Goede kwaliteit tegen de beste prijs!

Snel, leuke acties & daarbij ook nog goed voor de portemonnee! Superleuke extra met het bonussysteem!

heel erg tevreden

goede keuzemogelijkheden en prompte levering

Hier vind je alles voor je lievelingsdier.

Prima winkel ervaring, gemakkelijk alles te vinden. Goede prijs, kwaliteit en telkens snelle levering. Leuke detail is het sparen voor gratis items.

Prima winkel ervaring!

Prima winkel ervaring, jammer dat niet altijd duidelijk is weergegeven op de website. Wel wordt het heel goed opgelost met een fijne klantenservice!

Snelle leveringen met kwalitatieve producten

Ik bestel bij zooplus aan een van de laagste prijzen, is de volgende dag al geleverd en verkopen merkproducten. Alles zoals het hoort te zijn!

Uitstekende webshop.

Goede communicatie, snelle levering, ruim assortiment, leuke acties.

Top ⭐⭐⭐⭐

Alles inorde geen opmerkingen

Snel en goed

Wij bestellen al jaren regelmatig producten mij Zooplus voor onze hond en 4 katten. Duidelijk webshop, goede producten voor een scherpe prijs en een snelle levering.

Artikelen altijd beschikbaar en optijd leverbaar..

Prima webshop

Ik bestel regelmatig op Zooplus, vaker dan andere webshops voor dierenbenodigdheden. Dat komt vanwege het ruime assortiment (precies ook de merken / spullen die ik wil, dat is niet overal) en goede service. Meestal in één keer veel zodat ik geruime tijd weer door kan. Word altijd netjes en vlot geleverd. Niets op op of aan te merken.

levering goed - klantenservice wat minder

Bestelde artikelen netjes en vlot geleverd. Echter bijvragen over financiële afhandeling/ betaling wordt er niet gereageerd op de mail. Dat vind ik een slecht zaak en een punt tot verbetering.

Super service, snelle levering en goedkoop!!

Met vier katten gaat het voer er snel doorheen. Zooplus biedt mij het favourite voer aan voor een hele scherpe prijs. Ook fijn dat het snel geleverd wordt! Ik blijf zeker klant.

Snel en helder

Wordt goed gecommuniceerd en snel geleverd

Zeer snelle en correcte service.

Geweldige producten die de volgende dag al in huis zijn.

Geweldige producten!

Zooplus is super. Ze hebben alles wat je maar nodig hebt voor je dieren. Dit aan een goede prijs en met goede kwaliteit. De levering is steeds zeer vlot wat zeker een pluspunt is.

perfect

grote keus in dierenvoeding was op zoek naar het ideale snoepje voor mijn maltezer bij jullie gevonden perfect

Ik ben zeer tevreden. Duidelijke taal snelle afwikkeling en bezorging.!!

Makkelijk bestellen en snelle levering en goede afhandeling.

Via website makkelijk te bestellen. Levering gaat daarna vlotjes. Zoals altijd met mensenwerk gaat er wel eens wat mis, maar dat lossen ze dan prima op.

Altijd heel snel geleverd keurig verpakt heerlijk goedkoop heel blij met zooplus

Snel en oké

Oke

Correct, spoedig en verzorgd, prima dus

Een snelle levering van het correcte product, zorgzaam verpakt en aan een voordelige prijs, Bedankt!

meestal ok, maar groot probleem met producten die niet op voorraad zijn

producten van Hills Prescription zijn meestal niet op voorraad wanneer ze nodig zijn; herstock kan enorm lang duren. Voor de rest loopt alles vrij vlot, maar 1 keer heb ik gehad dat het pakket niet toekwam en, dan hebben ze het opnieuw verstuurd.

Zeer goede service

Snelle levering, verpakking ook ok.

Altijd goed, veel aanbod en goede prijzen

Mijn ervaring is altijd goed. Eenmaal een hele verkeerde levering gehad maar dit werd binnen een dag helemaal prima opgelost. Het aanbod is ruim, de reviews zijn zeer behulpzaam, app is heel duidelijk en overzichtelijk. Gratis retourneren is ook heel fijn. Prima levertijden over het algemeen maar op dit moment wel vooral in voer (katten) veel niet leverbaar. Ik raad Zooplus zeker aan!

+31 132082053

Over zooplus