Het beste webwinkiel!!!

Duidelijke site en snelle levering

De website is duidelijk de prijzen zijn goed en er volgt een snelle levering.

doeltreffend

ruime keuze, vlugge levering, correkte afhandeling

Vlotte levering, goede producten

Voordat mijn nieuwe kitten kwam heb ik een grote bestelling geplaatst bij Zooplus. Ze hadden eigenlijk alles wat ik nodig had en het werd ruim op tijd geleverd. Ook een aantal nabestellingen werden vlot geleverd met prima producten.

Hier is klant nog koning!

Duidelijke website, snelle levering, manco's worden snel opogelost.

Prima in orde

Ontzettend ruime keuze, echt van alles hebben ze. Blij met de keuze in kwalitatief goed kattenvoer. Netjes en vlot geleverd en een leuk spaarsysteem zodat je ook nog eens wat kunt uitzoeken en proberen.

Alles wat mijn dieren nodig hebben binnen een mum van tijd!!

Heel tevreden over de service van Zooplus! Zowel prijs kwaliteit heel sterk. Met oog voor dieren die het iets moeilijker hebben. Kortom een bedrijf met een hart!

Geweldige service en producten

Goede producten en vaak goedkoper dan in de winkel

topper, huisdiertje blij baasje nog blijer

website is duidelijk en makkelijk te surfen. bovendien super goede service, snelle levering en er zijn altijd wel aanbiedingen die van pas komen.

De levering is snel en verzorgd

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs kwaliteitsverhouding Snelle en goede levering Groot assortiment

Altijd goed!

Snelle verwerking, snelle levering, correcte en goed verpakte producten, altijd verzorgd. Ik blijf bestellen !

Wat een snelle service! Prijzen liggen ook goedkoper dan bij ons in België! Maw heel tevreden woef hier! ☺️

Had het snel in huis en de prijs was ook nog geweldig. Weliswaar een aanbieding, maar dan nog goedkoper dan elders.

zeer snelle levering en goede producten

Wij zijn zeer gelukkig met zooplus. Onze hond heeft speciaal voer nodig ( alleen paardevlees) en dit kunnen we altijd bestellen bij zooplus. Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ook leuk zijn de ZOOplus punten, waarmee je zo nu en dan gratis iets leuks kunt uitzoeken. De bestellingen worden altijd snel en goed verpakt bezorgd. Echt een aanrader!!

Snelle levering en goed verpakt

Toegankelijke site en snelle levering

Ik bestel eens in de paar maanden een grote zak Royal Canin hondendieetbrokken voor mijn minihondje. Altijd op voorraad, snel besteld en snel geleverd. Nooit problemen.

Alleen maar positief

Zeer prettige website! Ik vind veel keuze en de uitleg zeer prettig! Ook de snelle levering! Thx ZooPlus!

altijd snel, goed en voordelig

ik heb speciaal voer nodig voo rmijn hond en gelukkig levert zooplus dat altijd tegen een scherpe prijs en binnen een paar dagen. zoopoints systeem is vriendelijk en ik bestel altijd wel iets met de gratis punten. het kortingsprogramma levert nog eens extra voordeel op.

Betrouwbaar en snel

Makkelijk toegankelijke website, duidelijk overzicht, ruime keuze. Snelle en correcte levering.

Makkelijk en betaalbaar

Dankzij de regelmatige aanbiedingen en de snelle service wint deze winkel het voor mij van andere bezorgservices.

Meer dan degelijk

Zoals steeds, gemakkelijke keuze via site, snelle levering en steeds tip/top in orde!

Snelle en goede levering

Betaalbare producten, uitgebreid assortiment, veel kortingen, snelle levering

Fijne en snelle levering

Het voer wordt snel en netjes geleverd

De levering is snel

Levering snel en content van zooplus

+31 132082053

Over zooplus