zeer goede site

Site zeer veel keus aan mooie prijzen en goede producten. Alles word zeer snel geleverd , na 8 bestellingen geef ik een 7 op tien ,waarom ? Een levering in een veel te grote doos en stuk bij aankomst ,de koerier heeft mij eerst inhoud laten controleren voor afleveringen alles was aanwezig van bestelling(Dit is wel slechts 1 maal gebeurd)maar misschien toch een aandachtspuntje. Verder TOP Marc S

Snelle service, goede site

Goede service. En fijn dat je ook gelijk bijdraagt aan goed doel.

Goede ervaring. Veel produkten. En fijn dat er een percentage naar de dierenambulance gaat ook.

Veel keuze. Snelle levering . En een blije hond met alle lekkere dingen . In een woord top.

Snelle goede levering die op tijd aankomt

Snelle goede levering die op tijd aankomt. Producten zijn goed en mijn dieren zijn er altijd gek op.

Snelle levering en goede producten.

Gewoon goed

Wat ik bestel is goed. Service is snel, meestal binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen.

Mooie prijzen, snelle levering.

Erg blij met jullie assortiment, precies wat ik nodig heb. Snel besteld en snel geleverd voor een fijne prijs.

Assortiment kattenvoeding prima.

Over de producten heb ik absoluut geen kklachten, wel over de bezorging. Die is beneden alle peil. De pakketten van u worden zonder aan te bellen over het hek gegooid. Dat is op zich erg vervelend, maar heel ergerlijk als het regent. Als ik bericht krijg dat e.e.a. bezorgd zal worden zorg ik altijd dat ik thuis ben. De bezorgdienst maakt er een potje van!

Goede en snelle service

Er is erg veel keuze, goede promo's, alsook toffe dingen te bestellen met het bonus-spaar systeem.

Goede service en producten

Ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit van de producten en de leveringen. Regelmatig aanbiedingen.

Duidelijk

Bestelling snel binnen, duidelijke communicatie Goede prijs/ kwaliteit

Betrouwbare dierenwinkel

Ik bestel alle spullen voor mijn hond bij zooplus. Nooit geen problemen gehad met artikelen of de service. Ook het spaarplan is zeer interessant om nog meer te besparen. Kleine tip : verzending via post.nl is veel sneller dan DPD!

Snel en goed

Voor mijn kat een paar noodzakelijke spullen besteld,o.a tegen in huis plassen,heb de spray urine off besteld,en fantastisch het werkt en geen vieze geur meer. Heel tevreden dus ook de snelle levering ervan.

Gemakkelijk en topservice

Correct bedrijf die snel en efficiënt levert.

Super service en super producten

Ik bestel zowat alles bij Zooplus voor onze hond én kat. Super tevreden over de producten! Één keer heb ik een slecht product ontvangen en meteen kreeg ik m’n geld terug. Super service dus! In 1 woord: super!

Goede service, heldere communicatie, snelle levering

Gemakkelijk

App werkt goed

Leuke producten, goeie service!

Sinds we een kat hebben, zijn we vaste klanten geworden. Ze bieden een uitgebreid gamma, voldoende info en een goeie service. Bovendien doe je voordeel dankzij het spaarprogramma en zijn er vaak acties waardoor je nieuwe producten leert kennen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

Enorme keus, prijs versus kwaliteit en snelle levering.

Heel veel keuze voor mijn hond, goed assortiment. De levering is ook snel en word netjes verpakt. De prijs is hier niet ook overdreven duur. Ik bestel hier regelmatig voor mijn hond@

Probleemloos, snel en betaalbaar.

Bestel nu al geruime tijd het voer voor onze twee belhamels hier bij Zooplus. Super eenvoudig, veel keuze en accuraat geleverd. 100% aan te bevelen. Uitstekende informatie en communicatie. Voor mij niet wat anders..

Zeer tevreden, bestel daar alles voor mijn kat

Via het dierenasiel bij Zooplus terecht gekomen. Ik ben er zeer enthousiast over. Ze hebben een snelle levering en ook de prijs is goed. Ze hebben geregeld interessante kortingen, waardoor de prijs zeer gunstig is. Tevens spaar je bonuspunten waarmee je gratis producten kunt ontvangen. Erg tevreden dus!

Goede snelle levering

Goede snelle levering, groot aanbod en bij een foute of kapotte levering een goede afhandeling.

+31 132082053

Over zooplus