Perfecte snelle en juiste levering!

Perfecte snelle levering van de juiste producten!

Super snelle leveringen

Super snelle levering , fijne klantenservice

Goede prijs en snelle service

Het voer is nergens goedkoper, daarom bestellen we altijd bij zooplus. Ook een zeer snelle levering. Zondag besteld en maandag al bezorgd. Onze hondjes zijn heel tevreden.

Zeer tevreden!

Prima produkten, goede verhouding prijs-kwaliteit . Vlotte bezorging, keurig verpakt.

Altijd alles meteen verzonden. Overzichtelijke website. Leuke aanbiedingen.

Snel en goedkoop!!

Al vaak besteld van uit belgie! Snelle en vlotte service en de beste prijs!!

altijd goed alleen zouden ze iets aan de prijzen mogen doen

al mijn bestellingen worden correct en vlot geleverd en de service is ook prjma

Snel makkelijk en goedkoop

Snel makkelijk goedkoop en een zeer uitgebreid assortiment

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering

Wij bestellen al heel wat jaren voeding en spullen voor onze katten. Er is een ruime keus en er is ook een behoorlijk goed aanbod in dieetvoeding.

Klantvriendeijke website en snelle levering. Zeer tevreden.

Goede en snelle levering

Bestel altijd natvoer van de katten hier. Het wordt altijd snel en goed geleverd. Producten zijn altijd goed verpakt. Zooplus heeft vaak leuke acties, kortingen of speeltjes voor huisdieren. Soms zijn er producten niet op voorraad maar dat is altijd al netjes van te voren aangegeven in plaats van nadat je het besteld heb. (Zal met corona te maken hebben dat producten minder op voorraad zijn)

Zeer vlot!

Zeer ruim en kwalitatief aanbod. De bestelling werd veel sneller geleverd dan verwacht. Niet alleen ik ben zeer tevreden over zooplus, mijn pup is dat absoluut ook

Gewoon super

Telkens als ik bestel krijg ik mijn levering super snel, alle producten zijn tip top inorde geleverd! Als er vragen zijn worden deze zeer snel En correct beantwoorden! Gewoonweg super!

Goede prijs snelle levering

Ik ben tevreden met kwaliteit van alle producten en snelle levering

efficacité et rapidité

toujours bien servie

Goede producten voor een prima prijs.

Ik bestel al vele jaren bij Zooplus en kan er nagenoeg alles vinden wat mijn katten nodig hebben.

Geweldig bedrijf

Mijn ervaring is dat de bestelling altijd optijd komt en keurig netjes verpakt super.

Ik bestel sinds 1,5 jaar bij zooplus , nooit problemen gehad. Aanrader

Klantenservice snel bereikbaar en product snel geleverd

De beste

Zooplus is de beste online dierenwinkel Je bestel je betaald of je betaal achteraf. Binnen enkele dagen is het binnen echt makkelijk voor alles zowel honden als katten maar ook knaagdieren

Gemakkelijk bestellen, levering kan sneller

Bestellen via internet is gemakkelijk. Wel jammer dat je dan toch een extra dag moet wachten op de levering. Want waarom kan iets wat overdag (midden op de mddag) besteld Wordt, niet de dag erop bezorgd worden? is toch beetje jammer..

Breed assortiment voor redelijke prijzen

Nadat onze hond graanvrij moest gaan eten op deze website verschillende merken gevonden en met uitprobeerpakketten een keuze gemaakt. Heel fijn dat dit mogelijk was. Nu voor de eerste keer de grote zak besteld van het gekozen voer. Over het algemeen snelle levering zodat je niet zonder komt te zitten als je een keer laat bent met bestellen.

Hele fijne, snelle en goede service. Een product was tijdelijk niet op voorraad maar ik had toch iets nodig. Toen kreeg ik binnen korte tijd een mailtje dat het toch weer beschikbaar was wat ik nodig had, toen heb ik mijn geld terug gekregen om het goede te kunnen kopen! Zooplus is zeker een aanrader! Heel erg tevreden

Goede producten, snelle levering

Gewoon prima

Zeer zeer tevreden

Mooi op tijd geleverd. Zeer goede service. Zal de volgende bestellingen steeds bij zooplus blijven doen .

+31 132082053

Over zooplus