Super snelle service!

Vroeger was het steeds een sleuren aan de zakken 15 of 10kg hondenbrokken of kwam ik in de winkel en was mijn favoriete biomerk niet in stock. Nu in een paar klikken en op de drempel geleverd binnen paar dagen! En tegen een voordelige prijs, gewoon perfect! Ook zijn de punten superleuk om dan gratis producten te bekomen, een leuke extra waar onze hondjes van genieten!

Superblij met Zooplus

Onlangs weer een bestelling geplaatst en supersnelle levering. Service perfect en de site is overzichtelijk.

Een geweldig service voor alle materialen voor de diverse dierensoorten!

Onze ervaring omschrijven we als volgt, Het is een geweldig service! Met zo een duidelijke uitleg erbij, hoe het voerapparatuur voor een poesje werkt. Soms sturen we zonder de verzendkosten de spullen retour omdat het niet aan onze wensen voldeed. Ook gaan we elke keer het voer voor een poes bestellen en onze poesje vindt het voer zo smakelijk en lekker! Onze poesje zegt miauw miauw miauw Zooplus, dat wilt zeggen, bedankt voor alles Zooplus. Ja, we geven een tien voor goed service en dank jullie wel voor mooie spullen en dergelijke. Vooral bedankt voor het voer van onze poesje, tegen betaling zonder de verzendkosten. Sparen is erg leuk waardoor we kunnen kiezen waarvoor we willen sparen.

Ik ben geweldig tevreden. Als ik iets bestel, is de bestelling correct en vlug geleverd.

Snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt. En helemaal belangrijk: goedkoper dan in de winkel.

Tevreden, correcte en snelle levering,

Correcte en snelle levering

Goede service, ook prima naservice

Fijne webwinkel

Altijd in orde, goede service, leveren op tijd, fijn spaarsysteem..!

Betrouwbaar.

Snelle nette levering.

Vlotte site, vlugge levering

Vlotte bestelling en vlugge levering

Netjes alles duidelijk op de site en vlot geleverd

Zeer goede service

Zeer goede service en aantrekkelijke prijzen. Groot assortiment met kwalitatieve producten zowel voeding als andere benodigdheden voor de dierenliefhebbers.

Iets nodig voor je dier bestel het hier ...zooo plus

De gevraagde producten snel geleverd en waren goed verpakt in een doos Bedankt

Betrouwbare partner

Bestellingen gaan probleemloos en worden correct bezorgd.

goede artikelen en redelijke prijzen

Sinds een aantal maanden bestel ik regelmatig honden- en kattenvoer omdat ik veel honden en katten heb. Levering altijd keurig op tijd en het voer wordt goed gegeten. Ook de prijzen zijn redelijk t.o.v. andere merken.

Goede producten en snel bezorgd

Ik woon op een waddeneiland en goede diervoeding en andere verzorgings producten voor dieren zijn hier niet voorradig of peperduur. Besteld bij Zooplus betekend: snel bezorgd, meer keuze en stukken goedkoper dan hier plaatselijk.

Zeer leuke online shop voor onze dieren.

Je kan er praktisch alles vinden voor onze huisdieren. Makkelijke bestellingen die dan ook nog snel en goed verpakt geleverd worden. Prima service !

Top !

Bestelling ok. Goed verpakt en verzending vlug aangekomen.

Alles in orde

Correcte levering. Goeie prijs/kwaliteit. Altijd tevreden.

Top service en perfecte levering . Website is overzichtijk en leuke actie's

goede producten voor een prima prijs

Fijne producten voor mijn hond. goede kwaliteit, leuke aanbiedingen en snelle bezorging

Zeer goed!

Ik bestel alles voor mijn katten bij ZooPlus: ruim aanbod, goedkoper dan in de winkel en snel geleverd aan huis.

Goede prijs, snel geleverd

Voldoende keuze, intuïtieve app, aanvaardbare prijzen en snelle aan huis levering.

Uitstekende en correcte afhandeling

Snel en goed

Zeer goede ervaring

alles netjes geleverd en snelle levering

+31 132082053

Over zooplus