uitstekende service !

hondenvoer besteld en was er binnen 2 dagen lekker snel.. en het was goed verpakt

Duidelijk

Ik was niet thuis en mijn pakket werd open gemaakt door de bezorger en afgeleverd bij de buren. Dat het bij de buren werd bezorgd vond ik prima maar de verpakking openmaken vind ik niet kunnen. Klacht ingediend en word gemeld bij bezorg bedrijf maar van jullie kant word er verder niks gedaan. Wel vind het netjes dat er altijd een kleine attentie bij zit. Verder ben ik erg tevreden.

Zeer tevreden en snelle service

Altijd mooi op tijd en correct geleverd zeer tevreden en goede prijzen

Goede redelijk geprijsde artikelen. Snelle service.. Klantenservice ook goed.

Goede service en goede prijzen

Nog nooit problemen gehad met de bestellingen. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vaak goedkoper dan andere dierenwinkels

Super snel

Uitgebreide collectie, correcte prijzen en super snelle levering aan huis.

Heel erg tevreden, snelle service en kwaliteitsvolle producten !

Zooplus was mij aangeraden door verschillende dierenvrienden. Heel erg tevreden, snelle service en kwaliteitsvolle producten !

fijne webwinkel

Ik bestel af en toe iets voor mijn katten en de levering is altijd snel. Prima dus, niets op aan te merken.

Roomservice gegarandeerd

Ik heb altijd een correcte, verzorgde en vlugge levering.

Bestellingen komen steeds op tijd. Ze hebben een leuk puntensysteem zodat je snel gratis spullen ontvangt. Een dikke aanrader !

Super snel en hoef niet zelf te sjouwen

Ik bestel al een tijd bij Zooplus en ik kan niets slecht over deze online winkel zeggen. In één woord geweldig

optimaal webshop

simpel te bestellen en snel geleverd

Fijne webshop

Veel spullen, snel geleverd!

Super snel geleverd

Mijn bestelling was er eerder dan verwacht. Top. Netjes verpakt. Vooraf even telefonisch contact gehad, ook hier netjes geholpen!

Fantastique!

Last order I got it in less than 24h Amazing

ruime keus en mooie aanbiedingen

Vaak zijn er leuke aanbiedingen, maar een minpuntje is wel dat je dan vaak een grote hoeveelheid moet kopen. Ruim assortiment, maakt het kiezen ook wel tijdrovend, omdat je alle producten en acties wilt bekijken. Al met al prima service en snelle levering.

Goeie service & kwaliteit

Al een aantal bestellingen gedaan op aanraden van enkele colleg'as en vrienden en altijd kwaliteitvolle producten ontvangen. Levering ook altijd zoals gezegd wordt. Geen beschadigingen en deftig uitgelegd op de site.

Goede hondenbrokken - goede en snelle levering

Zie bovenstaand

Uitstekende levering

Goede levering en goede voeding

Super goede service!

Artikelen worden netjes afgeleverd en service is prima!! Leuke aanbiedingen en fijn om punten te kunnen sparen.

Mooi optijd

Mooi optijd en netjes verpakkingen

Zooplus heeft mij nog nooit teleurgesteld!

Prijs/kwaliteit verhoudingen zijn altijd goed! Wanneer ik contact opnam met de klantenservice ben ik altijd uitstekend en uiterst vriendelijk geholpen. Dit is echt mijn favoriete webshop om aankopen te doen voor mijn huisdier. Bedankt Zooplus!

vlotte bestelsite en snelle levering

gemakkelijk bestelling plaatsen, goede prijs kwaliteit, snelle levering

Goede ervaring... vlot verwerking en verzending..

Snel in huis, duidelijke mail. Goede producten.

+31 132082053

Over zooplus