Ik ben supertevreden over de vlotte levering!

Wanneer ik mijn hondenvoeding bestel, krijg ik dit altijd al na 1 of 2 werkdagen. De geleverde producten zijn altijd van topkwaliteit. Met de gespaarde punten kan je een leuk product kiezen. Een aanrader!

Mooie prijs voor merkvoeding

Zooplus heeft goede aanbiedingen voor merkvoeding en de zware multiverpakking wordt netjes thuis geleverd. Bovendien kun je punten sparen voor leuke extra’s.

Heel vlotte en fijne service

Heel snelle levering, altijd in orde! Ook leuk met de spaarpunten, die doneer ik telkens!

Goede service en snelle levering

Topwebsite

Simpele website, alles zeer duidelijk. Kwaliteit voeding. Snelle levering, gemakkelijke betaling. Goeie kortingen.

Goeie service, snelle levering

De laagste prijzen voor kwaliteitsvolle producten.

Voor jullie de nr.1.

Ik had een vraag over mijn bestelling en ik heb er zeer vlug een antwoord op gekregen.Enkel post.nl komt niet aan zijn vraag.Het pakje werd niet aan huis geleverd maar aan een post.nl punt.Wat als ik of iemand slecht te been is.Jullie betalen er toch voor om aan huis te leveren.Als klant ben je me niet kwijt maar heb wel mijn twijfels aan post.nl.Grtj en tot de volgende bestelling.

Goede service en vlotte bezorging

Vrijwel alles komt binnen 1 a 2 werkdagen netjes bij mij binnen. Elke maand een leuke actie. Bijvoorbeeld extra korting, of een speeltje of snack. Spaarplan is een leuk extraatje en de zoopoints zijn een reden dat ik hier blijf bestellen. Ook is er veel meer keus in het assortiment wat betreft Felix kattenvoer. Een klein feedbackpunt: mensen met een spaarplan gratis verzenden aanbieden vanaf 15 euro. Zou top zijn!

Betrouwbaar goed

Makkelijke site, snelle levering van goed product

Goed, zoals je verwacht.

De bezorging kostte deze keer meer tijd dan normaal en dit werd tot mijn verrassing goed gemaakt met extra zoo punten. Een attent gebaar

Duidelijke informatie op de website

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering en de levering is te volgen via track en trace.

Breed assortiment

ruime keuze aan producten en nooit geen problemen met de leveringen gehad.

Meestal goed

Eigenlijk altijd goede ervaringen. Soms bijbellezing uit buitenlands depot sneuvelt er onderweg wel eens een verpakking.

Zeer correct en direct oplossend. Snelle levering kortom TOP. Ik ben fan.

Het was goed, niet top.

Ik kreeg een e-mail met de mededeling dat mijn bestelling vertraagd was wegens drukte. Dit kan natuurlijk. Waarschijnlijk zijn we teveel verwend met snelle leveringen. Wel top dat het met DHL werd bezorgd, nooit klachten over deze dienst!

de grote bestelling kwam na een aantal dagen laat binnen bleek er twee dingen te ontbreken

Ik heb zolang ik bestel nog nooit geen moeilijkheden gehad tot de laatste keer, Ik had op een woensdag een bestelling geplaats van 3 dingen en ik kreeg mail terug dat ik vrijdag of zaterdag binnen zou krijgen. Kreeg ik het maandag binnen, oke dacht ik dat kan maar het bleek maar een artikel te zijn. Ik gelijk gebeld en de andere artikelen zouden opnieuw gestuurd zijn. Nu is het zaterdag en ik heb nog steeds niets ontvangen alleen een mail met bestel informatie en dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, maar nog steeds niets. Beetje jammer dit

Subliem

Ik heb al een paar maal besteld bij Zooplus en ben zeer tevreden. De levering is op tijd en mijn producten zijn ten zeerste geapprecieerd door mijn 4 voeters... echt super ....

gemakkelijk bestellen, groot assortiment en snel in huis

we bestellen al jaren speciaal hondenvoer en andere benodigdheden voor de honden.

Vlotte en prettige ervaring

Pakketje werd geleverd op voorafgegeven datum, proper verzorgd en correct geleverd! Goede tussentijdse communicatie!

Op tijd geleverd tegen goede prijs

De zending heb ik op tijd ontvangen. Zooplus hanteert goede prijzen.

Super tevreden altijd op tijd goede feedback

Ik bestel al een paar jaar bij zooplus. Dat is makkelijk alles wordt aan huis geleverd voor onklopbare prijzen. 1 keer ging het fout. De bestelling werd niet geleverd maar zooplus heeft dit onmiddellijk opgelost. Dank je wel.

Snel en goed geleverd.

Heb de goede producten altijd snel in huis!

Correcte levereringen, uitgebreid assortiment, goede kwaliteit, leuke aanbiedingen

snelle levering en juiste producten

altijd een snelle levering, ruime keuze aan producten waar voor ons altijd de juiste bij zit

Top winkel

Ruime keuze.. altijd netjes optijd leveren.

+31 132082053

Over zooplus