Super snel en goed geleverd

Zeer goed en super snel geleverd. Zal zeker vaker een bestelling doen.

goede producten en snelle leveringen.

Altijd koop ik online mijn hondenvoer ,en met een snelle levering krijg ik een goed product toegestuurd waar ik dan naar tevredenheid van geniet.

steeds correcte en zéér snelle afhandeling

makkelijke wijze van bestellen en betalen de levering volgt zéér snel bij telefonisch contact zeer goede hulp

prima producten.

Het honden-en kattenvoer is prima. goede prijs. De bezorging liet helaas te wensen over. Daar ik niet thuis zou zijn op het moment van bezorgen, gaf ik aan, dat de levering kon worden neergezet. Wat schetst mijn verbazing? De doos was bij een afhaalpunt geplaatst. Echter, veel te zwaar voor mij om op te halen. Ik moest iemand anders vragen om dat voor mij te doen. Jammer. En waarom wordt het niet gewoon bij de deur neergezet? Daar was de chauffeur toch al? Hij ging dus ook nog extra rijden.

Top firma

Altijd correcte en redelijk snelle levering. Producten top.

Veel keuze in assortiment. Prijzen stuk lager en zeer snelle levering.

Goed!

Bestelling gaat altijd goed krijg ook netjes een mail.dus dat is prima. Alleen op bezorgen punt mag het wel anders. Voorheen had ik post. Nl of dhl en dph? Het word neergegooid zonder dat iemand wat zegt vind het echt niet kunnen. Word er dus niet blij van en het duurt veel langer dat de bestelling geleverd word. Misschien de klant zelf keus geven waar ze mee willen laten bezorgen?

Ruim assortiment

Uitgebreid assortiment voor zowel kittens als volwassen katten. Niet enkel wat betreft eten maar ook speeltjes. manden, … Als je hier je keuze niet vindt, dan vind je het nergens. Snelle en correcte levering.

Mijn zwitserse herder Shiroi zijn honger is gestilt. :-D

Prijs kwaliteitshondenbrokken.

Veel keuze, goede prijs en correcte handelingen!

Al vele jaren ben ik klant bij zooplus! Vind er altijd wat ik nodig heb met een goede prijs.

Goede producten, service, leuke acties

Goede producten en soms ook leuke acties!! Jammer dat je je spaarpunten niet wat langer kan “bewaren” maar wel leuk om zo te sparen!! Over het algemeen ook bijna altijd snelle levering en dat is natuurlijk wel heel fijn als je even iets vergeten bent!! Ik ben enthousiast en mijn maatje zeker ook!!!

Vlot geleverd, goede kwaliteit, je spaart punten die je kan inwisselen voor leuke cadeaus en de vorige keer zat er gratis een hondenvoederbakje bij mijn bestelling. Ook niet zo duur. Zeer tevreden, goede service,een echte aanrader.

Prima service!

Voor de eerste keer nu besteld bij Zooplus en het is me prima bevallen! Voer wat ik kocht bij de dierenspeciaalzaak is hier een stuk goedkoper. Qua konijnenvoer (n.a.v een tip van een kennis) overgestapt en ook daar ben ik zeer tevreden over. Levering was ook meer dan prima. Zeker een aanrader en zal in de toekomst voortaan hier bestellen.

Heel tevreden!

Veel keus voor mijn woefkes, correcte en snelle levering. Jammergenoeg zit er dikwijls een gedeukte doos tussen daar ze los zitten in de verpakking. En daardoor dan slecht zijn. Maar over het algemeen zijn we tevreden.

Correcte levering zoals afgesproken

De bestelling en levering gaat precies als afgesproken

Uitstekend zoals altijd!

Snelle levering & kwaliteitsvolle producten, we bestellen hier tegenwoordig bijna al onze producten, een echte aanrader! Zowel onze woefjes als wij zelf worden hier blij van!

Correct, juist, gemakkelijk bereikbaar indien je vragen hebt ivm je levering. Duidelijke app. mooi assortiment. Vlotte levering. Prachtige service. Ik ben een heel tevreden klant!

Hele goede ervaring

Goeie ervaring altijd goede en mooie spullen binnen gekregen snelle levertijd mn katjes zijn altijd blij als ze de doos van zooplus zien ze weten precies dat het voor hun is hahah fijn bedrijf echt een aanrader

Top ervaring!

Ik bestel erg graag op zooplus. Er is een groot aanbod, snelle levering, een top service!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering Leuke acties en leuk om te sparen voor gratis spulletjes

snelle levering, goed verpakt

heel goed assortiment. Veel keuze. Leuk dat je punten spaart voor gratis spullen. Vaak goede aanbiedingen. De levering is snel.

Top service wat kan ik meer zeggen

top service, snelle en vlotte levering, zeer overzichtelijke op de website

Zoals altijd top!

Weer bestelling gedaan bij zooplus. Prima site, snel gevonden, uitgebreid assortiment! Mooie aanbiedingen, besteld en met 3 dagen al geleverd. Top! Èn het spaarsysteem voor gratis artikelen is altijd leuk en gaat best snel, per euro 1 spaarpunten. Binnenkort bestellen we weer, vanzelfsprekend bij Zooplus!

Breed assortiment, goede prijzen

Veelzijdige webwinkel met leuke aanbiedingen en goede service. Alles helemaal goed alleen soms moet je wat langer wachten dan afgesproken bij je bestelling, dus op tijd bestellen voordat je miss zinder zit.

Snelle en vlotte levering en scherpe prijzen

Snelle en vlotte levering (zelfs naar België) Scherpe prijzen, meestal goedkoper dan andere aanbieders voor dezelfde kwaliteit Je spaart snel punten waarmee je mooie cadeaus kan uitkiezen

+31 132082053

Over zooplus