Alles netjes op tijd geleverd

Prijs kwaliteit verhouding heel goed.

Goed product, mooie prijs en snelle levering

Altijd goed

Altijd snelle bezorging.

zooplus:zorgeloos bestellen

Ik bestel al langere tijd bij Zooplus en ben altijd erg tevreden. Mijn bestellingen zijn altijd op tijd geleverd en bovendien is het altijd het juiste product dat ik ontvang. Dat geeft veel vertrouwen. Het bestelproces is duidelijk, de levering betrouwbaar en de kwaliteit van de producten is goed. Voor mij absoluut een 5-sterren ervaring!

Uitstekende en vlotte service.

Ik ben zeer tevreden over de vlotte en uitstekende service van Zooplus. De kwaliteit van de bestelde artikelen waren uitstekend. Ga zo door.

altijd op tijd service is goed

Gemakkelijk

Alles komt snel aan ! Super

Nieuwe krabpaal was defect, is keurig vervangen

Goede kwalitatieve producten

Veel keuze en van goede prijs en kwaliteit. Kanttekeningen: bezorging zou wat sneller kunnen, voor de rest prima.

Prettig

Tevreden klant

Mijn bestelling verliep netjes en correct.

fantastisch

snelle service , goede kwaliteit en steeds wel een korting of gratis cadeautje met gespaarde punten

Altijd op tijd geleverd en goede aanbiedingen

Altijd op tijd geleverd en goede aanbiedingen

Veel keuze

Koop regelmatig hier om nieuwe dingen te proberen.Soms lust mijn kat het niet of is de kattenbakvulling niet goed genoeg maar meeste is top

Zooplus TOP

Gemakkekijk je dierenbenodigheden bestellen en laten bezorgen. Super spaarsysteem, extraatje voor je maatje!

Prima altijd op tijd

Bestel al jaren bij jullie De levering is altijd goed

Goede producten, prijs en service

Het speciaalvoer voor mijn kat is altijd snel geleverd en voor een goede prijs. Fijn dat als iets niet voorradig is, je op de hoogte wordt gehouden wanneer het weer wel besteld kan worden.

Alles perfect !

Vlotte bestelling en correcte levering

Zeer scherpe prijs !

goede levering op tijd ! En de prijs.

Geweldige service en snel geleverd

Aflevering slecht

Eigenlijk een zeer slechte ervaring met DHL.geen pakket ontvangen terwijl ik thuis was.het is NOOIT afgeleverd. Zoo plus heeft een nieuwe bestelling geplaatst en een dag later had ik het pakket.dank daarvoor. DHL een dikke vette onvoldoende.

Vlotte service, mooie kwaliteit en prijs

Ik ben tevreden over zooplus, tot nu toe enkel maar positieve ervaringen

Op tijd en betaalbaar

Snelle en goeie service

Snelle en goeie service en kwaliteit

+31 132082053

Over zooplus

zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland Γ©n BelgiΓ«! Gratis verzending in Nederland en BelgiΓ« vanaf € 29,00. Retourneren is Γ³Γ³k gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Bestellen kan overal met onze handige app. Je bestelt altijd en overal en profiteert van exclusieve aanbiedingen die alleen in de app beschikbaar zijn. Met ons abonnement β€˜zooplus Gemak’ ontvang je jouw dierenvoeding, kattenbakvulling en snacks regelmatig en in vaste tussenpozen. En je ontvangt altijd 5% korting! In 2018 - 2023 is zooplus.nl verkozen tot beste online dierenwinkel van Nederland en we zijn ook al drie keer gekozen tot beste online dierenwinkel van BelgiΓ«. zooplus – alles voor je huisdier!