De ene dag besteld, volgende dag alles in een keer in een doos met gratis speeltje voor de deur!

Ronduit PRIMA!

Ben zeer tevreden met online dierenwinkel Zooplus

Snelle levering. Goede service. Mooie kortings- en spaar acties. Echt aanbevelenswaardig.

geweldig

goeie service en niet te duur

Snelle levering, prijsgunstig

Snelle levering, prijsgunstig, handige website, makkelijk zelfde bestelling opnieuw te plaatsen

Zooplus = Topplus

Ik koop alleen nog bij Zooplus. Online ,snel thuis, overzichtelijk en er is ruim keuze in alles.

Snelle levering, brede keus

Een nieuwe pup...... en dan? Zooplus natuurlijk!! Snel geleverd en een zeer brede keus.

Levering was sneller dan verwacht.. aangenaam verrast

Super service

Goede ervaring! Bij mijn bestelling kwam van 1 artikel de informatie op de site niet overeen met de informatie op de verpakking. Contact gezocht en de reactie hierop was zeer snel en het werd meteen netjes opgelost.

Snelle correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zeer vlotte verzending

Zeer netjes verpakt, vlot verzonden. Prijzen acceptabel, niet de voordeligste.

Ik bestel hier maandelijks voor mijn hond en ben tevreden over de service en de producten

Reeds 2 jaar klant en zeer tevreden

Beschimmelde brokken, geen vergoeding en betalingsproblemen

Hond erg ziek en betalingsproblemen Vaker bij zooplus besteld. Nadat mijn hond erg ziek werd, kwam ik er achter dat de hondenbrokken beschimmeld waren. Er werd me een vergoeding van de brokken toegezegd (hoewel het lijden van mijn hond me nog veel erg was en daar niets tegenover werd gezet). De beloofde vergoeding echter nog steeds niet gekregen. Altijd met ideal betaald, maar de afgelopen 2 keer is dit niet afgeschreven. Terwijl dit probleem met ideal bij geen enkele andere webshop gebeurt. Krijg dan wel meteen aanmaningen met extra kosten. Koop hier niet het eten van uw dier als u het goed voor heeft met de gezondheid van uw dier!

ruime keuze snelle en correcte levering

Reeds vele jaren klant; Op al die tijd zijn mijn bestellingen steeds correct en tijdig geleverd. 1 X was echter een stenen voederkommetje gebroken. Na melding ontving ik een nieuw exemplaar. Waarvoor dank 1X was een extraatje (hondensnoepjes bij zak brokken) uitgeput en ontving ik zonder het te vragen een tegenwaarde op mijn rekening! Proficiat!

Makkelijk vanuit huis bestellen en supersnelle levering!

Wij bestellen hier alles voor onze kat! Heel makkelijk vanuit huis bestellen, geen gesleep meer en een zeer snelle levering!

Ruim aanbod en super snel geleverd! Bestel hier altijd alles wat ik nodig heb voor mijn katten!

Zeer snelle bezorging

Duidelijke bestelmethode en snelle levering

Heel tevreden.

Goede producten, ruime keus. Snelle levering en netjes ingepakt.

Altijd een zeer snelle verzending Goede service en een goeie prijs Top!

Super service en super snel levering

Goed, bestelling snel afgheandeld en geleverd.

Ik heb voor de katten een grote zak brokken besteld die binnen 3 dagen na bestelling op tijd geleverd werd. Gemakkelijk en snel.

Zooplus is goedkoper dan andere dierenwinkels, hebben alles wat ik tot nu toe nodig heb gehad en de levering is snel! Aanrader!

Goede prijzen en snelle levering

Ik heb al vaak bestellingen gedaan bij Zooplus, de prijzen zijn laag en de leveringen altijd snel. Ik heb één keer een bestelling gekregen waar iets niet klopte, na een telefoontje werd dit meteen netjes opgelost. Top!

Uitstekende prijs en snelle levering

Zooplus biedt de beste prijzen aan in vergelijking met andere dierenwinkels en webshops. Bovendien kan je met je Zoopoints zelf nog gratis producten krijgen. Ze beschikken over een breed gamma aan producten en de levering is altijd supersnel!

Makkelijk en goede prijs kwaliteit

Leuke aanbieden, makkelijk vanaf de bank in huis.

+31 132082053

Over zooplus