Aan te bevelen !

Ik ben al enkele jaren klant bij Zooplus en ik ben nog altijd heel tevreden. Uitgebreid aanbod, goede prijzen, vlotte bestelprocedure, snelle levering (wel niet altijd meer binnen 24u). Ik kan deze dierenwinkel aan iedereen aanraden !

Makkelijk bestellen snelle levering

Makkelijk bestellen via de website Duidelijk Goede prijs Ruim assortiment

Makkelijke site om iets te vinden. Leuke aanbiedingen. Vandaag besteld morgen in huis; KLOPT !!!!

Prima service!

Bestelling wordt bezorgd op afgesproken datum en tijd@ Top!

goede info per product, geen klagen over de prijzen, vlotte levering, kortom prima

Tot op heden.....uitstekend

Fijne producten voor een aantrekkelijke aanbiedingen. En alles duidelijk en netjes gecommuniceerd via de mail. Bedankt Zooplus. Ga zo door zou ik zeggen. Wat mij betreft blijf ik klant van jullie.

snelle en goede levering

Goede prijzen

Goede prijzen, altijd netjes geleverd. Levering duurt wel even. Verder niks op aan te merken.

Snel en kwaliteit

Mooie en degelijke krabton voor een kleine prijs. Snelle levering. Prima!

Prijzen zitten goed

Sinds een jaar bestel ik steeds bij zooplus. Het aanbod is groot en de prijzen zijn laag. De levering gebeurt steeds snel. Soms fijn dat er extra korting wordt aangeboden.

Sinds onze nieuwe pup er is Zooplus ontdekt

Onze pup had nogal last van opstart problemen elke keer krijg je iets mee van de dierenarts. Al deze producten kon ik zeer gemakkelijk ook verkrijgen bij Zooplus. Het scheelt een berg geld, goede service, vaak de volgende dag al geleverd! Ik ben meteen lid geworden van de Zooplus voor extra korting en het meest geweldige vind ik het spaarsysteem! Onze hondjes liggen op een heerlijk mega groot fleece deken van de punten uit de shop!

Snelle en keurige levering

Bestelling was weer snel in huis, goed verpakt, prima zo!

Goede service!

Super goede winkel. Goede kwalitatieve producten en een super goede service. Op een dekentje dat ik besteld was was een vlekje op. Dus een mail gestuurd en direct een nieuw gekregen. Het oude dekentje mocht ik aan een dierenasiel geven bij mij in de buurt. Zo lief! Een kei goede service dus! Zeker een aanrader om bij te bestellen.

Nothing to complain

Alles liep zo als het hoort. Aflevering, verpaking, producten van gewenste kwaliteit.

Goede , snelle levering

Duidelijke website , snelle levering en leuk spaarsysteem

Goed.

Wat je besteld krijg je op tijd thuis bezorgd, keurig verpakt en precies wat je besteld heb. Zou ieder een aan raden bij jullie een bestelling te plaatsen.

Ruime keuze, snelle levering.

Ruime keuze, snelle levering, leuke acties. Alleen moet je een grote bestelling plaatsen voordat het gratis geleverd wordt.

Altijd een vlotte service, bij een bestelling.leuke site met de punten ook zo kan je gratis dingen krijgen!

Helaas twee beschadigde artikelen maar direct opgelost!

Zeer klantvriendelijk en probleem oplossend bedrijf. Vaste klant.

Geweldig altijd mooi op tijd

Ik vind het geweldig leuk punten sparen .leuke aanbieding en altijd op tijd .ik koop al heel wat jaren van jullie

super goede service en prima producten en een leuk bonus systeem

de levering van de bestellingen zijn snel en keurig alles netjes verpakt bonus systeem is super leuk en de producten zijn van prima kwaliteit

goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Ook leuk om punten te sparen voor gratis producten :)

zeer tevreden

goede en duidelijke beschrijving van alle producten eerlijke prijs grote keus ,en zeer correcte levering dus zeer tevreden

goedkoper dan de rest en meer keus

Het kopje zegt eigenlijk alles al. Je krijgt ook nog eens regelmatig extra kortingen en de gehele afhandeling is tot nu toe ook prima. Geen klachten en ik zal voortaan hier mijn eten en andere benodigdheden vandaan halen.

Goede producten en prima service

Zooplus is de ideale oplossing voor speciaal voer, bijv. van Royal Canin, dat normaal alleen bij de dierenarts verkrijgbaar en dus ontzettend duur is. Bovendien ontvang je geregeld kortingen en is de service ook uitstekend.

+31 132082053

Over zooplus