Super snelle service!!

Top producten voor een goede prijs. Helemaal geen minpunten op te noemen… misschien eentje het merk Canagan verkopen jullie helaas niet (voor katten) of zou dit wel innnet assortiment kunnen worden opgenomen? Verder helemaal tevreden!

Tot nu toe oké!

Lekker dat al die zware dingen thuis worden bezorgd,zit ik niet als ma Flodder op mijn opoefiets !

Overzichtelijk, duidelijk en snel

Zeer overzichtelijk en makkelijke website en een snelle levering. Kortom ideaal om voer en speeltjes te bestellen.

Top zaak!!!

Keurige service, snelle levering, leuke spullen voor mijn poezenbeestjes en betaalbaar. Bij zooplus ben je aan het juiste adres voor al uw dieren genot.

goede prijs; snelle levering

Altijd een goed prijs en aanbiedingen en wordt snel geleverd!

Altijd goede service!

De bezorging is altijd erg snel, meestal binnen 2 dagen al in huis en anders sowieso dezelfde week! Bestel al jaren alles voor de katten bij Zooplus.

Snelle levering!

Binnen 3 werkdagen werd het kattenvoer bezorgd. Heel snel! En omdat ik punten spaar via Zoopionts had ik ook allerlei extras (gratis) kunnen mee bestellen, zoals kattensnoepjes en een speeldingetje. Super leuk!

Altijd op tijd en juiste levering

Ik bestel elke keer een grote 10+2kilo zak en wordt altijd netjes thuis geleverd. Ben zeer tevreden.

Fijne goede service en ervaring

Aantal jaar terug met onze vogel altijd zeer tevreden geweest met alles wat we bestelden, dus nu met onze nieuwe vogel ook weer besteld en voor onze aankomende kitten ook...

Bestelling zoals beloofd keurig en op tijd afgeleverd

Bestelling zoals beloofd keurig en op tijd afgeleverd !!!

Super goede service!

Wij krijgen een puppy over 3 weken Alles is nieuw voor ons. In een winkel zie je zo veel en hierdoor zagen de bomen door het bos niet meer. Onze eerste ervaring met zooplus… Overzichtelijke web site, Alles wordt goed uitgelegd voor welke levensfase de artikelen zijn. Goede service… er was iets nog niet geleverd… gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Voor ons ging er een wereld open en konden we in onze beleving keuzes maken wat wij belangrijk vinden voor onze hond. Ook de acties zijn aantrekkelijk voor ons. Wij hebben besloten dat we al onze honden spullen bij jullie te kopen.

Fantastische service,altijd optijd!!!

Altijd leuke aanbieding ,geweldig spaarplan ,ik kan bij elke bestelling lekkere traktaties voor mn schatjes uitzoeken en krijg altijd een mailtje binnen of het voer van m'n lieve schatjes al bijna op is ! Al met al geweldige service BLIJ DAT IK KLANT BEN BIJ JULLIE

top

makkelijk te bestellen en supersnelle levering. leuke acties en bonus systeem.

Snelle en juiste levering van de bestelling

Zooplus is een betrouwbare winkel die de bestelling keurig netjes en op tijd levert. Het voer voor de hond wordt onder de adviesprijs aangeboden waardoor je hoge kwaliteit voer kunt geven voor een zeer nette prijs. Dit is zeker een reden om voor Zooplus te kiezen. Daarnaast loopt er een spaarpuntenprogramma waarmee je voor leuke extra's kunt sparen. Op het moment dat je je hondenvoer bij Zooplus haalt dan zul je voldoende sparen om leuke extra's voor je hond te krijgen.

Goede informatie omtrent product.

Goede informatie. Snelle levering.

Goede service en produkten

Veel keus, snelle levering, goede producten, gemakkelijk te bestellen.

Snel bezorgd en de hondjes zijn gek op de brokken

Perfecte service, snelle levering!

Zooplus is een erg klantvriendelijke en prettige website om al je dierenbenodigdheden te bestellen. Prijs - kwaliteit is ook erg goed. Perfecte service - snelle levering en als er een keertje iets niet goed is wordt het snel en klantvriendelijk opgelost. 5 sterren!!!!!

De perfecte website voor je huisdier

Fijne webshop, groot assortiment, redelijke prijzen en alles voor je geliefde huisdier is hier te vinden. Prima service, goede levering, al met al de perfecte website voor alle huisdieren, ... Top.

Heel goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben al geruime tijd klant bij jullie en uiterst tevreden.

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Bestellingen altijd goed op tijd

Nr 1 online dierenwinkel!

Dat zooplus.nl de nr 1 online dierenwinkel is kan ik enkel maar bevestigen! Duidelijke website, goede kwaliteit, lage prijs en vlotte levering.

Nr 1 online dierenwinkel!

Betaalbaar goede kwaliteit en goede service!

Heel erg tevreden over het hondenbed, voor een goede prijs en maar 99cent aan verzendkosten en binnen 3 dagen bezorgd. Fijn ook dat je punten kunt sparen voor extra kadootjes , allemaal verwennerijen voor de dieren. Erg tevreden

Goede producten snelle service en levering

Goede producten, ruime keus, goede service, snelle levering.

+31 132082053

Over zooplus