snelle levering , correcte service en korting op alles

In 1 maand , 2 bestellingen gedaan en beide perfect verlopen

Ik ben zeer tevreden over de service! Ik Krijg altijd netjes een email over mijn bestelling, de bezorgdatum en tijd. Daarbij vindt ik Zooplus een hele fijne app hebben waar ik alles kan vinden voor mijn dieren !

weer een fijne levering

Dank jullie weer voor de goede zorg en service. Alles is mooi an goedverzorgd aangekomen. De poezen zijn jullie ook dankbaar want ze hebben weer een speeldoos

Correcte afhandeling van bestellingen.

Website is duidelijk

Goede en snelle service

Goede ervaring

Diverse art. besteld, altijd netjes en correct geleverd, en het allerbelangrijkste is goede kwaliteit. Ook leuk spaarprogramma en kortingen. Ga zo door!

Ik heb een katje van 18jaar oud en zij moet krachtvoer krijgen van hils Ik koop bij zooplus elke maand 24 blikken van dat kracht voer En ben heel tevreden van zooplus als er iets mis is wordt dit snel opgelost door de klantenservice van zooplus

Goedkopere producten en snelle levering

Zooplus heeft een groot assortiment aan zeer goede prijzen. De levering verloopt ook super vlot!

Zeer uitgebreide keuze voeding/dierenbenodigdheden

Al jaren vaste klant en ook al jaren zeer tevreden over de uitgebreide keuze, kwaliteit / prijsverhouding van benodigdheden voor mijn katjes, voeding, speeltjes, mandjes, krabpalen…..kortom ik blijf klant

Gewoon goed!

Bestellen, leveren, alles gaat gesmeerd!

De goede producten voor een betere prijs en snelle levering!

Al reeds een paar keer besteld, de prijs is zeer goed alsook de verzendkosten, ik ben fan en blijf hier bestellen!

Klantenservice slecht daarvoor 1 ster en voor oplossing wordt niet gezorgd. Verder prima!

Bestelling geplaatst op 21 mei. Op 22 mei wordt mijn bestelling ingepakt en staat klaar om opgehaald te worden. 25 mei komt DHL het pakket bezorgen, dus niet, 26 mei ook niet. 27 mei ook niet, een mail gestuurd naar zooplus, geen reactie. 28 mei gebeld, krijg als antwoord als u het morgen nog niet heeft even terug bellen dan wordt het opgelost. 28 mei weer gebeld, sorry ik kan niks doen het is zaterdag. Belt u maandag maar weer terug dan starten we een onderzoek.ik vertelde dat mijn hondje dringen haar dieetbrokjes nodig heeft en al sinds donderdag niets meer heb voor haar. Zegt die persoon dan gaat u toch even bij de dierenarts een zak halen! Voor gewone spulletjes vind ik het niet erg om te wachten maar dieetvoer ga ik nooit meer bestellen.

Altijd goed

Altijd goeie levering. Leuk spaarprogramma

Snelle levering, goede producten en prima service!

Het is fijn om te weten dat de bestelling binnen een paar dagen in een goede staat worden bezorgd. De producten zijn betrouwbaar en onze dieren smullen er van! Ook de service is echt heel goed. Boven verwachting zelfs.

Lange houdbaarheidsdatum!

Producten zijn snel aangekomen met een langere houdbaarheidsdatum dan de producten van in de winkel. - top!

ruime keuze

keuze is reuze

Mooi groot assortiment en snel in huis

Zooplus heeft alles voor je huisdier. De service is goed en snel. Wij zijn heel tevreden en onze katten ook!

Ik ben super tevreden mee zooplus! Altijd een goede ervaringen. Hun keuze is super ruim en ze hebben altijd alles wat ik nodig heb. De bestellingen komen ook altijd super snel binnen!

Eenvoudig bestellen en bestellingen herhalen via de app. Vlotte levering.

bestelling ging goed. alleen de 1e levering niet door tnt post hebben het niet bij ons geleverd maar retour gezonden/ na 2e bestelling door dhl wel geleverd. mijn advies is dus niet meer via tnt post maar door dhl laten bezorgen

Prima !

Snelle verzending mooie website erg duidelijk

Fijne website en erg duidelijk. Snelle verzending en je word goed op de hoogte hiervan gehouden. Fijne ervaring met dit bedrijf

Alles na wens

Ik ben een nieuwe klant. Tot nu toe paar bestellingen geplaatst. Alles kwam super snel geleverd en alles is na wens. Zooplus biedt veel kortingen aan en punten.

Goede producten, goede prijzen snelle en correcte levering.

Zooplus levert altijd op tijd. De prijzen zijn in vergelijking met andere gelijksoortige aanbieders zeer concurrerend. Vaak leuke acties en punten sparen loont zeker de moeite.

+31 132082053

Over zooplus