Goede ervaringen

Altijd netjes geleverd en als er eens iets mis gaat goed contact

Snelle levering met een goede service

Makkelijk en snel bestellen. Bij problemen is er snel en goed contact.

Zijn snel met reactie Snel met leveren

Altijd vlot geleverd

Mooie combinatie van punten sparen, vaste korting, bestelhistorie en artikelen altijd beschikbaar!

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk besteld

Topwebwinkel

Wij bestellen al jaren bij Zooplus. De prijzen liggen gemiddeld lager dan bij andere winkels en het afleveren scheelt een hoop gesjouw. We zijn dol op de Zooplus punten die je bij iedere bestelling ontvangt. Zo kunnen wij af en toe iets leuks gratis bestellen voor onze kat. Ik raadt Zooplus ook regelmatig aan vrienden aan.

Voordelig en efficient

Alles word aan huis geleverd op een efficiente manier aan de voordeligste prijzen

Snelle levering en top kwaliteit producten

Ik heb onlangs verschillende producten voor onze hondje gekocht. Ik ben enorm tevreden van hond maandje/ speelgoed voor onze hond en verzorging producten.

Leuke aanbiedingen en ruim assortiment

Ik ben en blijf een enthousiaste klant van Zooplus. Zij hebben een groot assortiment voor mijn katten waar ik alles wel kan vinden dat ik nodig heb. Leveringen zijn altijd snel en netjes geleverd. Daarnaast hebben ze altijd leuke aanbiedingen en loyaliteitsprogramma.

Snel en goed verpakt, mooie producten.

Een grote keuze, zowel in breedte als diepte van het assortiment. Daarnaast aantrekkelijke kortingen, een mooie spaarsysteem. Een bovenal snel verzonden en goed verpakt. Zeer tevreden dus!

Groot aanbod, prettige communicatie

Makkelijke site om te bestellen wat ik nodig heb, groot aanbo, goede prijs en de communicatie rondom de bestelling is ook prettig.

Kattenvoer bestellen, veel keus. Netjes bevestiging van de bestelling, levering altijd op tijd. En mocht het eens mis gaan, dan ook prima service.

Betrouwbaar, goedkoop en van alle markten thuis.

Enkele jaren geleden Zooplus gevonden, en sindsdien al aan veel vrienden aangeraden. Soortgelijke prijzen zijn nergens te vinden en voersoorten waar ik al bij verschillende dierenwinkels tevergeefs naar had gezocht alleen bij Zooplus te vinden. Als Zooplus een fysieke winkel had gehad had ik geweten waar ik wekelijks te vinden zou zijn!

De producten werden snel besteld via een duidelijke app en werden ook snel geleverd.

Mijn katten zijn zeer blij met de producten die ik bestel via de gebruiksvriendelijke Zooplus app. Een eventuele kortingcode wordt steeds via mail kenbaar gemaakt en zijn dan makkelijk te gebruiken in de app. De bestelling is goed ingepakt en vlug geleverd!

Al een paar keer besteld, en altijd een hele snelle levering. Super goed

We hebben sinds kort wéér een hondje, en omdat ik in het verleden alles bij zoo plus kocht, ging ik vanzelfsprekend weer naar de site, en warempel mijn account was na 5 jaar nog actief!

Steeds correct , snelle levering, vriendelijke medewerkers aan telefoon

Overzichtelijk en nooit problemen gehad.

Geen op of aanmerkingen behalve dat onze katten blij zijn met de ZOO plus punten. Op die manier hebben ze af en toe nieuwe snoepjes etc

Leuke winkelervaring

Erg snelle levering! Duidelijke webshop en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Duidelijk, goed georganiseerd

Mijn bestelling kwam te laat, ik kreeg echter netjes een email met een compensatie. Over het algemeen worden bestellingen snel afgehandeld en goed ingepakt.

De klant staat op de 1e plaats

Bestelling was te laat geleverd, zonder ik ook maar een klacht had, werd er al een compensatie gedaan. (Extra zoopoints).

Mij kattenvoer kwam keurig verpakt met postnl. Helemaal top!

Makkelijk te bestellen snel geleverd mooie prijzen/kwakiteit

Makelijke/mooie/duidelijke site Prijs/kwaliteit perfect Ruime keus Snelle en nette levering

Uitstekende service, ook bij een retourzending.

Bij mijn eerste aankoop was iets misgegaan. (Waarschijnlijk mijn eigen fout). Even bellen met de klantservice, die prima te bereiken is. Retour instructies direct ontvangen. Dan natuurlijk het alle belangrijkste, ik had vlot mijn geld terug. Mijn 2de aankoop was ook super. Snelle levering en duidelijke communicatie via de email met track en trace.

topbedrijf ,goeie producten en snel service

heel mijn familie koopt al een lange tijd bij Zooplus nog geen een keer een probleem gehad top!!!!!

+31 132082053

Over zooplus