Een oplossing voor al mijn behoeften

Zooplus biedt een uitgebreid assortiment voor de behoeften van al mijn huisdieren. Nog nooit hebben ze me teleurgesteld!

Snelle en goede service

Altijd snelle levering

Zooplus, goede service, super kwaliteit, betrouwbaar.

Voor mijn 2 puberhonden lekkere harde snacks uitgezocht. Snacks die niet binnen twee tellen weg gekauwd worden. Bij Zooplus hele ruime keus in kwalitatief goede en natuurlijk materiaal. Verschillende soorten, kip, eend, vis maar ook allerlei wildsmaken. Ook uitdagende vormen zoal dubbele kluif of spiraalvorm. De website voelt als een echte winkel, duidelijke foto's, goede beschrijving van het product en hoeveelheid. Enorme korting bij afname meerdere producten. En daarbij ook een spaaractie voor gratis producten. De levering gaat vlot en bij onduidelijkheden geeft de klantenservice eerlijk en persoonlijk antwoord. Voor mij geen getob meer door te moeten zoeken in een "gewone" winkel. Ik bestel bij Zooplus.

Prettige website, overzichtelijk

Ruim assortiment, prijzen vaak lager of anders vergelijkbaar met anderen, met name bij grotere hoeveelheden gunstige prijzen. Jammer dat je altijd direct ná een bestelling een kortingscode krijgt toegestuurd, dan heb je het vaak niet meer nodig binnen de geldigheidstermijn. Grenswaarde voor gratis bezorgen is flink omhoog gegaan

Snelle service Breed assortiment

Ik heb intotaal 3 keer een bestelling gedaan bij Zooplus. voor mijn poes noa van 12 jaar oud. Zonder enkel problemen. Prijzen zijn goed, en Zooplus heeft een groot assortiment. Al met al ik blijf bij Zooplus bestellen en raad het mensen zeker aan mvg amy hazewinkel

leuke en goedkope winkel

Snelle levering en scherpe prijs

een top winkel

Super scherp geprijsd, heel fijne service

Ik vind de producten nergens goedkoper en als er iets beschadigd aankomt (1 keer gebeurd), wordt dit heel netjes en snel afgehandeld. Ik ben fan.

.Top Service

Altijd super snel geleverd. goede kwaliteit en reageren altijd super snel op vragen. Is mijn favoriete online dieren winkel. Ook het sparen is leuk.

Geweldig!

Altijd enorm snelle verzending van Nederland naar België, en zeer goedkoop. Ook kopen wij ons hondenvoer hier veel goedkoper aan dan in onze lokale winkel. Echt een geweldige en overzichtelijke app en service!

Snel geleverd goede service en kwaliteit.

Mijn kat is zeer tevreden over het droog/ natvoer voor katten Wild freedom. Hij is behoorlijk kieskeurig

Betrouwbare leverancier.

Goed voer, regelmatig aanbiedingen.

bijna 5 sterren

"bijna" omdat de bezorger (DHL) weer later leverde.

Prima service, snelle levering, netjes verpakt, en goede prijzen, en.prima kwaliteit. Houden zo

Uitstekende service , vlotte levering , goede prijzen

Snel de producten in huis

Mooie producten in de webshop, de producten werden snel geleverd en zijn naar wens. Enige wat ik nog mis in een stil plastic loopwiel voor bijvoorbeeld een hamster. Er is wel een houten in de webshop aanwezig, wat mooier is in een natuurlijke bak maar een plassende hamster in het loopwiel zorgt voor frustratie met schoonmaken.

goed en snel

snelle bezorging , zeer goede produkten voor betaalbare prijs.

Goede prijs / kwaliteitverhouding

Goede prijzen en kwalitatief goed en snel bezorgd

Ik ben dik tevreden met een winkel zoals Zoo Plus!

Ik ben nog niet zo heel lang klant bij Zoo Plus maar WEL een heel TEVREDEN klant! Al mijn bestellingen zijn keurig netjes en heel op tijd verzorgd en bezorgd. Alles was heel duidelijk en goed uitgelegd op de website. Ik raad het iedereen aan om daar alles te kopen voor je huisdier, want dat is tenslotte je beste vriend, en die verdiend meer dan goed!!

Goede behaalbare producten en snelle levering

Mijn ervaringen met zooplus zijn altijd al goed geweest. Nog nooit geen problemen gehad. Wat ik bestel krijg ik altijd binnen een paar werkdagen.

Gewoon de beste

Kwaliteit, snelheid, degelijke verpakking, gemakkelijk betalen, beter dan dat kan niet

Ontvangen wat besteld was, netjes verpakt. levering duurde langer dan vooraf aangegeven dat was minder.

Snelle levering en goede service.

Ik had zonder mijn kortingcodes besteld. Klantenservice gemaild en kreeg een nieuwe code om alsnog dezelfde korting op mijn volgende bestelling te krijgen. Super geregeld.

Breed assortiment

Goede online winkel. Breed assortiment. Fretje is blij met zalmpasta en nattevoer. Ook veel verschillende dingen voor onze konijn. Snelle levering. Geweldig punten systeem waar we gratis producten kunnen proberen.

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering!

+31 132082053

Over zooplus