Goede service, snelle levering, veel en divers aanbod en tegen een goede prijs!

Bestelling niet geleverd, al gaf DHL aan van wel. Contact gezocht met Zooplus en alsnog is bestelling nageleverd. Prima service dus!! Hebben geregeld reclames van 10 + 2 kg, dus scheelt weer in kosten.

Er ontbrak een item bij de bestelling maar na contact met de klantendienst werd het ontbrekende product meteen nageleverd. Heel vriendelijke en correcte klantendienst en de producten zijn prijs/kwaliteit dik in orde!

Iets minder goed verlopen

Ik plaats mijn order en betaal met paycoin. Normaal geen probleem. Nu krijg ik bericht betaling niet gelukt. Plaats order opnieuw, dus ik doe dat. Resultaat ik heb mijn bestelling 2x en 2x bedrag van mijn rekening. Ik was hier totaal niet blij mee.

Vlotte vlugge service!

Makkelijk alles terug te vinden op de site en te bestellen. Vlugge en goed verpakte leveringen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Probleem met levering keurig opgelost

Mijn bestelling is nooit aangekomen al gaf de vervoerder aan dat deze bezorgd was. Melding gemaakt bij de vervoerder en ook bij Zooplus. Nadat het onderzoek was afgerond kwam de conclusie dat het pakket zoek was geraakt. Binnen drie dagen (na afronding onderzoek) is alsnog mijn bestelling aangekomen omdat het opnieuw werd verstuurd. Dus prima service en snelle reactie van de klantenservice.

Geleverd zoals belooft!

Alles perfect nagekomen! Chapeau*****

Goeie prijs-kwaliteit, vlotte service

Alles dik in orde, mijn katten zijn zot van hun korrels!

Al meerdere malen besteld op Zooplus, telkens in diezelfde week werd mijn bestelling geleverd. Snelle bediening krijgt van mij 10/10. De producten die ik de laatste keer besteld heb vielen enorm in de smaak bij zowel de honden als onze kat. SUPER dus want onze dieren zijn nogal moeilijke eters. Ik zou Zooplus zeker aanraden!

Alle bestellingen bij Zooplus worden snel, correct en juist afgeleverd. Een betrouwbare leverancier.

Snelle goedkope levering.

Fijne site, alles altijd op voorraad. Super snel in huis en het scheelt vele euro's!

Super fijne webshop

Ik bestel al jaren alles voor onze katten bij Zooplus. De prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed. Leuke aanbiedingen en met het bonusprogramma spaar je ook nog eens voor gratis spulletjes/voer.

Vlotte en vriendelijke levering. Alles top

Gemakkelijk om te bestellen , vlugge levering , indien iets niet inorde direct antwoord Gewoon super tevreden

Alles naar wens

Vorig jaar een kat uit het asiel gehaald en sindsdien eigenlijk nooit ergens anders besteld. Leuke producten, aanbiedingen, duidelijke & eerlijke omschrijvingen van de producten. Laatst onduidelijkheid over waar mijn pakket was, deze werd verzonden vanuit Polen met DPD. Ik ben toen geholpen door een heel vriendelijke medewerkster die mij precies kon vertellen hoe het zat. Kortom heel blij met de service.

Bestel reeds lang en altijd prima, snel en goede prijs.

Topservice

Bestel al jaren en ben kei tevreden.

Nette oplossing

Mijn pakket werd in tweeën geleverd. Helaas ging er met een van de twee pakketten iets fout. Na een mailtje werd dit direct opgelost door Zooplus en werd het tweede pakket nogmaals bezorgd.

goede service en verzending

in goede staat en op tijd ontvangen.

Tevreden klant

Over het algemeen altijd tevreden. Prijzen zijn prima t.o.v. reguliere winkels. Aanbod is goed. En levering ook bijna snel.

Prima service en prijs-kwaliteitverhouding

Ik ben altijd erg tevreden over Zooplus. Het aanbod is groot, levering is altijd mooi vlot, goede klantenservice, leuk puntensysteem. De kwaliteit van de producten is niet altijd het hoogste van het hoogste maar dat zijn de prijzen ook niet; je krijgt waar je voor betaalt en soms een beetje meer. Met dat in je achterhoofd een absolute aanrader.

Makkelijk te bestellen, snel in huis

Heb in het weekend de bestelling geplaatst en woensdags had ik alles al in huis. Netjes verpakt, zonder problemen. Een verbetering voor Zooplus zou zijn als je zou kunnen kiezen wanneer je de bestelling zou willen ontvangen, aangezien ik op bepaalde dagen van huis ben voor werk. Ik vind het namelijk niet prettig om de bezorger voor een dichte deur te hebben. Gelukkig kan je het ongeveer 1 werkdag van tevoren vaak wel op een ander moment in laten plannen via de bezorgservice zelf, maar dit kan ook makkelijker.

Goede service en kwaliteit

Altijd op tijd geleverd en een goede kwaliteit!

+31 132082053

Over zooplus