Correcte prijzen

Prijzen zijn correct en levering verloopt steeds snel en correct.

Slecht

De bezorging is slecht. Komen afspraak niet na. Zooplus vind dit ook gewoon krijg niet eens excuus. Voortaan voor de zesde prijs weer in de winkel halen.

TOP SERVICE

's middags besteld, volgende dag op de middag voor de deur. Sneller is niet mogelijk.

Goede producten

Optijd geleverd.

Voldoende voorraad. Snelle levering. Prima after sales.

Tevreden klant

Prima producten voor een goede prijs. Uitgebreid assortiment. Snelle, correcte levering. Goede verpakking.

Alles klopte. Producten, kwaliteit, bezorging

Alles klopte. Producten, kwaliteit, bezorging

Heel te vreden

Ben heel te vreden. Je besteld iets en na twee a drie dagen.is het al bij u thuis.

Fijne shop

Veel keus. De producten worden goed omschreven en correcte verzending.

Goede service, prima producten, altijd snelle levering

Ik bestel altijd bepaalde producten voor mijn honden. Zeer tevereden!

Snelle bezorging en een overzichtelijke app

Ik bestel regelmatig met de app van Zooplus en krijg het altijd snel bezorgd. Er is een punten spaar systeem waar je gratis producten mee kunt uitkiezen. Er is een breed assortiment. Een minpuntje vind ik de toeslag als je veel in één keer besteld. Omdat het dan zwaarder is voor de bezorger.. maar ik heb veel huisdieren en maak grote bestellingen en vind ik dat ik deze toeslag niet zou hoeven te betalen..dus spreid ik mijn bestellingen.. Kortom een goede app die ik kan aanbevelen.

Tevreden

Snel besteld en een vlotte levering

het duurt wel lang van bestelling tot levering

tevens ontbreekt het bericht van tijdstip van levering

Bij Zooplus kom ik geen min tegen altijd goed.

Al mijn bestellingen worden correct uitgevoerd en snel bezorgd. Ook de keuze op de website is goed gedetailleerd en een ruime keuze.

Hele goede uitgebreide site alles voor je dier ! Zeer snelle levering

Fantastisch in één woord! Wat mij betreft een 10 met een griffel!!!

mijn go-to online winkel voor feline lekkernijen

De verse filets van kip of vis die speciaal voor katten zijn bereid, kun je nergens anders krijgen. Deze snacks houden onze katten gelukkig, gezond en tevreden zonder onnodige toevoegingen

Keuze is reuze en snelle bezorging van de bestelling!

Ik ben zeer tevreden met Zooplus, omdat ik altijd vind wat ik zoek voor onze poes. De producten hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goede website, makkelijk te bestellen en vlotte levering. Top!

Top service snel geleverd

Snelle service en aan huis tot de Voordeur geleverd

Top winkel

Snelle levering. Altijd korting. Overzichtelijke website. Heel veel keuze. Ook voer wat je alleen bij dierenarts kan kopen. De prijzen zijn ook lager dan bij de dierenarts.

terecht de nr 1 online dierenwinkel

reeds jaren klant en steeds goede prijs , tijdig geleverd kortom de terechte nr 1 online dierenwinkel !

Snelle bezorging goede service en artikelen

1x verkeerd besteld en kon het gema

Heel snel en goed bezorgd

Heel snel en goed bezorgd

Voordelig, overzichtelijk, kwaliteit én op tijd: kán je nog meer wensen?

Als gezegd kan je de producten razendsnel vinden in webshop en voor de meeste producten is de prijs uitstekend en áls je al eens ergens iets voordeliger vind, is dit nooit veel minder én ze hebben vaak óók niet alle gewenste producten, dus beetje wat je goedkoper uit bent, raak je weer kwijt aan extra verzendkosten als je bij 2 shops moet inkopen. De producten en verpakking zijn ook uitstekend en na 12 orders is belofte om volgende dag te leveren nog altijd waargemaakt. Meer kán ik niet wensen van een webshop tenzij ze ook een lekkere cappuccino bij de bestelling kunnen afleveren!

Alles was correct leveren verpakking en materiaal alles ok

Fijne winkel

Alle bestellingen altijd goed verzorgd en binnen paar dagen geleverd. Goede webshop. Regelmatig op de hoogte gebracht van aanbiedingen. Ga zo door !

+31 132082053

Over zooplus