Goede prijs, vlotte levering

Fijne app, goede service en breed assortiment. Ik ben fan.

super snel betrouwbaar en altijd op tyd

sinds ik dit bedrijf ken koop ik hier mijn spullen ivm prijs snelheid akties en betrouwbaarheid

Altijd alles juist en en duidelijk

Geweldige service mooi op tijd geleverd duidelijke mails wat waar en hoe geleverd wordt met duidelijke uren

Heel goede service

Als wat is krijg je altijd antwoird en altijd alles op tijd binnen

Heel eerlijk soms kan je wat langer wachten op pakketjes is soms vervelend, maar dit is enkel omdat zooplus heel populair is en het dus enorm druk heeft. Als er iets mis is geeft zooplus altijd gerankte of iets terug. Ik ben enorm blij met zooplus en hun vertrouwen in hun klant. Vind het wel enorm spijtig dat je vaste producten soms verdwijnen uit de te bestellen producten..

Vlotte levering

Mijn ervaring met zooplus is heel goed. Vlotte levering,goede prijs,regelmatig extra voordeel en ook nog sparen voor gratis artikelen. Heb een keer een klacht gehad over een kapot geleverd artikel,dit werd vlot en zonder gezeur opgelost/vervangen. Top.

Snel, volledig en goede kwaliteit

Nadat ik op vrijdag besteld had, verwachtte ik de bestelling pas op dinsdag binnen te krijgen. Groot was mijn verrassing dat op zaterdag al het complete pakket binnenkwam.

Altijd goeie kwaliteit!

Als wat ik heb besteld is uitstekend. Mijn katten hebben er de grootste lol mee.

Duidelijke site snelle reactie bij mailcontact

Vragen omtrent de levering van meerdere pakketten werd snel op gereageerd.

Uiteindelijk prima levering, maar wel na n telefoontje.

Na 3 werkdagen stond de levering nog steeds op niet ontvangen bij DPD. Toch maar telefoontje gepleegd. Ze zouden het opnieuw verzonden en die zending kwam toen binnen 1 werkdag binnen. Foutjes kunnen gebeuren laten we maar zeggen. Verder prima verpakt. Dus mijn volgende bestelling ga ik toch bij jullie doen, scheelt me veel sjouwwerk. En ik spaar nog punten ook voor leuke dingen!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering

Ik vind alles en het pakketje is snel thuis bezorgd

Ik vind alles en het pakketje is snel thuis bezorgd.

Snelle levering en als iets niet goed gaat ook fijne communicatie

Fijne service goede producten

Een hele leuke website met fijne service Goede producten en leuke speeltjes

Snelle en goede service. Bestellingen worden snel geleverd.

Vroeger top tegenwoordig flop

* Vroeger bestelde je en kreeg je het de volgende dag in huis. Dat is al een tijdje niet meer zo. * Diverse keren al grit via Duitsland gekregen en dat de zak dan stuk was of de artikelen die erbij zaten. * Geen Orijen meer te krijgen. * Toen kwam de extra pakket kosten. * Daarna weer problemen met emails, weken en weken voor er eens reacties komen waar je niets aan hebt en het probleem eerst bij mij leggen. Waar het uiteindelijk een probleem aan de kant van Zooplus bleek te zijn. * Nu vandaag maakt Zooplus het nog bonter, ik doe 1 bestelling en krijg vervolgens 2 verschillende bezorgers aan de deur! 1 met DPD en 1 met PostNl. Voor ons geen Zooplus meer, betaal wel een ander om netjes verpakte en snelle levering te krijgen zonder gezeur!

Altijd goede service!

Voldoende keuze voor elk product, correcte en nette levering en voor leuke prijzen!!

Puppyren snel in huis

Ik was al een tijdje op zoek naar een stevige puppyren, helaas bijna niet te krijgen op dit moment en zo wel, tegen enorme prijzen. Tot mijn verbazing bij Zooplus op voorraad en scheelde bijna 40 euro met andere aanbieders. Binnen twee dagen netjes bezorg, ben zeer tevreden!

Krabpaal besteld binnen 2 dgn in huis onze 3 katten zijn er super blij mee

Correcte en vlotte levering, ook altijd bereikbaar met de nodige uitleg

Super prijzen en correcte levering

Steeds de beste prijs en goeie service en levering

Snelle goede service

Bestellen gaat simpel en bezorging netjes en snel! Ruim assortiment, ben helemaal tevreden!

Duidelijke, correcte communicatie!

Producten zijn zoals ze beschreven zijn, goed verpakt en vers. Vlugge service en duidelijke communicatie. Top!!

+31 132082053

Over zooplus