Snelle levering, prima prijzen, leuke spaaractie en vele kortingen

Mijn webwinkel voor dieren!!

Super service

Zeer vlotte service,wij hadden een kattebak besteld,die arriveerde met schade aan,heb er foto's van gestuurd,onmiddellijk een nieuwe ontvangen,waarvoor dank. Wij wonen in België, als er hier iets misloopt heb je wat meer miserie. Uitstekende service zooplus.

Altijd correct

Snelle levering , en tot nu toe altijd correct .

Goede prijzen en snelle levering!!

Vlotte beestige service ,, top

De prijzen zitten heel goed , hun telefonische support is ook heel goed, zeer behulpzaam en vriendelijk,,,,,het bestellen gaat heel vlot en je wordt op de hoogte gehouden ,,,, Hond, kat of mus,,,bestel gerust bij ZooPlus

Keurige afhandeling van bestelling tot bezorging. Uitstekende webshop

Keurige afhandeling van bestelling tot bezorging. Uitstekende webshop met ruim assortiment De klantenservice werkt oplossingsgericht en klantvriendelijk Volgende bestelling wordt weer bij zooplus gedaan

Altijd 100% tevreden

Goed assortiment, snelle levering en duidelijke mails. Topbedrijf!

Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk, mooie aanbiedingen en prima levering !!

Al jaren klant. Wordt steeds beter. Was al tevreden maar wordt steeds verrast door nieuwe mogelijkheden. Spaarplan, kortingen, uitbreiding assortiment en levering op de voet te volgen en de mogelijkheid om een plaats af te spreken. Kortom ik bestel alleen bij Zooplus. Jullie krijgen zowel van mij als van de hondjes een dikke 10!!

Zooplus: gemakkelijk, handig, supersnel, correct, veilig,... Kortom, het hele pakketje is TIPTOP!

Alleen maar uiterst positieve ervaringen hier, al van het rondstruinen tussen jullie interessante aanbod tot de uitstekende kwaliteit van zowel het leveren als de artikelen zelf! Ook de snelle, doeltreffende en bijzonder klantvriendelijke manier van reageren/werken van de klantendienst mag absoluut geprezen worden! En tot slot maken natuurlijk ook de aangename prijzen; het sparen van de ZooPoints en de leuke promocode's ons tot grote fan...

Wat je van ver haalt is lekker...

Wij zullen hier geen waardebon van 25 piek mee verdienen, schat ik zo in... :) De bestelde spullen (spuitbus Feliway en draagtas voor kat) waren prima. De een kwam uit Tsjechië, de ander uit Polen. De een met de GSL pakketdienst, de ander met een Poolstalige resp. DPD pakketdienst, met bijbehorende mededelingen in onberispelijk Pools. Gelukkig kregen we een week wachttijd (voor beide artikelen), wat ons in staat stelde ons Pools nog even op te halen en op de kaart te kijken waar Tsjechië ook al weer precies ligt. Beide artikelen werden netjes bezorgd in het voorspelde tijdslot. Achteraf nog een 5% kortingscode gekregen van Zooplus, geldig 1 jr., voor de vertraging. Het lijkt ons verstandig ons Pools vanaf nu maar te gaan bijhouden...

altijd goede producten en snelle levering

Ben al jaren klant bij Zooplus. Heel uitgebreid assortiment, goede producten, scherp geprijsd, mooie aanbiedingen en snelle levering. Top!

Top, zeer snelle levering

Zooplus- Zoosuperplus!

Geweldig assortiment en goede uitleg over de produkten waardoor keuze makkelijk wordt. Leuke aanbiedingen en de service is top. Je wordt via mail op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevind en de bestelling worden keurig thuis bezorgd.

Altijd alles prima geleverd.

Goede voorraad van de speciale voeding die ik voor mijn kat nodig heb en snel in huis.

Scherpste prijzen en groot assortiment.

Bestel hier al een jaar voor mijn hond, kan nergens goedkoper vinden, assortiment is zeer groot, je kan er alles vinden voor uw dier, levering en verpakking steeds in orde.

Goedkoop, snelle service, vriendelijk

Ik vind het heel handig om mijn bestellingen bij zooplus te doen. Omdat ik ook geen auto heb. Het eten voor mijn kat Loggie is ook veel goedkoper dan in de winkel. Win win als ik vragen heb wordt ik vriendelijk geholpen.

Zeer uitgebreide en goeie webwinkel

Groot assortiment, vaak goede aanbiedingen en snelle levering. Bij vertraging van de bestelling wordt er voldoende geïnformeerd.

Snelle levering, regelmatig aanbiedingen en leuk gratis punten sparen !!

Goed en snel

Snelle klantendienst en juiste afhandeling. Prijzen goed voor merkvoer

Prima service, vlot geleverd

Omdat het even onduidelijk was of een artikel geleverd was, heb ik telefonisch contact opgenomen met Zooplus. De dame aan de telefoon heeft goed met mij meegekeken en mij voorzien van advies. De producten die ik besteld heb zien er goed uit, de verpakking is netjes verzorgd en de houdbaarheidsdatum is ruim.

Erg tevreden erover

Ik ben erg tevreden goede klanten serves word heel goed op tijd bezorgt

Goede snelle bezorging

Producten worden over het algemeen snel bezorgd. Alleen wel jammer dat ze DPD gebruiken. Meerdere pakketten komen nooit tegelijk maar ieder pakket komt op een andere dag en vaak zijn de dozen beschadigd. Ze zouden een dikke 10 krijgen als ze geen zaken meer met deze bezorgservice deden.

Alles goed regel en snel

Het was alles wat ik wil en snel gevonden on de internet pagina van jullie

Super geweldig

Mijn katten waren gelijk nieuwgierig wat er in de dozen zaten super geweldig zooplus echt een aanrader

Top service!

Groot aanbod aan top producten en zeer snel geleverd! Ik bestel alles voor mijn geliefde viervoeter bij zooplus!

+31 132082053

Over zooplus