Zorgvuldig ingepakt en correct afgehandeld

De bestellingen zijn altijd netjes ingepakt en worden op tijd geleverd. Toen een zak van 6kg hondenvoer niet op voorraad was, heeft men mij gewoon 4 zakken van 1,5kg bezorgd. Zo had ik mijn voer toch op tijd.

Fijn steeds correct

Zeer correcte prijs wat een fijne ervaring is

Alles word altijd netjes verpakt en snel verzonden. Ook als er wel iets mis is met de bestelling dan word dat netjes afgehandeld.

Veel keuze, snelle levering, goede kwaliteit

Snelle services, goede kwaliteit profucten en leuk met de puntentelling

Goede service prima tevreden

Ik ben super tevreden

prima service

altijd alles in orde en zeer snelle service

Een correcte en volledige website voor onze huisdieren

Ik vind hier alles voor mijn kat aan een voordelig tarief en mijn bestelling wordt heel snel geleverd. Indien iets niet voorradig is wordt ik op de hoogte gehouden wanneer het weer beschikbaar is. In 1 woord, zeker aan te raden.

Nette en snelle levering

Leuke spaaracties, kortingen of cadeautjes. En ook nog eens niet duur. Je hebt je bestelling snel in huis.

Correcte prijzen, goede service

Correcte prijzen, goede service

Probleemloos

Het bestellen is zó gebeurd. De bestelling komt snel binnen. Geen gesjouw met mijn grote zak beukensnippers en ook nog voordelig. Voor mij, zonder auto, een uitkomst. Ik heb ook diverse kooien gekocht, alles tot tevredenheid.

exellent

my cats are pleased)

Super tevreden.

De website van zooplus is erg gebruikersvriendelijk, net als de app. Prijzen zijn scherp, leuk spaarprogramma Veel artikelen, ik miste alleen een kattenrugzak Levering van nederland naar België is snel (1-2 dagen) ik bestel hier in principe al mijn producten voor onze kat.

Zeer tevreden, snelle levering!

Zeer tevreden over de service en snelle levering! Ook mijn viervoeter is zeer blij met al het lekkers en de speeltjes die steeds snel geleverd worden!

Super en snelle levering

Zooplus is voor ons ideaal die door de snelle bezorging en altijd op tijd je kan je parket volgen en precies hoelaat zo bij je thuis zijn ga zo door zooplus

Altijd tevreden met zooplus

Dik te vreden

Ik heb geen klachten.

Leuke acties. Niet te duur. Snelle levering

Fijne website, blije huisdieren!

Handig website in gebruik, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ook hebben ze een leuk puntensysteem waarbij je kan sparen voor leuke artikelen. Enig minpuntje is dat je niet zelf een datum van levering kan kiezen. Levering zelf is overigens prima!

Snel en goedkoop

top

wij zijn sinds kort in bezit van een pup en bestellen via zooplus gaat snel en goed, prijs/kwatliteitverhouding is top

Vaste klant!

De normaal prijzige dieetvoeding voor mijn poezen kan ik hier voordelig bestellen net als andere toebehoren. De levering is altijd snel en efficiënt, ik ben vaste klant!

Alles prima ge gaan ,je kan op zooplus aan

Alles prima gegaan

goede snelle levering

altijd een goede en snelle service op de tijd dat het jou het beste uitkomt! Groot assortiment en goede prijs! Bij een probleem/klacht reageren ze snel en goed en komen met een goed passende oplossing!

Ik bestel al langere tijd bij Zooplus en ben dik tevreden over de levertijd, prijs, acties en klantenservice.

+31 132082053

Over zooplus