geweldige service

alles is goed verpakt ,maar toch was er een artikel kapot het is snel en heel goed opgelost.

Hartstikke gemakkelijk omte bestellen en vlugge verwerking

Bestellen en een paar dagen nadien aan huis geleverd ,heel goede service

Goede prijs en snelle service

Snel en voor de juiste prijs

Gebruiksvriendelijke site - herhaling bestelling is heel handig overzichtelijke site steeds wel ergens kans op een promotie snelle levering

Bestelling is altijd vlot en correct geleverd

De service is uitstekend, de producten worden goed verpakt en binnen de afgesproken termijn geleverd.

Altijd prima service

Heb iigv niets aan te merken altijd al mijn bestellingen netjes volgens afspraak geleverd tegen na mijn mening goede prijs Betaal zelf altijd na levering en het zou fijn zijn als je gewoon op de app een markering na betaling zou kunnen zien Maar over de service en persoonlijk contact niks dan lof Daar wil mijn staffy aan toevoegen dat ook de keuze en kwaliteit van het voer en snacks goedgekeurd zijn

Zeer tevreden snelle levering

Ik koop alles via zooplus ik heb ook het spaarplan dus ik ook nog eens altijd 5% dit vind ik het zeker waard voor een spaarplan aan te gaan dit haal ik er elk jaar zeker uit. Ik ben ook zeer tevreden het is altijd zeer snel geleverd en je vind er zo goed als alles wat we nodig hebben. De bonuspunten is nog eens een leuk extraatje waar onze hond om de zoveel tijd zeer tevreden mee is als we met punten nog eens een speelgoedje extra bijbestellen. Ik ben zeer tevreden over zooplus en het is voordelig ik blijf hier bestellen

Prettige site met goede prijzen

Fijne site en snelle afhandeling van je bestelling. Daarnaast zijn de prijzen ook prima!

Makkelijk, wordt aan de deur geleverd. Snelle levering.

transporteur slecht.

DPD zou dacht ik zaterdag leveren, maar blijkbaar is dat voor hun geen werkdag dud zou maandag worden. Dat had ik op zondag verzet naar woensdag, maar DPDleverde gewoon op maandag!

Beste prijs en kwaliteit

Beste prijs en kwaliteit Snelle levering Goede klantenservice

Zeer goede kwaliteit

Makkelijk, voordelig en super service

Ondertussen al 1,5 jaar dat wij bestellen bij Zooplus. Snelle verzending, ruime keuze en uiteraard de voordeligste, zeker met de bonusprogramma! Eenmalig de klantenservice moeten raadplegen. Enorm snel en vriendelijk verder geholpen. Kort om, zeker een aanrader om hier aankopen te doen.

Snelle levering, divers assortiment

Voor onze 3 katten bestellen we graag. Ook voor onze instagram acties en cadeautjes bestellen we graag bij Zooplus.

Kwaliteitsvolle producten,goede prijs

makkelijk, goed prijs/kwaliteit, timing levering klopt.

alleenstaande zonder wagen : perfecte oplossing. aanbiedingen voor kattenvoeding en -bakvulling heel interessant. levering : makkelijk volgen via track&trace. verpakking : stevig. meer moet dat voor mij niet zijn, heel tevreden !

Snelle en correcteevering

Jullie denken tenminste aan de mensen hun portemonnee Altijd op tijd geleverd enz Beveel jullie veel aan aan andere mensen

Hel tevreden. Vlotte levering en producten in orde.

De bestellingen die wij bij zooplus plaatsen komen meestal netjes aan. Bij de grote zware producten in combinatie met kwetsbare producten willen ze nog weleens in de fout gaan met inpakken zodat het kwetsbare product kapot aan komt. Hun klantenservice is top! Je krijgt snel antwoord en hun oplossingen zijn goed.

Ik vind dat zooplus dat goed doet. Mijn bestelling was te laat geleverd en uit het niets bieden ze mij een extra korting aan op de volgende bestelling.

Snelle service.

Op 2 dagen bestelling ontvangen. Snelle en prima service.

Prima winkel

Doorgaans kan ik alles makkelijk vinden, prima geprijsd en leuk spaarsysteem. Het enige waar ik rekening mee moet houden is dat het niet dezelfde dag wordt verzonden. Het laatste zou ook mijn enige verbeterpunt zijn maar verder echt dikke prima

ruime keuze

voldoende keuze en vlotte levering

+31 132082053

Over zooplus