Snelle levering, goeie prijzen!!!

Ik bestel al jaren bij Zooplus naar volle tevredenheid. Het gaat altijd snel en zonder problemen.

Prima service en veel keuze

Veel keuze en goede service

Fijn eten , mooie producten en goede levering

Het eten wat ik bestel is van hoge kwaliteit. De producten ook, zoals bench etc Snelle levering, zoopunten sparen vind ik n pluspunt.

Ik bestel speciale voeding voor mijn kat hier, goedkoop en snel in huis. Nog nooit lang moeten wachten.

Zoo Plus is een geweldige site. Het is betaalbaar en de kwaliteit is super goed. Ik bestel hier al jaren. Ook aantrekkelijk met de kortingen

Leuke acties veel keus

Veel besteld bij zooplus voor mijn hond en kat en wat voor de konijn. Ik ben zeer tevreden behalve met de levering dat de zak van de kattenbak korrels gescheurd geleverd was. Voorderest altijd prima en leuke acties.

Makkelijk bestellen, topservice!

Altijd makkelijk bestellen en snel verzonden. Groot assortiment en leuke aanbiedingen. Ik ben blij!

Steeds super snelle en correcte leveringen!

Steeds super snelle en correcte leveringen! Prijs - kwaliteit zijn uitstekend. Een plus om te kunnen sparen in de bonusshop voor nog een extraatje van Zooplus!

top

snel bediend..........goede prijzen

goede service, ruim assortiment

duidelijke website, goed assortiment en goede klantenservice

prima assortiment

Duidelijke website met genoeg keuze voor graanvrij voer en snacks voor honden. Snel geleverd en goede prijs.

Snelle levering en prima klantenservice

Bestellingen worden binnen 1 a 2 dagen geleverd, klachten worden zeer snel opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

Zeer correcte service

Mijn bestelling was niet aangekomen 4 dagen na verzending. 1 telefoontje er er werd direct geregeld dat pakket opnieuw zou worden verzonden

Gemakkelijk en duidelijk

Geen tijdverlies meer door naar de winkel te gaan

Goede en snelle levering

Geen enkel probleem kunnen vinden.

Groot assortiment, duidelijke site, goede prijzen, snelle levering.

Snel geleverd, goede acties, keurig verpakt. Gewoon goed!

Top voor onze honden

altijd snel en goed geleverd, ruim keuze

Snelle levering groot assortiment

Een fijne webwinkel snelle levering en groot assortiment

Snelle correcte levering

Al meerdere malen bestellingen gedaan bij Zooplus. Altijd snelle correcte levering. Duidelijke communicatie per e-mail. Zeer tevreden!

Alles ok

Wat je besteld wordt ook geleverd en als een product er niet is krijg je op tijd een mail dat het weer op voorraad is. Ruim assortiment en ook betaalbaar, mijn oude katten hebben nier problemen en daar is voldoende keuze in. Fijn om hier te winkelen.

Geweldige service

Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden en compensatie bij te late levering.

Top!!!

Correcte bestelling, correcte levering, correcte communicatie.

+31 132082053

Over zooplus