Snelle, accurate dienstverlening.

Steeds de artikels op voorraad. Gebruiksvriendelijke website

Duidelijke website en snel geleverd!

Van alles voor onze pup besteld. Duidelijk op de website en veel keuze.

Snelle levering, goedkoop

Sinds kort bij zooplus. Ik zocht goed kattenvoer van onze 3 katten en kwam bij zooplus uit. Teneerste omdat grote zakken veel korting opleveren. Daarnaast kan ik sparen voor echt leuke dingen waar je echt wat aan hebt. Top hoor!

Geweldig!

Veel keus, snelle levering en goedkoper. Met de zooplus punten kan je mooie artikelen uitkiezen. Top

Duidelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt. Snelle bezorging.

Mooi optijd geleverd

Ik ben tevreden over de prijzen en de levering die steeds optijd aankomt.

Snel, betaalbaar en kwaliteit

Goede kwaliteit. Groot assortiment. en nergens goedkoper (voor zover ik heb kunnen ontdekken). Snelle levering.

Betaalbare service

Kwaliteitsvoer voor een betaalbare prijs. Katten zijn er dol op en ook de dieetvoeding is top.

Always happy!

I only use zooplus for my pet's shopping. I can find lower prices and really fast delivery!

Goedkoper dan elders en snelle levering

Paar keer besteld bij Zooplus, goede en overzichtelijke website, groot assortiment, goedkoper dan gemiddelde dierenzaken en snel in huis

goede kwaliteit

Snelle bezorging. Giede kwaliteit De hond vindt het heerlijk

Goed verpakt

Goede levering

De bestelling wordt netjes en snel Geleverd. Daarnaast zelfs een keer een proefpakketje erbij in. Erg leuk

Goedkoop en snel geleverd!

Heel veel keuze, goedkoper dan andere webwinkels. Ook snel geleverd en een leuk spaarplan. Kortom alleen maar pluspunten.

Alles verloopt zeer vlot van bestelling tot levering

Vanaf het moment dat men de website opent,is alles zeer aangenaam en makkelijk om te begrijpen en handige tools om te selecteren.Eenmaal besteld,wordt men op regelmatige basis op de hoogte gehouden over de leveringen. Alles is zeer duidelijk van begin tot einde.

Snelle levering!

Goedkoopste in het betere voer!altijd n extraatje met je spaarpunten!

Levering zoals gewenst

Snelle levering van kwalitatief materiaal voor een correcte prijs.

De bestelling en levering is zeer goed verlopen!

Het is een duidelijke site, met heel veel mooie producten. Ik moet op de rem gaan staan, want mijn Harley (jack russel) zou te veel verwent worden....

Perfect en snel!

Katteneten besteld en enkele speeltjes met de punten. Supersnelle levering en alles tiptop in orde!

TOP!

Vlotte post en heel duidelijk website

Als je besteld staat het netjes 1 of 2 dagen later voor de deur . Perfect

Ik koop alles bij Zooplus...alles is prijs kwaliteit super... bonuspunten en spaarprogramma...beter kan het echt niet...onlangs even bekeken mijn zak eten voor herder kost 49 euro, in de plaatselijke winkel hier 69...ik weet wel waar te kopen ikheb vier honden en twee katten dus ervaring genoeg

Snelle en goede levering, lage prijzen voor 1e klas artikelen

(bijna) altijd levering direct de volgende dag, goede service en advies. En vooral niet te vergeten de prima prijzen

Supersnel geleverd.

Fijn dat er een email gestuurd wordt zodat je weet wanneer de bestelling geleverd wordt.

goede prijs kwaliteitverhouding

altijd correcte leveringen... echter door corona soms wat langer onderwegen helaas enkel voor belgie vooruitbetaling mogelijk en daarom duurt verwerking soms langer

+31 132082053

Over zooplus