat ik makkelijk kan slagen voor producten voor mijn kat die dieetvoer op voorschrift van de dierenarts nodig heeft. Leuke acties en prima service. Snelle levering en ook altijd keurig verpakt. Prijs-kwaliteit verhouding ook dik in orde. Ik ben een zeer tevreden klant...

Prima service en leuke acties !!

Via mijn dochter bij ZOO PLUS terecht gekomen...super blij mee !!

Topmerken voor een mooie prijs!

Voor de nieuwe puppy kochten we een volledige 'uitzet' bij Zooplus. De levering volgde 4 dagen later (2 dagen later dan beloofd, maar wie maalt daar nu om?). Alles voldeed aan de verwachtingen. Wij blijven klant!

Goede prijs/kwaliteit • Snelle levering • Spaarprogramma • Achteraf betalen

Zeer tevreden! • Ik vind de prijzen goed. • Levering snel. • Leuke extra's om te kunnen sparen voor je huisdier. • Achteraf betalen mogelijk.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Super makkelijk via de app te bestellen en ook weer opnieuw te bestellen! En zeer snelle levering tot aan de deur.

Nog steeds een aanrader!

Goede service met snelle levering en meerdere producten die goedkoper zijn als dat ze in de winkel staan, maakt dat ik hier al jaren bestel!

Fijn dat er zo snel bezorgd wordt

+31 132082053

Over zooplus