Ik bestel graag bij zooplus, leuke aanbiedingen, acties en bonusprogamma waardoor je leuke gratis producten kan krijgen. Levering ook snel!

Top bedrijf

Brokken bestelt en keurig aan mijn deur bezorgt. Oja ze waren ook de goedkoopste en gratis bezorgt. Top

Snelle levering, goede kwaliteit

Betrouwbaar en snel geleverd.

Diervriendelijk

Snelle levering, goede kwaliteit, voordelig, Vertrouwen in de klant, after pay . ik weet alleen iet op welke manier ik mijn zoo points kan inleveren.

Snelle levering en scherpe prijzen!

Veel keuze , snelle levering en met de spaarpunten kun je leuke extraatjes uitzoeken! Ook regelmatig kortingen via e-mail! Een zeer tevreden klant!

Goede produkten, snelle levering

Altijd snel geleverd. Veel keuze uit kwaliteitsprodukten. Goede prijzen.

snelle en correcte levering

steeds snelle en correcte levering, ook keuze in dieetvoeding of aangepaste voeding die niet verkrijgbaar is in de handel voor onze huisdieren.

Komt altijd heel snel binnen, soms zijn de pakken kattenbakvulling wel een beetje beschadigd

Snelle levering en lage prijzen

Production worden snel geleverd en de prijs is goed.. sparen voor gratis producten en mooie actie tussendoor. Top winkel!

Topservice met topproducten!

Ik geef mijn katten, nu beide 12 jaar, al jaren Royal Canin waar ze supergezond van blijven, ze zijn fit en hebben een prachtige vacht. Zoo-plus heeft een top-website, top-service en top-prijs!

Snelle levering van de bestelde producten

De volgende dag al het voer in huis. De doos zat wel erg strak rondom de zak voer verpakt. Het was wat lastig om de verpakking te verwijderen.

Fijne internet site, snelle levering.

Goede en snelle levering.

De bestelling die ik geplaatst had, is fantastisch gegaan. Het was een prachtig riempje voor onze Boris. En de nodige lekkernijen voor Cato. Bij Zooplus gaan we zeker weer iets bestellen.

prima dierenshop

voordelige shop en snelle verzending.

Prima webshop

Snelle levering en voor een goed bedrag. Sparen voor punten en extra's is mogelijk, zitten leuke cadeaus tussen.

Veel keus Snelle levering

super

Snelle levering. Zeer vriendelijk personeel. Wanneer iets niet in orde is wordt per direct een nieuwe gestuurd. Werd de volgende dag al door de post bezorgd. Helemaal Top! Greta. HZ

ruim aanbod, veel toelichting, scherpe prijs en supersnel!

Handige site, snelle service, groot verpakkingen. Beste prijs!

Alles tip top in orde.

Lekker handig, grote pakken brokjes bestellen en aan huis geleverd krijgen, gedaan met het sleuren!

Super goed!

Snelle bezorging! Veel keuze! Goede service! Goede prijs! Fijne site! Helemaal geweldig!

Uistekend

Goeie prijzen snelle service

Voordien was het een dikke 5, maar de laatste tijd minder tevreden.

Ik had altijd goede ervaringen met Zooplus, maar de laatste tijd ben ik minder tevreden. Ik bestel meestal artikelen van Royal Canin Veterinary Diet, maar tegenwoordig zijn mijn producten bijna altijd uit voorraad. Ik krijg 's nachts dan een mail dat het terug verkrijgbaar is, maar als ik dan naar het artikel ga is het alwéér uitverkocht! Het is dan ook de eerste keer dat ik deze week besteld heb bij een andere firma. Ik hoop dat dit probleem vlug kan opgelost worden.

Ben zeer tevreden van Zooplus , genoeg keuzes en de prijzen zijn beter dan ergens anders het fijne aan Zooplus je kan ook nog sparen voor leuke cadeautjes en krijg steeds extra kortingen , krijg alles netjes aan wat is besteld heb een 10 voor Zooplus

goeie verschillende kwalitatieve produkten,makkelijk te bestellen en héél snel geleverd .

Er is voldoende keuze tussen de kwalitatieve produkten, snel geleverd .en leuke extra's door spaarpunten !

+31 132082053

Over zooplus