Altijd goedkopere prijs dan in de winkel. Snelle levering. Perfect voor ons.

Perfect.

Alles is altijd in orde .

Altijd een snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis, het is mij pas een keer overkomen dat ik langer dan een dag moest wachten.

betrouwbaar en snelle levering

betrouwbare site en veel produkten voor je dier.

Top Service!

Altijd content met de levering van mijn bestelling! Zooplus levert snel en zorgvuldig. Bestelling komt altijd volledig en intact aan en je kan op de kop toe nog eens punten sparen die je daarna kan inwisselen voor gratis producten voor je huisdier. Ik ben allesinds overtuigd! Dikke pluim!

super

mijn bestelling raakte,kwijt kreeg de nabestelling nog dezelfde week

Scherpe prijzen en uitstekende levering

Uitstekende keuze in kattenvoer, ook in dieetvoer en goede alternatieven als je eerste keuze even niet op voorraad is. Door het bonuspunten systeem kun je nieuw voer en andere smaken in een kleine verpakking mooi uitproberen. Ook top dat je vanaf 30 euro al gratis kan laten bezorgen, en de levering is meestal verbazingwekkend snel.

Altijd top service

Ik bestel mijn dierenvoeding altijd bij zooplus, goede prijskwaliteit en bezorging. Soms is de keuze van het natvoer voor katten (voor ons van toepassing) van het merk cosma niet alle soorten zijn dan beschikbaar soms zelfs maar een paar en duurt het lang voor deze terug op voorraad zijn.

levering was op tijd, producten goede prijs-kwaliteitverhouding

Mijn kat en ik zijn blij met zooplus

Geweldige service

Goede kwaliteit fijne service , snelle levering

Zeer gunstige prijzen en veel keuze ui verschillende merken .

Superservice

Heel correcte,snelle service...dienst na verkoop is heel klantvriendelijk... Per zak van royal canin 12 kg bespaar ik +-20€ dan elders.

Uitstekende service aan een goede prijs

Zeer vlotte afhandeling van de geplaatste bestelling aan een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

Toffe producten

Toffe producten, de prijzen zijn schappelijk, hoewel voor sommige producten kan het wel iets voordeliger . De zoopluspoints zijn mooi meegenomen

Altijd op tijd. Netjes en de bezorging is duidelijk herkenbaar door de groene lint. De bestelling klopt altijd. Leuke aantrekkelijke aanbiedingen.

Makkelijk om keuze te maken

Opnieuw besteld bij zooplus. Makkelijk om dierenvoeding te bestellen en binnen 'n paar dagen weer netjes thuis afgeleverd.

Zeer goed en netjes.

mijn ervaring met Zooplus is in 1 woord PERFECT. Alles wordt netjes geregeld. Ben zeer tevreden en blijf bij Zooplus bestellen. Mijn cijfer een 9 doe ik speciaal om Zooplus scherp te houden.

Altijd picobello!

Het is één keer gebeurd dat ik iets wat zou nageleefd worden niet heb ontvangen terwijl Zooplus meldde dat het wel degelijk geleverd werd. Waarschijnlijk heeft de persoon van de leveringsdienst het pakket gewoon voor de deur gezet. Mijn ouders die naast mij wonen en dikwijls voor mij pakketjes aannemen, waren nochtans die hele dag thuis. Enfin...ik kon dit uiteraard niet bewijzen maar kreeg zonder enig probleem of zonder extra kost alles opnieuw geleverd.

the place to be !!!!!

awel, als mijn katten op de pc konden werken, hadden ze mij hier al arm besteld lololol p.s.: 't baasje is ook heel content :-)

Topservice!

Snelle verzending Snelle en correcte reactie als er al eens iets fout loop, wordt dan ook snel rechtgezet.

snel en correct

Ik bestel al jaren hondenvoer en-snacks bij Zooplus. Duidelijke website en snelle levering. Nog nooit problemen gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekende service

Snel voordelig en goed

Beste service, beste prijzen en ruimste assortiment

Altijd stipte en correcte leveringen gehad en super groot aanbod van producten, spaarsysteem is heel loyaal :)

Zeer uitgebreid assortiment, snelle verzending. Echt een aanrader

+31 132082053

Over zooplus