Heerlijk voordelig en super snel !

Altijd de beste prijs en heel snel aan je voordeur geleverd.

Ok

Vind het zonde dat er geen flexibiliteit is. Onlangs een bestelling proberen plaatsen, contact opgenomen met de klantendienst en moest helemaal opnieuw beginnen. Hierdoor liep ik het gratis gadget mis dat gelanceerd werd met Koningsdag. Heb dit toen gevraagd aan klantendienst maar ze konden hier niets aan doen. Ook toen ik vroeg om een toevoeging aan mijn net eerder geplaatste bestelling kon men niet helpen. Hup, extra leveringskosten. Een beetje soepelheid zou toch wel mogen

Ik ben al enige tijd klant. Topzaak!!! Altijd bereidt om oplossingen te bieden, beste prijs!! En vooral alles voor elk huisdier te vinden aan goede prijzen!!!

Gunstige prijzen en vlot geleverd. Ik bestel altijd grote hoeveelheden en dan is het wel eens een rommeltje in de doos, allemaal losse zakjes Gourmet soepjes voor de katten bijvoorbeeld.

Vlotte en goede service

Heel vlot en goed geleverd. Mijn katten zijn dol op feringa.

Beste site om items voor je dieren te bestellen. Ze hebben een reuze aanbod voor ieder dier en elk zijn behoeftes. Hezft je dier speciale voeding nodig bv gluten vrij of sensitive,… hebben ze allemaal in het gamma. Dir is ook super makkelijk terug te vinden onder de verschillende categorieën en subcategorieën. Echt een top aanrader

Altijd hondenvoeding voor dezelfde kwaliteit maar goedkoper

Sinds kort bestellen wij voor onze honden voeding bij zooplus. Ze hebben een ruime keuze in voeding en andere dingen. Altijd de laagste prijs en mooi optijd geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne winkel voor dieren benodigdheden. Het assortiment is ruim, prijzen zijn ok. De levertijd is kort en je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je pakket komt.

Breed assortiment, kwaliteit, fijne website

Voor mijn katten is Zooplus een ‘must’ In de fysieke winkel is lang niet alles aan katten benodigdheden te krijgen, bij Zooplus slagen mijn katten altijd naar tevredenheid!

Goed tot uitstekend

Goede service, Snelle levertijden en scherpe prijzen.

goede prijs, langzame service

prettig , met extra's

Fijne service en ruim assortiment

Bestelling was perongeluk naar verkeerd adres gestuurd. Na contact klantenservice binnen 2 dagen alsnog mijn pakketten.

Al vaker een complete en nette bestelling ontvangen.

Ik bestel regelmatig bij Zooplus en heb nooit problemen gehad met een bestelling of levering. Spulletjes werden altijd netjes en compleet bezorgd.

De beste dierenwinkel van belgië & nederland

Slechte service

Als je je goederen geleverd krijgt, is het een prima bedrijf, met een goede website en ruime keuze. Echter, als er wat mis gaat, en dat gáát het nogal eens, dan duurt het dagen voordat je een reactie krijgt, krijg je een half antwoord, of een 'antwoord' op iets wat niet de vraag was, waardoor je tig keer heen en weer moet mailen, met telkens 3-4 dagen er tussen. Schiet niet op. Leveringen gaan prima als je thuis bent, maar als je niet thuis bent als het geleverd wordt (tja, dat gebeurt wel eens als je werkt.....) dan wordt het niét bij de buren afgeleverd en niét nog een keer aangeboden (op verzoek van Zooplus) en ze werken met een vervoerder die het dan parkeert bij een ophaalcentrum hier een half uur vandaan met zéér beperkte openingstijden. Op die manier heb ik natuurlijk niks aan het online bestellen. Dit is al meerdere keren gebeurd, en ZooPlus lost dit niet op. Op klachten wordt niet gereageerd. Geen fijne ervaringen met de service van dit bedrijf. Voor mij reden om hier niet meer te kopen. Er gaat te vaak wat mis, wat dan héél veel tijd kost om weer recht te zetten.

Altijd snelle levering

En aan een mooie prijs!

Good service ,love the offers

Never bought something and had any regrets regarding it , love using it as am able to purchase medicine , supplements, food , toys and accessories. And all the products are of good quality,So to me it’s a bless to find everything i need for my dog in one app.

Supersnelle eerlijke leveringen

Correcte prijzen, snelle levering, groot aanbod.

Snelle levering en alles voor uw huisdier

Snelle levering en alles te krijgen voor goede prijs.

Super en snel

Heel snelle levering van producten

Zooplus is de main plek waar ik al de essentiële spullen bestel voor mijn kat. Van voer tot speelgoed. Het is altijd makkelijk om te navigeren in de app en ik kan meestal alles vinden dat ik zoek. De prijzen zijn ook meestal goedkoper dan andere websites en dat waardeer ik heel erg. De zoopoint functie maakt het alleen maar leuker. Je kan of gratis spullen ermee krijgen of doneren. Het is altijd groot plezier om bij zooplus te shoppen!

Al jaren tevreden klant

Ik ben al jaren een tevreden klant. De site is overzichtelijk en sinds kort maak ik ook gebruik van de app, die is ook heel handig in gebruik. Bestellen gaat makkelijk en de levering is meestal best snel. Het is leuk dat je af en toe een cadeautje erbij kan 'kopen' van je zoopoints. Ik heb een keer gedeukte blikken vleesvoer ontvangen en toen ik daarover contact opnam, werd het naar alle tevredenheid opgelost. Dus ook goede klantenservice. Het enige minpunt is dat ze een minimum bestelbedrag hanteren. Zit je daar onder, kan je dus niet bestellen. Als ze dat niet hadden gehad, zou ik 5 sterren geven.

Tot nu toe geen verkeerde ervaringen gehad

Professionalità e convenienza

Rapidi nelle spedizioni, prezzi competitivi e prodotti di ottima qualità

Stipheid

Steeds binnen de beloofde levertermijn geleverd

+31 132082053

Over zooplus